9. huhtikuuta 2014

Livbox Huhtikuu

Taas oli se aika kuusta, kun sai jännittää mikä päivä Livbox saapuu. Eilen se sitten tuli ja heti kiireellä avaamaan mitä huhtikuun boxi pitää sisällä. :) 


Huhtikuun boxin värinä oli tällä kertaa vaaleanvihreä ja teemana luonto. Viittaa hyvin tulevaan kevääseen. Huhtikuun boxi sisälsi : 

Ladyvita Beauty : Ravintolisä. Ovh 18€/paketti. 

Argan Care : Hoitonaamio. Ovh 36€ / 300ml. & Muotoiluvoide. Ovh. 24€ / 150ml.

Nivea : Vartaloemulsio. Ovh 5.20€ / 250ml. 

Herbina : Puhdistusvaahto. Ovh 5.50€ / 150ml. 

Ella Bache : Vitamiinivoide. Ovh 59€ / 50ml. 

Ensiksi paketti näytti hieman tylsältä, mutta hetken tutustumisen jälkeen olin kyllä oikein tyytyväinen melkein kaikkiin tuotteisiin. Yleensä annan osan sisällöstä pois, kun ei tule itse käytettyä niitä, mutta tällä kertaa aion kyllä jättää kaikki itselle ja testata. 

Eniten mieleen oli : 

Herbinan puhdisvaahto. Olen testaillut paljon eri naaman pesuaineita, mutta mikään niistä ei ole ollut mieleen. En tykkää maitomaisista, en liruista, enkä öljyisistä. Viimeisin testissä ollut oli Avonin puhdistusvaahto ja se oli kyllä hyvä, mutta aika kallis, joten toivottavasti tämä Herbinan olisi mieluinen. 

Ella Bachen vitamiinivoide. Kuulostaa oikein kiinnostavalta ja olen lukenut tästä pelkkää hyvää, joten sille iso plussa myös. 

Vähiten mieleen : 

En oikein osaa sanoa, onko se Lady vita vai Nivean vartalorasva? Vartalorasvoja on tullut niin paljon, mutta onhan niitä ihan kiva testata. Lady vitan ravintolisään en oikein usko. Oon syöny vaikka ja mitä ravintolisiä, vitamineeja yms, eikä tukka tai kynnet kasva sen nopeammin. 

Mukana oli vielä koodi, jolla voit esimerkiksi muistaa livboxilla äitiä äitienpäivänä. Koodilla : ihanaäiti saat 10€ alennuksen toukokuun boxista. :) Itse meinaan ainakin yllättää oman äippäni! 

Mitä te olitte mieltä huhtikuun sisällöstä? 
4 kommenttia:

  1. Olis ollut kyllä kiva ja hyödyllinen huhtikuun boxi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö joskus tunnu siltä, että kun tilaa boxin niin sisältö on huono ja kun ei tilaa, niin se on hyvä? :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥