29. joulukuuta 2012

Jouluaaton kynnet näin jälkikäteen

Blogini on joulun jälkeen pitänyt muutaman päivän hiljaiseloa. Uudelleen puhjenneen flunssan takia, ja olin 38 asteen kuumeessa 3 päivää. :( Nyt alkaa jo pikku hiljaa helpottamaan, mutta ei ihan kokonaan vielä ole parantunut. Näimpä joulukynnet tulevat vasta nytten. Esittelen samassa postauksessa omat sekä äitin jouluaatto kynnet.

Ensiksi mun kynnet :)Päädyin tekemään tonttulakki kynnet. Nämä oli helpot tehdä ja niistä tuli ihan hyvännäköiset. Punainen osio lakattu teipin avulla, sen takia noihin jäi noita ihme lakkaviivoja, joita jouduin sitten yrittää ottaa pois. :) Mutta kyllä tykkäsin näistä. Oliko nämä teidän mielestä kivat?

Käytetyt lakat & tarvikkeet
* Mia secret : Kynnenkovettaja.
* Sally Hansen : Aluslakka.
* Depend : 040. Tonttulakit. Tämä lakka on muuten ehkä mun ihanin punainen. Peitti täydellisesti jo yhdellä kerroksella.
* Art Club : White. Tonttulakin pallot ja reunus.
* Seche Vite : Päällyslakka.
* Dotting Tool. Reunukset ja pallot tehty tällä.
* Teppi. Puuttuu kuvasta ( Rajattu lakin osa )

Sitten tein äitille vielä aatoksi kynnet. Päädyttiin tekemään joulupukki - tonttupuku kynnet. Nämä ei ihan menny nappiin äitin lyhyitten kynsien takia, mutta kyllä niistä selvää saa :)


Kaikki muut on joulupukin asu kynsiä paitsi nimettömät on tonttuasu kynnet. Itse asiassa nää ei ollu kyllä kauheen helpot edes tehdä, mutta sain tehtyä ja äiti oli jälleen kerran tyytyväinen :)

Käytetyt lakat & tarvikkeet
* Mia secret : Kynnenkovettaja.
* Sally Hansen : Aluslakka.
* Opi : The Color Of Minnie. Kaikissa muissa kynsissä paitsi nimettömässä. Kynsissä yksi kerros lakkaa riitti peittämään hyvin.
* Flormar : N014. Nimetön. Kynsissä kaksi kerrosta lakkaa.
* China Glaze : Snow. Neon lakan alla kerros ja muissa kynsissä asuissa.
* Art Club : Black. Asujen vyöt.
* Models Own : Gold Rush. Vyön soljet.
* Seche Vite : Päällyslakka
* Dotting Tool ja sivellin. Apuna asun teossa.

Oliko nämä teidän mielestä hauskat? :) Nyt on joulukynnet sitten tältä vuodelta tehty eli ensi vuonna seuraavan kerran. Nyt rupeankin suunnittelemaan uudenvuoden kynsiä :)

Huomenna vielä viimeinen postaus ( Joululahja lakat ) ja sitten jätetään kokonaan joulu pois. :)

Loppuun vielä pari paketti mitkä tuli joulun jälkeen :)

Blippo Tilaus.
Tilasin nämä siis jo 4.12 ja mun piti saada nää jouluksi, mutta ei kerinny joten sain nämä sitten perjantaina :) Paketissa oli : Banaanisuklaita, valkosuklaa paloja, Suklaa-vaahtokarkki levy, pockyja iso aski, minttusuklaita ja mansikkasuklaita. Kaikkia ollaan maistettu ja oli hyviä ainakin mun mielestä. Viljami ei oikeen muutamasta tykänny. * Kaupan päälle avaimenperä.

Eekulta <3
Eekulta sain dove näytteen testiin ja testasinki heti eilen sitä :) Kiitos siitä todella paljon <3 Ja yllätyksenä eekku oli laittanu koirille herkkupaloja, jotka menikin samantien. Kyllä tykkäsivät! Kiitos vielä tästä mukavasta paketista :)

<3 : Fani

6 kommenttia:

 1. oleppa hyvä =) ja kivan paketin herkkuja oot tilannu bliposta mullaki kesti viime tilaus kauan vaik piti tulla muutamas päiväs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos vielä! Noi oli kyllä hyviä, ensi kerralla tyydyn kyllä siihen toiseen kauppaan :) Se on myös halvempi (:

   Poista
 2. Hauskat nuo tein joulukynnet ! :)

  VastaaPoista
 3. täällä saa ostaa yhestä kaupasta joitain noista ainaki pockyja löytyy jotain ja sit niitä hello kitty pockyja joita mie ostin nii täytys käydä kattoon taas oisko siel mitään uutta tullu =)
  olen lisänny hurjasti lakkoja myyntiin ,pakko luopuu .lisää pitäs mut ei vaan meinaa raskia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi miten kiva :) Noi pockyt oli meinaan tosi hyviä :)) Meenki heti katsomaan :) Mutta kun luopuu voi aina ostaa lisää :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥