27. lokakuuta 2015

Cuccio Fever Of Love & 2AM In Hollywood Swatch

Sain hetki sitten Cosmerya -verkkokaupasta muutamia Cuccion kynsilakkoja testiin ja esittelyyn blogiin. Olen nyt vihdoinkin saanut swatchattua kaikki nämä neljä uutta ja muutaman vanhemman lakan, jotka eivät vielä ole ollut esittelyssä. Olen myös tehnyt näillä muutamat lakkaukset, jotka tulette näkemään pian. Meinasin aluksi laittaa kaikki swatchit samaan syssyyn, mutta parempi ehkä muutamassa osassa.

2AM In Hollywood | Fever Of Love | Chakra | Love Potion NO. 9
Paketissa oli nämä neljä kaunokaista, joista ainakin Fever Of Love ja Love Potion NO. 9 kuuluvat uusimpiin tulokkaisiin. Cuccion lakkoja olen aikaisemminkin esitellyt blogissa, pääset katsomaan niitä TÄÄLTÄ.

Lakkojen erityinen pigmentointi takaa hyvän peittävyyden, upean kiillon sekä pitkän kestävyyden. Lakat eivät sisällä DBP:tä, tolueeneja tai formaldehydiä.


Fever Of Love on kaunis magentan pinkki glitterlakka kirkkaalla pohjalla. Lakka sisältää erikokoisia hexglittereitä.


Yksinään tämä tarvitsee ainakin kolme kerrosta täydelliseen peittävyyten. Lakkasin keskisormeen ja nimettömään lakkaa yhden kerroksen ja etusormeen sekä pikkuriliin kaksi. Glittereitä tulee sudin mukana tarpeeksi ja ne levittyvät kynnelle tasaisesti.


Itse en yleensä käytä tällaisia glitterlakkoja pelkiltään, vaan kerrostan niitä creme lakkojen päälle tai tuputtelen esim. vanupuikon avulla glitterliukuun tai asettelen glittereitä "koristeeksi".


Tykkään omistaa muutamia glitterlakkoja, vaikka en yleensäkään käytä niitä yksinään. Tämä olikin sen värinen glitteri, jota ei vielä kokoelmastani löydy. Sopii hyvin varmasti moneen lakkaukseen "tuomaan sitä jotain". :)


2Am In Hollywood on kirkas musta. Musta lakka voi kuulostaa tylsältä, mutta se on yksi väreistä joka on löydyttävä jokaisen lakkalaatikosta, niin kuin valkoinen.


Jos etsit itsellesi vielä sitä täydellistä mustaa niin tässä on sellainen. Lakka peittää kynnet täydellisesti yhdellä kerroksella, levittyy kuin unelma ja kuivuu kirkkaaksi.


Olen tottunut lakkaamaan kynsiin aina vähintään kaksi kerrosta lakkaa, mutta nyt kynsillä on ainoastaan yksi kerros. Lakka oli ohutta, mutta sen sai silti lakattua helposti kynsille.


Lakkasin päälle kerroksen HK Girl pikakuivattajaa ja tämän jälkeen lakka oli niin kirkas että olisin melkein voinut peilata sillä.

Yhdistin nämä kaksi lakkaa yhteen ja näette kynnet huomenna. Joku voikin jo arvata millaiset kynsistä tuli. :)

Lakat saatu yhteistyön merkeissä. Mielipiteeni lakoistani ovat omiani. En hyödy linkkien klikkauksista.

Mitä mieltä ole glitterlakoista yksinään kynsillä? 


14 kommenttia:

 1. Musta lakka on ihana :) perusmusta creme kyllä on tarpeellinen ja vähän pakko olla. Sitä aina tarvitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ollaan täällä. :) Toi musta oli kyllä yllättävän hyvä ja kirkas! :)

   Poista
 2. Love potion näyttää varmaan ihanalta musta lakan kanssa. <3 Mut toi pinkimpi Fever of Love on ihan sun juttu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. <3 Love Potion sopii varmasti myös mustan kanssa yhteen! :)

   Poista
 3. Toi musta on ihan mahtava! Itselläni on se myös.

  VastaaPoista
 4. Cuccion lakat ovat kyllä hyviä ja kivoja lakkoja oot saanut.Harvemmin tulee glitterlakkaa pelkästään laitettua kyllä pyrin laittaan toisen lakan päälle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä. :) Voisin joskus tehdä jonkun lakkauksen niin, että laitan pelkästään glitterlakkaa. :)

   Poista
 5. Upea musta! Varsinkin nyt näin syksyllä! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 6. Vaikuttavat hyviltä! Itse olen joskus lakkaillut glittereillä suoraan kynsille, mutta nykyään en jotenkin vain osaa :D Tuntuu, että pitää olla alla jokin lakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Mä muistan kanssa niitä aikoja, kun lakkasin glittereillä ainoastaan. Voi luoja sitä poistamista ja kyllähän niitä glittereitä oli ympäri sormia. :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥