21. joulukuuta 2012

Erillaiset joulukuuset kynsillä

Näin videon jossa tehtiin joulukuusi ihan vain viivoilla ja glitterillä vähän niin kuin koristeet :) Päätin koittaa omiinkin kynsiin tätä tekniikkaa ja hyvin toimi vaikka hieman oudot näistä silti tuli.

*Idea ei siis ole omani. Puhelimen kynsi (video) sovelluksesta otettu.Tuollaiset niistä sitten tuli. Ainoa mikä epäonnistui pahasti oli pikkusormen kuusi tein siitä vahingossa liiän leveän. Hups. Muuten nuo oli ihan kivat. Helpot tehdä, näyttää ehkä jopa vähän kuusiltakin? Vai mitä olette mieltä? =)

Käytetyt

* Mia secret : Kynnenkovettaja.
* Sally Hansen : Aluslakka.
* Models Own : Gold Rush. Aivan ihana kultainen shimmer lakka. Kolme kerrosta riitti peittämään ihan hyvin. Ei siis kauhean peittävää lakkaa.
* Ciate : Party Shoes. Uusin tulokkaani, aivan ihana glitter lakka ja ensimmäinen ciate jonka omistan. Tämän laitoin joulukuusen päälle ( Voisi näyttää kuusenkoristeilta )
* Sinful Colors : Nimetön. Siveltimellä ja tällä lakalla tein kuuset. Kaikki on vähän erikokoisia ja näköisiä, mutta eihän joulukuuset ole ikinä samannäköisiä? :D
* Seche Vite : Päällyslakka.
* Ja lopuksi vielä punaiset strassit kuusen latvoihin.

Ehkä ensi kerralla en tekisi näitä ihan samanlailla, vaan tekisin kuusista erillaiset. Tämä oli jotenkin hieman tylsähkö, mutta tulihan kokeiltua.

Tänään lähtee poistoon ja teen erillaiset joulukynnet! :) Niistä huomenna lisää!

Nyt mä lähen pakkaamaan lisää lahjoja..... Oon taas hieman ostanu enkä oo jaksanu vielä pakata kaikkia KOSKA niitä on paljon!!!!!  Vielä pitäis ennen aattoa : Pakata lahjat, pestä uuni, kaakelit, imuroida, tampata matot, pestä lattiat, pyyhkiä pölyt, leipoa konvehdit ja pipari mutakakku, pestä vessa, ARGHT liikaa hommaa kahdelle ihmiselle! :)

<3 : Fani

6 kommenttia:

 1. Kivat! Kyllä sitä kuusikynnet pitää olla ainakin kerran joulussa :D Mä tein omani meinaan kanssa tänään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä :) Aatoksi pitää vielä suunnitella kynnet! :)

   Poista
 2. Nätit kynnet ! :)
  Mie voin tulla paketoimaan lahjoja ! Se on yksi parhaista jouluun kuuluvista hommista :D ja itellä ei oo enää ku pari hassua juttua paketoitavana :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuu vaan mä en tykkää siitä hommasta yhtään jaksan paketoida yhden ja sit alkaa kyllästyttämään. Ostelu on kyllä mukavaa. Ei mullakaan oo enään ku 3 lahjaa paketoimatta :)

   Poista
 3. Kivat kynnet, kyllä niistä tajuaa että on kuuset :)Ja nam, pipari mutakakku kuullostaa hyvältä :D

  http://rainbowwnails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Se on hyvää! :)

   Täytyyki käydä katsomassa sun blogi (:

   Poista

Kiitos kommentista ♥