11. elokuuta 2012

Ystävälle Kynnet

Mulla kävi viime viikolla yksi ystävä ottamassa kynnet, oli pakko päästä heti kokeilemaan 3-vaihe geelejä. Olin kyllä tosi tyytyväinen niihin. Ainut että alusgeeli oli aika luirua mutta kuuluukohan sen olla sellaista? Sen kanssa kävikin pieni vahinko kun pyysin viljamin avaamaan sen, niin puolet sieltä lenski viljamin päälle että sinne meni siitä geelistä osa eikä se nyt kauheen halpaa ollu. Hienoa!

Ystäväni valitsi itse glitterit ja strassit. Tehtiin almost samanlaiset kynnet kuin tein vähän aika sitten toiselle ystävälleni :)

:)

Ja tälläset.
Yhen kynnen kaverini kerkesi uunissa tökkäämään johonki ylös ja strassit liikehti, mutta ei se menoa haitannu.

Kynsistä ei haluttu ihan pyöreitä, eikä stiletto muotosiakaan joten tein tuollaiset hieman pyöristetyt. Kynsien tekemiseen meni about 2h 30 min kokonaisuudessaan. Ja oon todella tyytyväinen noihin 3- vaiheen geeleihin. Taidanki jatkossa pysyä vaan niissä.

Tippien liimaamiseen käytettiin uutta mia secretin liimaa, ja on todellakin pitävää, eli voin suositella sitä kaikille on kyllä hintansa arvosta. Primerinä toimi rion primer. Geelit oli 3-vaiheen geelejä, ja viimeinen eli päällysgeeli ei jätä tahmeeksi pintaa oli niin ihanaa kun tuli suoraa sileä ja kirkas pinta.

Koristeiluna oli pinkki/lila glitter, mustat strassit ja tumman pinkit glitter diamondit :)

Mitäs te tykkäätte näistä kynsistä? =)

Tänään meillä on ohjelmassa pizzan tekemistä telkkarin katsomista ja mennnään yläkertaan pelaan buzzia ja skippoa, eihän me siis olla mitenkään koukussa siihen ::D Kolmas ilta putkeen ku ollaan pelaamassa sitä!
Mitäs teidän lauantai iltaan kuuluu?

Ps. Seuraavassa postauksessa ihanatkynnet tilaus, josta oon aivan täpinöissäni! :)

<3 : Fani

6 kommenttia:

 1. mun lauantai iltaan kuuluu hitonmoista ärsytystä :D
  ketuttaa niin paljon, kun a)maha pompahtanu jo esille b) selkä ihan helvetin kipeä ja keksisin vaikka mitä negatiivisia ärsytyksiä ::D

  Mutta ihanat kynnet <3 kelpais mulle kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei sua :D <3 Eiks oo ihanaa ku maha näkyy jo? =)

   Hih, kiitti <3

   Poista
 2. minkä merkkinen toi sun päällysgeeli onku ei jätä tahmeeta pintaa ?:) voisiks vaik linkata mistä ostit? onks se sellasessa kynsilakka muodossa, vai erikseen geeli ja sivellin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.jtcosmetics.fi/15ml-rnug91-p-1817.html tuossaon tuo geeli mitä mä käytän :) Se on ihan kynsilakka muodossa, eli ei taritse sivellintä :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥