11. huhtikuuta 2014

Lolly Puff / kuvia

Sain hetki sitten pienen paketin yhteistyön merkeissä Lolly Puff -verkkokaupasta. Paketti sisälsi 4kpl esishoja eli suomeksi sanottuna elektorinen vesipiippu. Makuina paketissa oli mansikka, mustikka, minttu ja sitruuna.


Täydellinen keksintö! Lopetin itse tupakanpolton tammikuussa 2013 ja ostin silloin sähkötupakan avuksi, suoraan sanottuna ihan turhaan. Sitä sai imeä posket lommolla ja aina kun menin sen kanssa parvekkeelle mulla alkoi tehdä mieli tupakkaa vaan enemmän ja enemmän. Olisinpa silloin tiennyt Lolly Puffeista. Nyt voin käydä ystävieni mukana parvekkeella ja kun ne vetää keuhkoihinsa nikotiinia, niin minä vedän hyvänmakuista savua. :)


Käytiin Viljamin kanssa eilen ulkona kuvailemassa ja otettiin Lollyt mukaan! Yhdestä tuollaisesta saa  400 henkäystä, eli kyllä se hetken kestää. Lolly Puff ei sisällä mitään myrkkyjä, siitä ei jää hajua vaatteisiin, eikä pahaa makua suuhun, niin kuin tupakasta. Näitä voi myös polttaa sisällä, mutta en koe sitä mitenkään tarpeellikseksi. Kivempi polttaa ulkona ja viihteellä. :)Omaan mieleen eniten oli minttu ja mansikka. Minttu on todella raikas ja mansikka älyttömän hyvän makuinen. Viljami tykkäsi eniten taas mustikasta ja se onki jo poltellut sen loppuun.

Me lähdetään heinäkuussa kahdeksi viikoksi Turkkiin ja ajattelinkin sitä ennen laittaa tilaukseen uuden setin. Voi sitten hyvillä mielin poltella siellä. Hintaa näillä on 8.90€/kpl tai 29.90€ 4kpl setti.


Me voidaan ainakin hyvillä mielin suositella näitä kaikille! Tilatkaa tällainen ja lopettakaa tupakointi!

- Linkit eivät ole mainoslinkkejä. Ne on vain laitettu teidän avuksi.  
- Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta. 

46 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia!
  Olen joskus miettinyt, että kehtaisiko hankkia kun ei polta, mutta.. :D Kuvailit niin hyvin, että jumpe!

  * hetken kuluttua *

  - Cha-ching ja rahat mänt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä voi ehdottomasti hankkia ihan kuka vaan! :)

   Ostitko mitä? :D Setin vai jonku maun?

   Poista
  2. aika halvalla meni mainostus leluista jos tuon ainoan paketin niitä sait :D
   ps sähkötupakit toimii takuulla tukanapolton lopettamiseen paremmin kuin tuo.
   ostit tietenkin jonkun nikotiinittoman paul saaren kaupan kassalta. ei ihme ettei toimi.
   omalla kohdalla 18 vuoden tupakointi loppui sähköiseen siirryttyä eikä tollasella lelulla se olisi onnistunut.
   vaikuttaa tupakkayhtiöiden tempaukselta kun alaikäisille saa myydä..

   Poista
 2. Eli osaatko sanoa, kuinka kauan yksi tuollainen sitten kestää? :) Kiinnostaisi entisenä tupakoijana kanssa, mutta tuliskohan rööki sit melkeen vaan halvemmaks... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis yhdestä saa 400 henkäystä. Eli mulla tuollainen kestää kauan, mutta jos on koko ajan polttamassa tuota, niin ei se sitten kauhean kauaa kestä. :)

   Olen myös entinen tupakoitsija, enkä kyllä ole edes ajatellut tuleeko tupakka halvemmaksi vai ei. Lopetus on lopetus! :D

   Poista
 3. Näyttää hauskalta, noitten ulkonäkökin on kiva :) maistuko sitruuna oikeasti sitruunalta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen on mukava, jos lähtee vaikka viihteelle! :) Sitruuna maistui täysin sitruunalta! :D

   Poista
 4. Tommonen ois kyllä aika hyvä itelle. Oon ite yrittäny monen monta kertaa lopettaa tupakoimista mutta enpä oo vielä tähän mennessä pystynyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen hankkimaan Lollyn!<3

   Mulla meni lopetus niin, että yhtänä päivänä vaan päätin, että nyt loppuu! :) Hyvin on pitäny!

   Poista
 5. Ohoh, onpas hyvä keksintö tupakoinnin lopettamiseen! :) Mä en ole koskaan edes maistanut tupakkaa ja hyvä niin eli en tälläsiä tarvitsis, mut tekis mieli maistaa näitä! :D Ainakin tota mansikan makusta. Mut oon niin höpö et kuvittelisin varmaan siitäkin saavani jotain myrkkyjä kroppaani. :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa tämä ei kyllä ole edes tarkoitettu tupakoinnin lopettamiseen! :D Mutta uskon, että jollekin voisi olla tästä apua. Varsinki niille joille se on tapa. :) Lollyt on enemmänki juuri tarkoitettu maisteluun ja viihde käyttöön. Vähän niin kuin vesipiiput! Hahhahah! Näissä ei oo mitään myrkkyä eli 100% luotettava tuote! :)

   Poista
 6. Kivoja kuvia ja toivottavasti näistä on apua.Parempi varmasti ku tupakki.Mie en ole koskaan alottanu polttaan mut testaillu oon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon kyllä, että näistä on apua niille kenelle tupakointi on tapa! :)

   Poista
 7. Kaveri oli tilannu näitä neljä kappaletta ja niistä ehdottomasti paras maku oli vesimeloni.. oon ite joskus polttanu, mut nyt menty jo monta vuotta niin, että poltan ainoastaan viihteellä, muuten ei tee edes mieli.. onneks! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh! Onko näitä vesimeloninki maussa? Mä haluan sellaisen! Ei mullakaan tee enään edes mieli tupakkaa. Toki joskus tulee niitä päiviä kun hermot on kireellä ja tekisi mieli, mutta ei ei! :D

   Poista
 8. Pakko mennä kattomaan tarkemmin ... kiitokset vinkkauksesta !

  VastaaPoista
 9. Mua jotenkin entisenä tupakoitsijana karsastaa kaikki nää feikkiröökit, varsinkin jos noi maistuu vielä hyvälle, niin en oikein keksi kohderyhmää, onko ne niin kun lapsille feikkitupakaksi, vai.. öh, enhkä mä olen vaan ihan ulkona kaikesta mitä nuoret nykyään tekee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm! Mitenkäs mä selittäisin tämän. Nämä ei periaatteessa ole mitään feikkiröökejä, vaan enemmänki viihde käyttöön. Vähän niin kuin vesipiipun polttaminen, mutta pienemmässä muodossa. :) Toki nämä voi olla apu niille ketkä on lopettamassa tupakoinnin, koska jollekin on vaan tapa mennä parvekkeelle ja ottaa se tupakka, niin voi mennä parvekkeella ja ottaa esishan! :)

   Poista
 10. Mielenkiintoista! :) Mä ite polttelen aina silloin tällöin tupakkia, mutta tää on kyl mielenkiintoinen :) vois tilata sitte kun saan rahaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa ehdottomasti edes yksi testiin! :) Tupakka maistuu niin pahalta. Hyi...

   Poista
 11. voiko noita polttaa alaikäset? mä haluaisin kokeilla mut en kehtaa sanoo äiteelle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan alaikäiset eivät saa tilata noita. Enkä usko, että alaikäisten kannattaa näitä polttaa, kun tää on vähän tällainen viihde juttu! :)

   Poista
 12. voi hitsii XD äitee ei anna tilata ku siinä on sitä glykolia ja se on kuulemma koukuttavaa ja vaarallista? ja toi propyleeniglykoli Lyhytaikainen altistus ärsyttää silmiä ja toistuva tai pitkäaikainen ihokosketus voi aiheuttaa ihon herkistymisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin tutkia tarkemmin ja löysin ainoastaan tiedon, että ei sisällä mitään myrkkyä, ei nikotiinia, ei tervaa yms? Sähkötupakassa on ainakin glukolia, mutta tämä ei ole sähkötupakka, vaan esisha. :)

   Poista
  2. Lolly Puff sisältää kahta pääraaka-ainetta: propyleeniglykoli ja kasviglyseroli.

   Propyleeniglykoli on yleisesti käytetty raaka-aine lääketeollisuuden ja henkilökohtaisen hygienian tuotteissa kuten hammastahnoissa ja kosmetiikassa. Sitä käytetään myös kakkujen valmistuksessa sekä muissa leipomotuotteissa. Propyleeniglykoli on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston määritelmän mukaan luokiteltu yleisesti turvalliseksi.

   Kasviglyseroli on kasvijohdannainen öljymäinen neste, joka on päivittäisessä elintarviketeollisuudessa käytetty raaka-aine. Sitä käytetään muun muassa kosmetiikkatuotteissa sekä erilaisissa ruoka-aineissa ruoan koostumuksen vahvistamiseen. Kasviglyseroli on makeaa, mutta ei vahingoita hampaita eikä kohota verensokeriarvoja.

   Poista
  3. No jos ei ole yhtään vaarallista, miksi ei alaikäinen sais tolllasta ostaa ? Vastaa pliis

   Poista
  4. Vaikka tämä ei ole vaarallista, niin tämä luokitellaan tupakka tuotteeksi. Ja ne on kielletty alaikäisiltä. :/

   Poista
  5. Tiedoksi kaikille, melkeimpä kaikista filmtowneista saa näitä ja laki sanoo että 12 vuotta täyttäneet saavat ostaa/käyttää, että kyllä sieltä saa ainakin

   Poista
 13. joo mullekki saa tilata nii laitan postiin rahat :`)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No odottelet, että täytät 18 ja sitten tilaat :)

   Poista
  2. Nyt kun asioista ottasitte selvää niin tuohan on nimeenomaan sähkötupakka eri nimellä markkinoituna ja ilman nikotiinia. Sähkötupakassa -> hyörystimessä käytettävät nesteet sisältävät siis samat ainesosat kuin tämä em. Tuote. Ainoo vaan että toi on sikamaisen kallis hinta/laatu suhteeltaan.

   Poista
 14. Voisipa tuolle mun miekkoselle tilata näitä, niin se lopettais sen polttamisen myös! :D Ihana toi kuva teistä tossa viimesenä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sun täytyy tilata yksi testiin ja koittaa? :D
   Awws<3

   Poista
  2. Tilasin tollasen neljän pakkauksen testiin. :D Jos ei tuo Eemeli niistä välitä, niin minä kyllä huolin. :))

   Poista
  3. Mun täytyy kanssa ihan pian tilata uusi satsi! :D

   Poista
  4. Nuo lähetti mulle toisen samanlaiset paketin itelleni testiin! :D Jee!

   Poista
 15. Tekis kyllä mieli tilata noita ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen!! Mun täytyy kohta jo tilata noita lisää. :D

   Poista
 16. Miten voi olla työttömällä varaa shoppailla ihan jatkuvasti jotai ja vielä varaa lähtee 2 viikon ulkomaanreissulle,ihmettelen suuresti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raha asiani ei kuulu blogiin, mutta voin sen verran avautua. A. En ole työtön, olen sairaslomalla. B. Mieheni käy töissä. C. Rahaa voi säästää. :)

   Poista
  2. Anonyymiltä vähän pölhö kysymys..jokaisella on oikeus shoppailla ja matkustella miten haluaa..rahaa voi voittaa, sitä on voinu säästä ja sitä voi saada vanhemmilta tms.! Toi eshisha on kyl ihan vekkuli vempele,mutta en suosittelis sitä alaikäisille..ei se nii coolia oo! Aikuisille eri juttu ku voi höyrystellä sopivassa seurassa tai yksikseen!

   Poista

Kiitos kommentista ♥