4. huhtikuuta 2014

Kismet kynsillä

Tämä lakka on jäänyt mun mieleen tuon ihanan nimensä ansiosta. Toissapäivänä kun lakkasin tällä, niin mun teki mieli kismettiä ja nyt kun kirjoitan tästä, niin mun tekee mieli edelleen kismettiä. Eli kai se on pakko käydä tänään vielä kaupassa ja hakea tuo mieltä hiertävä suklaapatukka. Suklaasta- lakkaan. 


Voi luoja! Siis voiko joku lakka oikeasti olla noin upea? Kaikki holot on kyllä niin nättejä, kauniita, ihania, että niitä voisi vaan tuijotella. Pullossa ja varjossa Kismet näyttää ihan limenvihreältä, mutta auringossa se on limenvihreän kultainen. 

Mulla ei kyllä ole tästä mitään huonoa sanottavaa. 2 kerrosta riitti peittämään hyvin, lakka levittyi kuin unelma, eikä siistittävää jäänyt oikeastaan ollenkaan. Holojen kanssa voi olla usein ongelmia, jos ei ole oikeata aluslakkaa se voi ruveta kaljuuntumaan lakattaessa, mutta itselläni ei tätäkään ongelmaa ollut, vaikka käytössä oli normaali aluslakka. Kismet kuivui erittäin nopeasti, eli jos joskus täytyy tehdä lakkaus kiireellä, niin taidan jatkossa tyytyä holoihin. 


Meinasin jättää tämän ilman mitään koristeita, mutta koska kaipaan aina jotain pientä koristetta edes, niin tyydyin lopulta siirtokuviin. Tällä kertaa ei ollut siirtiksienkään kanssa mitään ongelmia, liukeni nopeasti, ei mennyt ruttuun ja kerkesin hetken niitä siirrelläkin kynnellä. 


Käytetyt
Voi olla, että tulette samaan tänä keväänä / kesänä holoähkyn! Pyydän sitä jo etukäteen anteeksi, mutta mä olen niiin myyty!! :) 

Hot or not? 
20 kommenttia:

 1. Hot hot hot!! :) Holot on ihania! <3

  VastaaPoista
 2. Holot on kyllä kunnon all in one-lakkoja, helposti näyttävät kynnet! ^_^

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet ja tuo lakka! ♥

  VastaaPoista
 4. oooh, niin kaunis Kismet! <3 Mulle on tulossa 4 Color Clubin hololakkaa, tuota en vaan älynny tilata! :( Ehkä ensi kuuussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kismet on rakkautta lakan ja suklaan muodossa!! :D Innolla odotan, että saat omasi ja selviää mitkä otit. :) Ensi kuussa hankit toiset 4 ;)

   Poista
 5. Oi ku kaunis lakka ja lakkaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kismet on kyllä alyttömän nätti :)

   Poista
 6. Voi jehna, että on UPEA lakka ja kynnet! Tykkään! ^_^

  VastaaPoista
 7. Aevan ihanat kynnet. <3 Tuo holo on niiin upean värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on kyllä niin erikoisen ihanan värinen :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥