16. huhtikuuta 2014

Kaikki ei mene aina ihan nappiin!

Tiedättekö sen fiiliksen kun pää lyö tyhjää, mutta kynsille on saatava jotain? Kaivat laatikosta lakkoja ja mielessä pyörii idea jostain mistä et ole aivan varma. Lähdet toteuttamaan sitä ja lopputulos on aika lähellä katastrofia? Kello lähentelee puoltayötä ja nukkumaan pitäisi päästä, jotta seuraava päivä ei menisi penkin alle. Mulla taisi ollakin liian hyvä putki onnistumien suhteen, joten se päättyi nyt näihin kynsiin.


Kaukaa katsottuna ne jopa menettelee, mutta läheltä katsottuna voi luoja. Etu -ja pikkurilli onnistu täydellisesti. Niihin lakkasin uutta Isadoran Lemon Sodaa, joka on vaaleankeltainen tekstuuri. Upea yksilö. En muuten tiedä milloin olen ruvennut tykkäämään keltaisesta? Ennen vihasin sitä yli kaiken ja nyt olen huomannut, että silmäni kiinnittävät todella usein huomion keltaisiin lakkoihin ja kynsilläkin ne näyttävät kivalle. Lopuksi laitoin vielä Sissi tapaan niitit tekstuurin päälle tuohon sivuun.

Ja mitä sitten tapahtui? Lakkasin keskisormeen ja nimettömään kaksi kerrosta Opin I Just Can't Cope-Acabanaa ja kaikki oli vieläkin ihan hyvin ja kynnet näytti kivalta. Kaivoin leimausvehkeet esiin ja leimasin nimettömään kukkakuvion.. Ensimmäinen fail... Keskisormeen päätin sitten laittaa vinyylit.. Lakka ei ollut kuivunut tarpeeksi ja sitä lähti mukana joten joitain kohtia piti sitten parannella siveltimellä ja siinä se tuli, toinen fail...


Nappasin kynsistä kuvat, kirosin hetken, painelin nukkumaan ja aamulla poistin nämä. Ajattelin aluksi, että olisin voinut keksiä keski -ja nimettömään jotain muuta, mutta olin niin ärsyyntyny koko lakkaukseen, että hylkäsin sen suunnitelman..

Heitin kuvat jo kerran roskakoriin ja meinasin olla postaamatta näistä, mutta palautin ne sieltä kumminkin, koska olen päättänyt, että blogiin päätyy myös ne kynnet mitkä epäonnistuu. :)

Isadora : Lemon Soda, Opi : I Just Can't Cope-Acabana, Konad musta, Vinyylit, Niitit & MoYou Pro Collection -11 laatta. * Puuttuu kuvasta 
Näiden kynsien jälkeen päätin hieman lyhentää pituutta ja tein ensimmäiset Pääsiäiskynnet, jolla voitin Livboxin Instgrammin pääsiäiskynsi kilpailun! Oli muuten aika hitsin hyvä fiilis aamulla mennä Instaan ja huomata tuo!! :)

Ajattelin vielä tähän loppuun ilmoittaa Sisustustarran voittajan! Sen verran haluan sanoa, että lukekaa säännöt kunnolla!! Todella monelta puuttui tarvittavat tiedot eli koko, väri ja s-posti. Hylkäsin ne kaikki ja myös muutama huijausyritys oli tullut joten jatkossa aion olla arvontojen kanssa todella tarkkana. Jos onni ei tällä kertaa suosinut, niin olkaa kuulolla pian tulossa uutta arvontaa!

Tänään onni suosi nimimerkkiä : JENNI. I-dont-think.. 

Onnea vielä! Laitan sinulle tämän päivän aikana viestiä!


10 kommenttia:

 1. Onnea livbox kisan voitosta =)Itekki lyhensin hieman kynsiä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Välillä on ihan hyvä vähän lyhentää pituutta!

   Poista
 2. Mitäpä olisi elämä ilman epäonnistumisia ;) .. liian tasaisen tylsää ;) .. sitäpaitsi mun mittapuulla nuo ei ole niin katastrofaaliset , mitä ´tekstisi antaa ymmärtää ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin totta! No teksti antaa tosiaan ehkä ymmärtää jotain vielä pahempaa :D

   Poista
 3. Ihana idea näissä kynsissä, vaikka toteutus menikin miten meni. Musta ja keltainen on niin herkullisia yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja keltainen sopii kyllä niin hyvin yhteen! :)

   Poista
 4. Mun mielestä nää on siinä mielessä onnistuneet, että minua ja varmaan muitaki lukijoita lohduttaa se, että omat lempibloggarit näyttää failejaki. Epäonnistumiset on inhimillisiä! <3 Värimaailma on hyvä näissä kynsissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oikein ihana kommentti! Mun mielestä on myös hyvä, että tuodaan esille ne epäonnistuneetki kynnet! :) Musta ja keltainen sopii kyllä hyvin yhteen! :)

   Poista
 5. Ei aina voi onnistua! Ja miusta on hienoa, että julkaiset epäonnistuneetkin kynnet :)
  Näissä kyllä värit sopivat todella hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kyllä aina, eikä lähes joka kertakaan :D Idea oli hyvä, mutta toteutus ei. :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥