24. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 15 : Holographic / Nyt on holoa

Tämän viikon toiset haastekynnet tulevat tässä. Ensi viikolla ollaankin sitten viimeistä viikkoa Purkkimafiassa ja viikko tulee olemaan hyvin kiireinen. Koitan saada kaiken tehtyä valmiiksi, jotta pääsette suoraan uuteen (vanhaan) uudistettuun blogiin. Koko viikonloppu on ollut niin kiireinen, että hyvä kun olen kerennyt nukkumaan ja nyt tuntuu ettei millään olisi enää jaksanut tulla blogia kirjoittamaan, mutta kun haastekynnet on pakko saada ajallaan ulos!


Golden Cobra | Inhale | Beautiful Lie | Just Another Star | Holy Diver | Steel Panther | Hysteria | Learning To Fly

Postissa saapui aivan mahtava paketti Hypnotic Polishilta, joten arvaatte varmaan minkä merkin lakkaa kynsillä nähdään. Olen täysin myyty Dance Legendin Wow Prism -kokoelman lakoille. Vihdoinkin niitä oli saatu lisää varastoon ja sain tilattua eniten himotuimmat.  Ehkä mulla vielä jossain vaiheessa on ne kaikki ihanuudet. <3 Voiko joku muka väittää, että nämä ei olisi upeita?


Kynsille pääsi ensimmäisenä upea Steel Panther, joka on väriltään vaalean hopea ja seassa on PALJON hologlitteriä. Lakka on koostumukseltaan ohutta, mutta kolmella paksummalla kerroksella saa suht peittävän lopputuloksen. Valoa vasten näkyy, että kynsissä on pieniä kohtia jäänyt ilman holohippusia, mutta se ei itse asiassa näytä ollenkaan pahalta / häiritse.


Kuvissa lakka ei pääse täysin oikeuksiin, mutta arvatkaapa auringossa! Lakka kimaltaa niin, että hyvä kun sitä pystyy katsoa ilman aurinkolaseja. Täydellinen hopea holo, jonka aivan varmasti jokainen tarvitsee! Ps. Huomasin vasta kuvissa tuon Dance Lengend ”leiman”, joka loistaa myös upeasti sateenkaaren väreissä.


Viikon toinen teemoista oli holografinen, johon lakka sopi täydellisesti. En millään olisi halunnut edes koristella sitä, mutta toisaalta koristellut kynnet näyttää myös hyvälle. Kaivoin leimauskamat esiin ja selasin kaikki laatat läpi. Viimeisestä MoYou:n Holy Shapes 08 laastasta löytyi juuri sopiva leima. Lakka on holo, leima grafinen ja siitä synty holografiset -kynnet.


Tykkäsin näistä kynsistä ihan possuna! Lakka iski ja leimat iski. On yleensä aika harvinaista, että jollain lakalla viihtyy enemmän kuin kaksi päivää ja näillä viihdyin ennätyspitkät 5 päivää. Tuntuu myös, että mitä useammin on alkanut leimaamaan sitä paremmin se onnistuu ja sujuu kuin leikki. Tosin ainahan kaikki ei mene putkeen, ei edes joka kerta.


Mutta arvaatkas mitä kävi sinä päivänä, kun oli lakkojen vaihdon aika. Leivoin pihatalkoisiin pullia ja naps! Kynsi osu pöytään ja katkesi aivan kokonaan. Mitään ei ollut enää tehtävistä. Ei auttanut muu, kuin rauhoittumisen jälkeen poistaa lakat ja viilata kaikki kynnet lyhyiksi. Blogissa tullaankin siis hetki näkemään lyhyitä kynsiä ja se ärsyttää mua niin paljon. Luojalle kiitos kynteni kumminkin kasvavat nopeasti!

Lakkauksessa käytetty
* Dance Legend – Steel Panther
* MoYou : Holy Shapes – 08
* MoYou – Leimauslakka Black

Unohdin kokonaan kuvata käytetyt lakat ja nyt laiskottaa niin, etten millään jaksa nousta kuvaamaan niitä.

Palataan ensi viikolla, jolloin kerron teille hieman uudistuksista ja vähän muustakin! :)

Ps. Colour Alike arvonnan voittajat on jäänyt julkaisematta ja nyt vihdoinkin muistin ne! 
Ensimmäisen palkinnon voittaa nimimerkki Rosa ja toisen palkinnon Nailoxtail. 
Otan teihin vielä tänään s-postilla yhteyttä, jotta saan palkinnot matkaan.

Mitä tykkäätte lakasta ja kynsistä?

Allekirjoitus-Purkkimafia

3 kommenttia:

 1. Emmi
  sunnuntai 24. toukokuu 2015 at 20:47 (24 tuntia ago)
  Upea lakka ja upeat kynnet! :) Voi ei, mä niin tiedän tuon tunteen, kun kynnet ovat täydellisen pituiset, niin sitten yks katkeaa… Mutta onneks mullakin kynnet kasvaa nopeesti!

  Vastaa

  Fani
  maanantai 25. toukokuu 2015 at 08:17 (12 tuntia ago)
  Kiitos Emmi. :) Onneksi ne kasvaa, mutta silti se ärsyttää todella paljon! :(

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 24. toukokuu 2015 at 23:17 (21 tuntia ago)
  Argh, toi on niin ärsyttävää, kun käy noin. Ihanat kynnet muuten. :)

  Vastaa

  Fani
  maanantai 25. toukokuu 2015 at 08:17 (12 tuntia ago)
  Kiitos! Todella todella ärsyttävää! Tuun vihaseks jo kun katson tuota kuvaa. :D

  Vastaa

  Belegwen
  maanantai 25. toukokuu 2015 at 08:13 (12 tuntia ago)
  Voi mä niin haluaisin kaikki Wow Prismit, mutta rahatilanteen vuoksi niiden osto taitaa siirtyä hamaan tulevaisuuteen… No, ainahan näitä voi ihailla muiden kynsillä. :D Tuo Steel Panther tuo mieleen vain samaa nimeä kantavan bändin, mutta tuskin lakkaa niiden mukaan on nimetty. :D

  Vastaa

  Fani
  maanantai 25. toukokuu 2015 at 08:18 (12 tuntia ago)
  Joo, ne on kyllä hintavia joten ei tule ihan kerralla kaikkia hankittua. :D Mä en muuten edes tiedä montako niitä on? Mä mietin muuten ihan samaa nimestä. :D Olis hauska lukea mistä nimi on tullut!

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkoja ja kivat kynnet.Kynnen menetys harmittaa aina

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥