5. joulukuuta 2012

Ennen - Jälkeen

Multa pyydettiin kuvia missä näkyis mun lävistykset silloin kun mulla niitä vielä oli. Yhtään kuvaa en löytäny missä olisi kaikki kerralla. Mutta muutamia kuvia löysin jossa mulla vielä oli lävistykset. Se oli sitä teiniaikaa :) Laitetaan vähän vielä vähän muitaki kuvia ku fani oli pieni.


Oi voi ku kattelee noita kuvia niin muistuu mieleen kyllä kaikkea :)

Sitten kuvia vähän tältä vuodelta :) Heti ku ruvettiin viljamin kanssa seurustelemaan, niin se sano että ota noi kauheet piikkisika pallot pois naamasta :DKaksari


Sellaisia kuvia sitten. Onhan sitä vähän muuttunu, tai no ei ihan vähääkään vaan PALJON :D

<3 : Fani

12 kommenttia:

 1. Sullakin on ollut lävistyksiä, cool! :) Mulla on labret ja madonna, niinkuin olet varmaan huomannutkin. Otin ne yläasteella ja en ole vielä tähänkään päivään katunut lävistyksiä. Se jotenkin vaan tuntuu "tasapainottavan" mun kasvoja. Se onkin semmonen oman mielen juttu, että ne on just siinä niinkuin pitääkin. :))
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Ainoa mikä löytyy vielä on napakoru, se on ollu mulla kohta 8 vuotta :D Totta, mä kyllä tykkään lävistyksistä :) Mutta mun kohalta ne on nyt pois, vaikka välillä laitan madonnan takasi. :D Meinaan toi reikä ei mee umpeen... :)

   Poista
 2. Mun rakas<3 kaunein kaikista<3
  Noora

  VastaaPoista
 3. parempi ilman noita lävistyksiä vaik kaunis olet silti kaikissa kuvissa ,ja ei taida löytyy tuota pink chloe lakkaa enää täältä kävin 2 eri myymäläs ei kummassakaan ,mut jos joskus päätän luopuu omasta ilmotan sulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oi kiitos. Juu ilmoittele ihmeessä ! :)

   Poista
 4. Oot niin paljon kauniimpi ilman lävistyksiä ! Etenkin tuota silmienväli-lävistystä :)

  VastaaPoista
 5. Oot nätti läväreil ja ilman :)
  Ja voisitko tehä postauksen kaikista sun tatskoista? Mua ainakin kiinnostais :) Kun sun tatuoinnit on ihanan persoonallisia <3 Haluisin itekki uskaltaa ottaa tatskan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiitos :) Voin juu tehdä, siitä vaan syntyy taas hirvee haloo :D " Kuinka rumia ton tatuoinnit on " :D Kannattaa ottaa tatuointi sitten kun tietää mitä haluaa :)

   Poista
 6. En tiedä ketään jolle sopisi madonna noin hyvin!! Nyt madonna nassuun takas se kaunistaa sua todella paljon<3 Oot luonnonkaunis siitä ei pääse mihinkään ,mutta madonna sopi sulle vähän niinkuin Marilyn Monroelle kauneuspilkku!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANA <3 Tää kommentti piristi kyllä mun päivän täydellisesti! :) Reikä on kyllä tallella. Voisin ilo mielin laittaa sen takaisin! :)

   Kiitos kommentista <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥