6. elokuuta 2012

Uudistumista vaiko?

Kohta rupee kesä taas olemaan lopuillaa, ja pidinki teillä kyselyn tuolla että ONKO UUDISTUNUT BLOGI HYVÄ?

Vastauksia tuli seuraavanlaisesti :

28 Hyvä.
1 Huono.
8 Ok.
8. Parantamisen varaa.

Nyt Toivoisinkin teiltä palautetta, mikä on hyvää, mikä huonoa ja missä on parantamisen vara? =)

Aattelin nyt kun mulla on aikaa kunnolla, niin rupeen muokkamaan tätä blogia, mutta siihen tarvitsen teidän apua :) Teillä onkin nytten viikon verran aikaa antaa palautetta!

Ps. Palkitsen ylläri paketilla, jonkun teistä!

Nyt sitten risuja ja ruusuja tulemaan oikeen kunnolla.

Ps. Jos joku teistä osaa teidä mulle uuden siistin bannerin, niin ottaa yhteyttä ! Facebookista löytää, mut tai sähköpostilla! :)


20 kommenttia:

 1. Joku uusi banneri olisikin todella kiva ja sitten toi tausta :) Mä kyllä tykkään tästä näinkin, mutta
  joku sellanen olisi kiva, mistä näkee sun tyylin tai mistä sä tykkäät paljon.

  Eli sellainen mikä kertoo samalla susta jotain :)

  Oot ihana mru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettiny tota banneria kauan, mutku mä en ite osaa tehä mitään hienoa :D

   Kiitos paljon, täytyykin laittaa mietintään millainen tausta olisi kiva :)

   Ps. Säki oot ihana <3

   Poista
  2. Älä välitä, en mäkään osaa sellasta tehdä mitä haluisin ;D

   Poista
  3. :) onneks on auttajia :)

   Poista
 2. Öö, siis mistä pitää antaa palautetta? :D Ulkoasusta? Tjaa, eipä mulla mitään erityistä sanottavaa siitä oo. En oikeen tykkää taustasta. Se on jotenkin tosi raskas ja "pyörivät" kuviot haittaa. Kaipaisin jotain vähän iloisempaa ja kevyempää. On tämä kyllä minusta parempi tausta kuin edellinen.
  Mutta tosta sivussa olevasta kyselystä mun piti alunperin kommentoida. Haluaisin vastata siihen, mutta en tiedä pitäisikö klikata 15-18 vuotta vai 18-20 vuotta. (Olen 18.) Rajalle jäävät luvut ovat kaksi kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No palautetta voi antaa kaikesta :) Uusi tausta on tekemisen alla, en vaan löydä tuolta mitään taustaa mikä olisi jotenki kiva, enkä osaa hakea niitä taustoja? :o No sitten painaa jompaakumpaa : D se nyt meni vähän väärin, eikä sille voi mitään :) voi olla 18 tai jo vaikka 1kk vaille 19 ni sillo voi painaa toista :D ei oo niin pilkullee :D

   Poista
 3. bannerista sen verran että ois kivempi että siinä ois sun omia kuvia eikä tollasia netistä otettuja. tausta on mun mielestä kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta moni on juuri siitä sanonut :) Kiva että tykkäät taustasta :)

   Poista
 4. Bannerissa ois kiva olla jotain sun omia kuvia, joko susta itsestäs tai sitten kynsistä tms. Tai ainakin itse tykkään semmosista bannereista eniten :) Muuten tää on tosi hyvä blogi, vaikkakin nyt kesällä on ollut hiljaisempaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi banneri on ainakin tulossa, joko teen sen ite, tai toivon että joku tekis sen mulle :D Iteki vähän harmittaa, että ei kesällä ollu niin paljon aikaa päivitellä mutta nyt taas oon täällä paikalla : D

   Poista
 5. mun mielestä blogi on juuri tälläisenä sun näkönen. mutta jos saisin itse päättää miten blogisi uudistuu, niin toivoisin lisää postauksia sun elämästä kynsien sijaan (vaikka tiedän, et kynnet on sun juttu ja tykkäät niistä postailla).

  monella bloggarilla olen huomannut, että heillä on harraastusblogi erikseen ja sitten se blogi jossa kerrotaan perus kuulumiset yms. tämän voisi toteuttaa esim. välilehdellä..?!

  ulkoasu on kiva..bannerin vaihtaisin minäkin (jos osaisin sellaisen tehdä). siihen kuvia teijän pikku perheestä.

  ja useemmin postauksia ja enemmän päivän kuvia. ja välillä kuulumisia videolla.

  t. minna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luvassa myös postauksia mun elämästä ja muustakin ! :) Vaikka painotan tätä enemmän kynsiin, mutta teen myös jatkossa videopostauksia ja muitakin musta ja meijän elämästä, myös postaustoiveet ovat tervetulleita!

   Hmm, pistetään mietintään, aikaa menee kumminki todella paljon jo muutenkin kirjoittamiseen, mutta hyvä vinkki :)

   uusi banneri on kyllä luvassa sen lupaan toteuttaa mahd.pian :)

   Hihi kaikki toiveet otettu vastaa.

   Kiitos todella mukavasta kommentista :)

   Poista
 6. minulla on pelkkää hyvää sanottavaa ,tykkään sun blogin ulkonäöstä ja on selkeä ja helppo lukea ,teksti on sopivan kokoista jne ..
  jatka vaan samaan malliin toki joskus voi banneria ja taustakuvaa vaihdella .itekkään en osaa kunnon banneria tehdä mut onnex olen saanu apua .

  ihanaa illan jatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joku tarjoutuis auttamaan muakin ton bannerin kanssa : D Mä oon niin urpo noitten muokkausohjelmien kanssa.. :)

   Kiitos paljon kommentista! Ihanaa illan jatkoa sinnekin :)

   Poista
 7. Musta sun juttuja on kiva lukea ja kattoa sun tekemiä kynsiä. Samalla on ite hyvä haaveilla että voiku joskus jaksais ite lakata kynnet ees yhellä värillä. :D Sitte halusit jotain mielipiteitä. Mää tykkään tuosta taustaväristä, se jotenki sopii kynsipainotteiseen blogiin mutta tuosta bannerista en ite tykkää. Joku omista kuvista kasattu ois omaan silmään miellyttävämpi ja joku sellanen sommitellumpi. En osaa selittää mitä ajattelen silleen ymmärrettävästi. :D Kuitenki tässä jotai palautetta mitä toivoit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Bannerista onkin tullut nyt paljon palautetta ja se on yksi asia mikä tulee muuttumaan pian, ehkäpä taustakin :)

   Poista
 8. Täällä ollaan samoilla linjoilla kuin muutamat muutkin. Bannerissa olisi ihana nähdä omia kuviasi :) Ja mielestäni sen ei tarvitsisi olla ihan noin korkea (:

  Tausta on ihan kiva, tumma tausta sopii tulevaan syksyyn =)

  Ja blogin kirjoitustila voisi olla hiukkasen leveämpi, jottai saisi hieman isompia kuvia :) Isot kuvat ovat aina iso + ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tekemisen alla, sain auttajan siihe :) Ihanaa! :)

   Kiitos palautteesta (:

   Poista
 9. Ehdottaisin tunnisteiden siirtämistä sivupalkkiin, esim. vasemmalla olisi hyvin tilaa niille. Näin olisi helpompi löytää ja selailla tunnisteita, eikä tarvitsisi aina selata sivun loppuun asti :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon, oon itsekin miettinyt tuota samaa asiaa :) Tunnisteet siis tulossa sivupalkkiin piakkoin <:

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥