19. elokuuta 2012

Tiikeri kynnet x 2

Tein itelle ekaa kertaa tiikeri kynnet ja päätin kerranki keskittyä kunnolla kynsien tekemiseen, enkä vaan kiireellä suhase jotain :) Olin tosi tyytyväinen näihin kynsiin ja viihdyinki näillä melkeen 4 päivää. Sen jälkeen oli jo pakko ottaa ne pois kun oli hieman kulunu jo kärjistä.

Voi ku mun etusormi on lyhyt. :D Vetäsin sen pois perunankuorimaveitsellä :/

:) Likelike

:)
Tälläset niistä sitten tuli, ja tykkäsin näistä todella paljon, sain elomessuillakin näistä kommenttia kuinka kivat ne oli :)Laukkausessa käytetty :

* Essence base coat. (Aluslakka)
* Kleancolor : Metallic Pink ( Lakka) 2 kerrosta riitti peittämään hyvin ja kuivu hetkessä, nää on ihania nää kleancolorin lakat kuivumis ajalta ja peittävyydeltä :) Onneks näitä tulossa pian lisää :)
* Art Club : Musta ( Raidat)
* Top coat (Päällyslakka)

No seuraavana päivänä kun olin tehny nämä, niin äitini tuli meille kylään ja halusi samanlaiset kynnet, mutta eri värillä vain :) Ihastui hänkin näihin tosi paljon.

Äitin Kynnet :

Kyllä ne sai lyhyisiinki kynsiin tehtyä :)

Tiikeri raidat !
Äiti  valitsi omiin kynsiinsä värikseen orlyn : Big Kahunan. Kovasti tykkäsi näistä kynsistä ja hyvin viihtyi laivalla näillä. Äitilläkin nämä kynnen pysyivät hyvin 5 päivää, kunnes taas nähtiin ja tehtiin uudet kynnet, niistä sitten seuraavassa postauksessa.

Lakkauksessa käytetty :

* Essence : Base Coat ( Aluslakka)
* Orly : Big Kahuna ( Lakka) 2 kerrosta riitti peittämään hyvin.
* Art Club : Musta ( Raidat)
* Top Coat (Päällylakka)

Mitäs te tykkäätte näistä tiikeri kynsistä? Mä oon ihan rakastunu näihin, tällä hetkellä haluaisin koko ajan olla tiikeri kynsillä :) Vai onko nää sittenki seepra kynnet? : D

4 kommenttia:

 1. noi sopis tosi hienosti Korkeasaaren Kissojen yöhön!

  oon itse menossa sinne töihin ja meinaan väkertää perinteiset oranssi-valko-mustat tikrukynnet. nämä inspasi kovasti, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii (:

   Olepa hyvä :) Pidä hauskaa siellä :)

   Poista
 2. on ne kyl ihanat ja söpöt .pitäs itekki tehä .nii en tiiä kummat ne oikein on

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥