15. lokakuuta 2015

Subrina Professional

Huomenna ne alkaa! Meinaan kauan odotetut I love me -messut, joista on varmasti jokainen kuullut. Haluan tulla vielä vinkkaamaan teille yhdestä merkistä, jota kannattaa ehdottomasti käydä messuilla katsomassa. Finwester Oy on tuonut yksinoikeudella Subrina Professional hiustuotteet Suomeen ja tuotteita on myös saatavilla Naiskauneus -verkkokaupasta. Subrina Professionionalia on tällä hetkellä myynnissä 30 maassa, joten kyseessä on varmasti hyvä ja nouseva merkki. Silloin kuin tuotteet saapuivat Tinalle, niin sain heti testiin muutaman tuotteen. Nyt olen testannut tuotteita pidemmän aikaa ja voin kertoa olevani rakastunut. Olen testannut monia ja monia ja monia hiustuotteita ja viimeinkin olen löytänyt omille hiukselleni sen sopivan.

Subrina Professionalin löydät messuilta osastolta 6f130. Osastolla on koko tapahtumaviikonlopun ajan kampaajia tekemässä ilmaisia pikakampauksia. Itse haluaisin ainakin käydä jonkunlaisen kampauksen ottamassa.


Tämä kolmikko on pelastunut hiuksiani sen jälkeen, kun pilasin ne hurjalla vaalentamisella.

Subrina Professional PHI Repair Shampoo

Shampoo vaurioituneille hiuksille. Sisältää runsaasti Moringa -öljyä ja keratrixia, jotka parantavat hiusten rakennetta ja elvyttävät hiusta palauttamalla elastisuuden ja pehmeyden. Shampoo sisältää hiuskuitua vahvistavia vitamiineja ja kivennäisaineita jättäen hiukset kiiltävän ja elinvoimaisen nökäiseksi. Ovh 5.90€/250ml.

Subrina Professional PHI Repair Hoitoaine

Korjaava hoitoaine vaurioituneille hiuksille. Sulkee hiussuomut jättäen hiukset pehmeiksi ja ravituiksi. PHI Repair -hoitoaine imeytyy hiuksiin välittömästi jättäen hiukset sileiksi ja silkinpehmeiksi. Sopii myös hennoille hiuksille, sillä se ei latista niitä. Ovh 6.90€/250ml.

Messutarjous Shampoo 250ml ja Hoitoaine 250ml yhteishintaan 9.90€

Subrina Professional PHI Repair Elixir

Elixir vaurioituneille ja katkeileville hiuksille. Sisältää E-vitamiineja ja silikoneja, jonka ansiosta hiukset jäävät silkkisiksi ja kiiltäviksi käytön jälkeen. Tämä riittää pitkäksi aikaa. Käytetään muutama tippa, joka saa hiukset tuntumaan silkkisen kevyiltä. E-vitamiini edistää hiusten kasvua sekä kiiltäviä ja terveitä hiuksia ja ehkäisee hiusten ennen aikaista harmaantumista. Ovh 10.90€/70ml


Subrina Profession PHI Keratin Perfect Foam

Hoitava vaahto äärimmäisen vaurioituneille ja liian usein värjätyille hiuksille. Uudistaa ja korjaa kuivia ja vahingoittuneita hiuksia, ehkäisee hiusten sähköisyyttä ja ei toivottua kihartumista sekä tarjoaa lämpösuojan kuumia muotoilukäsittelyjä vastaan. Sisältää erittäin kosteuttavan sekoituksen keratiinia, joka parantaa koko hiusten rakennetta. Soveltuu ainoastaan hiusten korjaamiseen, ei muotoiluun. Ovh 11.90€/150ml

Subrina Professional Fusion Colour Mousse

Muotovaahto hiuksille, jossa on mukana väripigmenttiä korostamaan hiusten väriä ja tuomaan hiuksiin elastisuutta sekä kiiltoa. Tuote värjää hiuksia kevyesti ja lähtee pesemälle pois. Ovh 8.50€/125ml.


SP X-Force Premium

Hiuslakka joka antaa kestävän ja voimakkaan pidon hiuksille, mutta kumminkin hyvin luonnollisen. Tuoksuu hyvältä, ei jätä hiuksia tahmeiksi ja säilyttää niiden elastisuuden. Ovh 12.90€/500ml.

Messutarjous hiuskiinne hintaan 9.90€

SP I Wonder Mousse

Antaa hiuksille voimakkaan ja kestävän pidon. Muotovaahto tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia lisäten samalla rakennetta. Sisältää glyseriiniä, joka toimii ylimääräisenä kosteuttajana. Ovh 9.90€/300ml.

Siinä olisivat melkein kaikki omistamani Subrina Professional tuotteet ja innolla odotan mitä kaikkea kivaa löydän messuillta.

Haluan vielä mainita lisäksi, että hinta-laatusuhde on ainakin kohdillaan. Tässä on vihdoinkin tuote, josta voin kertoa pitäväni todella paljon ja varmasti tulen ostamaan jatkossakin Subrinan shampoon ja hoitoaineen. Vielä ennen kesää itkin hiusteni huonoa kuntoa ja nyt voin hyvillä mielin sanoa niiden näyttävän terveiltä ja eläviltä, myös hiusten katkeilu on vähentynyt ja hiuksista on tullut paljon voimakkaammat ja vahvemmat.

Toki tähän vaikuttaa/vaikutti kuivien latvojen leikkaus tasaisin väliajoin, etten ole värjännyt hiuksiani kestoväreillä. Olen myös vähentänyt hiusten suoristamista ja kihartamista. Kaikki nämä ja hyvät tuotteet ovat olleet hiusteni pelastus.

Näistä tulossa vielä isommat postaukset joissain välissä. Nyt kerroin teille tuotteista vain lyhyesti.

Jos et pääse messuille, niin tuotteita voit ostaa myös täältä itsellesi.

* Osa tuotteista saatu ja osa ostettu itse. Mielipiteeni tuotteista ovat omiani, eikä minua ole pyydetty kirjoittamaan / mainostamaan näitä. En hyödy linkeistä / ostoista mitään. 

Onko tämä sarja sinulle tuttu? 
Heräsikö kiinnostus? 


4 kommenttia:

 1. Hei! Tulen aina vähän jäljessä näiden postausten kanssa eli kysymys kuuluukin: mistä läysit tietoa Kicksin tämän vuoden joulukalenterista? Löytyykö liikkeestä jo? Netistä et ollut löytäväni mitään, vai olenko vain sokea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteria ei löydy vielä liikkeestä ja netistä ei löydy siitä mitään tietoa. Itse otin selvää kysymyllä niiltä siitä. :)

   Poista
 2. Mä pesin just eilen hiukset näillä ja vitsi mikä tuoksu jäi hiuksiin! Ihmettelin illalla, että mikä tuoksuu näin hyvälle, kun liikahtelin mutta sehän olinkin MINÄ :D. Mulla ei ikinä jää mikään aine tuoksumaan hiuksiin ja oon superkade kaikille hyväntuoksuisille ihmisille. Nyt mäkin tuoksun. Jee <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tuoksuu aivan ihanalle. <3 Oon kyllä ihan rakastunut! Onneks mulla on näitä jemmassa "muutama" pullo, joten ei ainakaan pääse loppumaan. :DD

   Poista

Kiitos kommentista ♥