21. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskynnet Osa 2

Viimeisen pääsiäispäivän kunniaksi ajattelin julkaista toiset ja (viimeiset) pääsiäiskynnet. Meinasin aluksi tehdä ihan erilaiset, mutta näin Kynnet Iskussaan blogin Sinneyn kynnet, johon ihastuin täysin. En kumminkaan viittinyt tehdä ihan samanlaisia, vaan tein hieman erilaiset.


Alle lakkasin kerroksen Ginan valkoista, johon vaihdoin siveltimen Essien Blancista, joka on Sissin keksintö jos oikein muistan. Toimii juuri niin täydellisesti, kuin kaikki on sitä hehkuttanut. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella, eikä levittämisen ja kuivumisen kanssa ollut mitään ongelmaa.

Täytyy myöntää, että mun on kohta kahden vuoden ajan pitänyt koittaa elmukelmu -kynsien tekemistä. Aina se on vaan jäänyt. Nyt kun viimeinkin pääsin koittamaan näiden tekemistä, niin voin luvata, että näitä tullaan varmasti näkemään lisää. Kivannäköiset kynnet helpolla.


Peukalo, etusormi ja keskisormi onnistui hyvin, mutta nimettömään ja pikkurilliin olisi saanut töpötellä vähän enemmän lakkaa tai sitten valita tummempi väri.

Meinasin vielä pilkuttaa nämä, mutta koska meillä oli kiire päästä reissuun, niin lätkäsin nimettömään  ainoastaan pupu siirtokuvan. Toimii siis ilman koristeluakin.


Onneksi pääsiäinen on nyt ohi ja seuraavan kerran haluan kuulla siitä vasta ensi vuonna. Nämä kynnet kyllä olisi sopinut ilman pupua hyvin myös kevätkynsiksi.

GinaTricot : White,  Opi : Where Did Suzi's Man-go?, Essence : Free Hugs,  Essence : Wanna Be Your Sunshine, China Glaze : Grass Is Lime Greener, Color Club : Wicker Park, Siirtokuvat
Muhun iski joku mahapöpö ja olo on tällä hetkellä karmea. Silti istun mieluummin tässä koneella, kuin makaisin sängyssä. Nyt on pakko mennä kyllä suihkuun ja nukkumaan.
18 kommenttia:

 1. Mä kans tykkään tosi paljon elmukelmuilusta, sillä saa kyllä niin hienoa jälkeä (kunhan osaa yhdistää sopivia värejä..)
  Tosi hienot pääsiäiskynnet vol.2 , ja kyllä, olen samaa mieltä että ihanaa että pääsiäinen on vasta vuoden päästä haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei varmaan ihan kaikilla väri yhdistelmillä toimi. :D
   Kiitoksia! Musta tuntuu, että tänä vuonna tästä pääsiäisestä on puhuttu joka puolella niin paljon, että ei enään jaksa. :D

   Poista
 2. Oi ku kauniit kynnet! Määki aion kokeilla toiste kelmukynsiä, niistä tulee niin helpolla nätit...

  VastaaPoista
 3. Söpöt kynnet ja voi ei toivottavasti mahapöpö menee nopeesti ohi =(

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä yhtä kivat kuin Sinneyn :) Tykkään kelmutusjäljistä kovasti, mutta ite en oo vielä uskaltanut kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heidi! :) Sama juttu, mulla meni melkein kaksi vuotta ennen kuin uskaltauduin kokeilemaan. :D

   Poista
 5. Ihanan väriset ! :)
  Itsekin tänään julkaisin elmukelmu kynnet, hauska yhteensattuma ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Oonkin juuri alkamassa lukemaan blogeja, joten ihan kohta nään sun kynnet! :D

   Poista
 6. Voi vitsi miten kivan näköinen tulee tuosta kelmulla tehdystä pinnasta! =)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat, hyvin onnistunut sulla toi kelmuilu. Omat yrityksen olleet vain naurettavia, jostain syystä lakat sekotu yhtää nätisti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä tein vissiin nää vähän eri tavalla mitä muut on tehnyt :o Oon kattonu muutamia tutoja ja ne on ollu erilailla tehty! :)

   Poista
 8. Miulta on mennyt nää kynnet ihan ohi o_O
  Onneks sain kiinni ;DD
  No joo, vaikka pääsiäinen nyt menikin niin pakko hehkuttaa, että nää on I H A N A T! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D Miten nyt niin on päässy käymään ;)
   Kiiitos Nanne jälleeeeeeeeeen <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥