26. syyskuuta 2015

Jindie Nails - Pink Stilettos

Syyskuu tekee loppuaan ja koko ensi viikko on niin kiireinen, etten tiedä riittääkö vuorokaudessa enää tunnit kaikkeen? Blogiin pitäisi saada ensi viikon alussa ainakin vielä haastetrion kynnet, juttua Saksan reissusta sekä ostoksista. Kaikkea kivaa on kumminkin luvassa mm. blogin synttärit ja arvonta! 

Tänään saatte nähdä yhdet kynnet jotka olen tehnyt tovi sitten, mutta jotenkin ne on jääneet luonnoksiin roikkumaan.


Sain viimeinkin hankittua itselleni Jindie Nails Pink Stilettos lakan. Lakan on suunnitellut Jindien kanssa yhdessä Ria G ja jos klikkaatte itsenne Rian blogiin ja juuri tuohon postaukseen, niin ymmärrätte mistä lakan nimi tulee. Pink Stilettos on väriltään pastellinpinkki, jossa on joukossa pientä ja hieman suurempaa hienoa hologlitteriä.


Lakka levittyy kauniisti kynsille kahdella helpolla kerroksella. Kuivumistakaan ei tarvinnut kauaa odottaa. Pink Stilettos näyttää aivan täydelliselle Rian pitkillä stilettikynsillä, mutta ihastuin tähän lakkaan myös omilla "nysäkynsilläni". Harmillista ettei aurinko suostunut näyttäytymään, olisin meinaan ottanut teille vielä kuvat auringossa, jotta olisitte nähneet kuinka upeasti lakka kimaltelee kynsillä.


Harmillisesti koristeluista ei tullut sellaiset kuin olin suunnitellut. Töpöttelin ensin etusormeen ja pikkurilliin L.A Girl:in Sprinkle glitteriä, jonka jälkeen leimasin keskisormeen ja nimettömään China Glaze Emotionilla Pueen 65 laatasta koukeroa.

Jos tekisin nyt jotain toisin, niin olisin käyttänyt leimauksessa joko pinkkiä tai magentan väristä lakkaa, jolloin leimat olisi varmasti erottuneet paremmin.


Sanotaanko että ei niistä tulleet epäonnistuneet, mutta ei ihan mieluisatkaan. Pink Stilettos kumminkin viehätti kauneudellaan ja se onkin saatava uudestaan kynsille toisenlaisen koristelun kanssa.


Miltä lakka näyttää teidän silmään? 


18 kommenttia:

 1. Tosi nätti! Ja ihanat kynnet tuli vaikkei sinun mielestä täydellisesti onnistuneet. :)

  VastaaPoista
 2. Oi että, onhan se kyllä älyttömän kaunis lakka! ^_^

  VastaaPoista
 3. Ooh, aivan ihana lakka! Ja mun mielestä oot saanu ihan nappiosuman noiden koristeluiden kanssa, silmä lepää ♥

  VastaaPoista
 4. On kyllä aivan älyttömän nätti lakka! Eikä noi koristelut nyt niin metsään ole mennyt, taidat vaan olla liian itsekriittinen ;) Toi Sprinkle sopii kyllä hyvin yhteen Pink Stilettosen kanssa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. <3 Ei ne kyllä kuvissa näytäkään niin pahalta, mutta luonnossa ei vaan toiminut. :D

   Poista
 5. Pinkit kynnet iskee aina! Barbie! <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis lakka! Ihanan hempeä lakkaus :)

  VastaaPoista
 7. Söppänä lakka ja nätti lopputulos :)

  VastaaPoista
 8. Lakka on iihana ja kynnekki on iihanat! :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥