15. helmikuuta 2016

Hääpäivä 6-vuotta

Tänään tasan 6 vuotta sitten astelimme sisään maistraattiin ja sanoimme toisillemme tahdon. Melkein kauhistun kun mietin, että siitäkin on jo niin kauan? Mihin aika on mennyt. Maaliskuun 13.päivä oli perjantai ja elettiin vuotta 2009, silloin virallistimme seurustelevamme. Edettiin todella nopealla tahdilla ja jo alle vuoden päästä olimme naimisissa.


Alkuun reissattiin paljon yhdessä. Käytiin muutaman kerran Bulgariassa, muutamia kertoja Egyptissä, useita kertoja Turkissa, Kanariansaarillekin tiemme vei. Hyvinkäältä muutimme yhdessä Hämeenlinnaan, jossa olemme vaihtaneet asuntoa useasti siis voin sanoa isolla USEASTI. 7-vuoteen mahtuu paljon todella todella paljon. On ollut ylämäkiä, kun ollaan eletty pilvilinnoissa, mutta on ollut myös alamäkiä, jolloin on tuntunut että kaikki kaatuu, mutta tässä me ollaan edelleen yhdessä ja onnellisina herättiin tänään viettämään sokerihääpäivää.


idkuva

Me sanotaan Viljamin kanssa aina, että meillä on kaksi hääpäivää. Viljami ei kuulu kirkkoon, joten menimme naimisiin maistraatissa 15.2.2009 ja pidimme siunauksen Hämeenlinnan kirkossa 12.6.2009. Halusin "kirkkohäät", koska olin niistä aina haaveillut. Muistaakseni meidän kaava erosi ainoastaan normaaleista kirkkohäistä, ettemme vaihtaneet siellä sormuksia eikä meitä vihitty vaan meidän avioliitolle annettiin siunaus. Muistan ikuisesti sen päivän, olin kauhusta kankeana ja hyvin jännittynyt, kun astelin Viljamin luokse.


Häiden jälkeen lähdimme häämatkalle Turkkiin, jonka saimme vanhemmiltamme lahjaksi. Siellä vietettiin viikko nauttien toisista. Nyt kun katselee näitä kuvia, niin tuntuu oudolta. Siitä on kumminkin jo niin kauan vaikka toisaalta niin vähän. Onnellinen vaimo. <3


Tästä tuli nyt hieman siirappinen kirjoitus, mutta eihän se haittaa näin kerran vuoteen kirjoittaa vähän ällösöpösti.


Me elettiin nykypäivää jo näköjään muutamia vuosia sitten? Eihän sitä aina tarvitse puhua ja jos on asiaa niin lähetään vaikka viestiä! :D Nyt kun meillä on yläkerta ja jos toinen on yläkerrassa ja toinen alhaalla, niin saatetaan hyvin laittaa viestiä tai soittaa jos tulee asiaa! Mua jotenkin naurattaa kun selasin vanhoja kuvia, niissä on niin paljon muistoja. <3 Tämäkin kuva kuvastaa täysin meitä!


Tänään me nautitaan toisista, tehdään hyvää ruokaa ja ollaan yhdessä. <3

Ps. Ostettiin toisillemme häälahjat ja ajattelin niistä kirjoittaa erikseen vielä tällä viikolla. On ihanaa kun saa muistaa toista hääpäivän kunniaksi jollain pienellä tavarallakin, vaikka ei se ole todellakaan tärkeintä! Me ollaan Viljamin kanssa vaan pidetty tätä joka vuotisena tapana.

15.2.2016 sokerihäät, kivi ametisti!


Viljami laitto aamulla soimaan meidän häävalssin ja kyllähän siinä kyynel vierähti. <3

Onko siellä muita naimisissa olevia? 


32 kommenttia:

 1. Onnea ja mulla ei vaan oo koskaan ollut hinku naimisiin en osaa sanoa syytä vaikka kohta 21 vuotta vietetty yhdessä ja kun mentiin kihloihin ei sitä niin nuorena mietitty mitään hääjuttuja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ohho, teillä on pitkä taival yhdessä! Kaikki eivät vaan ole "naimisiin" meniöitä. :) Voihan sitä yhdessä olla ilman vihkimistäkin! :D

   Poista
  2. Onhan noita vuosia kertyny ihan kiitettävästi ja niin minustakin =)

   Poista
 2. <3333 <3333333 <33 <3 Voiii teitä! Hurjasti onnea <333

  VastaaPoista
 3. Voi ei, melkein kyynel silmissä tätä luin, oon aina niin onnellinen toisten puolesta, ja toivon, että joku päivä minäkin löydän sen OIKEAN :) Eilen jo taisin onnitellakin, mutta vielä kerran onnea teille hääpäivän johdosta. ♥ Kuviata kyllä huomaa, että te ollette kuin luodut toisillenne ♥ Ja ah, tuo kappale, olen suuri M&T fani, joten uskon että jos joskus pääsen naimisiin, tuo kappale kuullaan häävalssina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana. <3 Aivan varmasti löydät, ei kannata etsiä se kyllä tulee sun eteen kun on sen aika. :)
   Iso kiitos vielä sinulle Minna. <3

   Poista
 4. Mä joskus haaveilin naimisiin menosta, mutta en enää. Eipä se asiaa muuksi muuta vaikka naimisissa emme olekaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ne ajat muuttuu! Ei se siitä tosiaan miksikään muuta, paitsi on se vihkitodistus ja hääpäivä. :DD

   Poista
 5. Onnea sokerihäiden johdosta ja kaikista yhteisistä vuosista! <3

  VastaaPoista
 6. Upea pari ♥♥♥ Paljon onnea hääpäivän kunniaksi :')

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥