22. joulukuuta 2012

Artemis verkkokauppa tiedottaa

Sain Artemis verkkokaupalta taas hieman tiedotetta tulevasta.

En viitti enään tänne ilmoittaa joulun toimituskuluista yms, koska nyt ei enään paketit voi keritä jouluksi. Itse tein ostokset onneksi niin, että kerkesi mulle hyvin jouluksi.

Tästä pääset vielä katsomaan 3 päivän ajan artemis verkkokaupan JOULUKALENTERIA facebookkiin :) Itse olen käynyt joka päivä avaamassa luukun.


Tällä hetkellä kaikki artemis kaupan tuoksuöljyt alennuksessa 3e/kpl. Voi miten paljon kaikki erillaisia ihania tuoksuja. :) Tuoksuihin pääset Tästä.  Myöskin tarjoukset sivulta löytyy vaikka ja mitä alennuksia. Täytyykin heti joulun jälkeen tehdä tilaus. :)

* Nyt kaikkiin arvoltaan yli 25€ tilauksiin tilaajalahjana
hauska "Hyvää Syntymäpäivää"-kynttiläsetti. Kaupan päällisiä jaossa rajoitettu määrä.

Myöskin uutuudet sivulle on ilmestynyt vaikka ja mitä. Ajattelinkin nyt laittaa muutaman kuvan mitkä kiinnostaa mua eniten :)

Shampoo

Four Reasons tuotteet on ihan parhaita. :) Ihanaa että tuonne verkkokauppaan on tullut niitä, eikä ollut kovinkaan kaliita. 8,90e /kpl. Näistä tämä shampoo kiinnostaa.

Hoitoaine
Ja myös samalta merkiltä tälläinen hoitoaine. Nämä tuotteet löytää uutuudet sivulta :)

Muotoiluvaahto

 Syoss tuotteista tykkään myös. Erinomaisesti hintansa väärtejä. Tällä hintaa nyt kun on alennuksessa niin 4,99e. Ei kallis. :)

Suihkugeeli
Puman suihkugeeli. AIVAN IHANAN TUOKSUINEN <3 Tätä mulla on ollut muutaman kerran ja aijon jatkossa varmasti ostaa lisää. 7,95e alennuksessa.

Kosteusvoide
Tätä en ole omistanut mutta kovasti haluaisin. Tykkään ainakin christina aguileran hajuvesistä. Ehkäpä tämäkin olisi hyvä? :) Saa nähdä päätyykö se joulun jälkeen mun varastoon? :) 12,90e.

Tässä kaikki tällä kertaa. Ostoksille siis Tästä.

* Postaus luotu yhteistyössä verkkokauppa artemiksen kanssa.

<3 : Fani


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥