11. joulukuuta 2012

Jouluhaaste

Nappasin tälläise pienen ja mukavan haasteen Mellan blogista :) Joka haastaa kaikki tähän haasteeseen, minäpäs teen samoin ja haastan kaikki teidän lukijat tekemään tämän! :)

Haasteeseen vastaa siis fani! Jepp
Mikä tuoksu kuuluu jouluusi? Piparit, hyasintti, jouluiset tuoksukynttilät ja kaneli :)
Lempijouluruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä? Tämä on se yleinen eli KINKKU, se ei missään nimessä saisi puuttua. Onneksi 10kg kinkku on jo hankittu. Myöskin lanttu- ja porkkanalaatikko on ihan pakollisia.
Herkkusi, jota täytyy joka joulu saada? Joulutortut, Paradise ja aladdin suklaarasiat :)
Mieluisin joulujuomasi? Alkoholittomat siiderit. Makuina omena ja päärynä :) On muuten hyviä.
Mikä joulukoriste on erityisen tärkeä tai merkityksellinen? Ei mulla oo oikeen mitään erityisen tärkeää, paitsi joulukuusi? :D Onko se koriste? :D On kai!
Mikä joululaulu tuo joulutunnelman? Apua, ne kaikki vanhat joululaulut on ihania. Mutta tällä hetkellä tykkään tästä joululaulusta ylikaiken, tuo ainakin mulle joulutunnelman heti. :) Klikkaa tästä. . Eli paula koivuniemen : Toive. 
Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi joka on jäänyt mieleen? Hmm. Mä en oikeesti muista kyllä lapsuudesta niitä lahjoja, mutta nuoruudesta mieleen on jääny sellainen jätti iso pullukka possu :) Aivan ihana oli saada tärkeältä henkilöltä sellainen mikä säilyy :) 

Nyt kaikki tekemään tätä jouluhaastetta! :) 

<3 : Fani

4 kommenttia:

 1. Jee, teit haasteen! :) Luin. Ja tuosta koristejutusta itse päättelin, että oliskohan se joulukuusen joku koriste? Mutta sehän voi olla varmaan mikä vaan. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Päätin tehdä :) Mäkin mietin aluks sitä :D Tää oli kyllä kiva haaste :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥