4. tammikuuta 2016

Joulukuun kynnet

Vuoden vaihtuessa päätin, että blogini tulee muuttumaan/uudistumaan hieman. Yksi uudistumisista on jokaisen kuukauden alussa edellisen kuukauden kynsien esittely kollaasissa. Olen useammassa blogissa nähnyt jo pitkään kynsikollaaseja kuukausittain ja innostuin itsekin siitä viimeinkin. On kiva katsoa aina monetko kynnet on tullut tehtyä, millaisia ne oli ja valita kuukauden suosikit. 


1. Itsenäisyyspäiväkynnet 2. Aattokynnet 3. Mattaa & Glitteriä 4. 100% Pure -Swatch 5. Haastetrio Asu&Kynnet 6. Ensimmäiset joulukynnet 7. Lumihiutaleita 8.Joululaulu kynsillä 9. Ristiäiskynnet

Joulukuussa tein 8 kynnet ja yhdet swatchit. Pääpaino väreissä oli punainen ja sininen. Joulukuu oli kiireinen, joten kynsien lakkaus jäi hieman vähemmälle.

Näistä kynsistä on vaikea valita suosikkeja, sillä pidän kovasti 3,6,7 ja 9 kynsistä. Sanoin että punaiset kynnet ovat nyt tehty ja on aika katsoa muita värejä, mutta johan tänään kynsille pääsi taas punaista. Ei lasketa niitä kumminkaan enää joulukynsiksi, vaan mieluummin vaikka tulevaan ystävänpäivään sopiviksi. Näette pian ne ja katsotaan mitä sanotte.

Tammikuun kynsiin on saatava enemmän väriä ja tehtävä enemmän lakkauksia!

Onko teidän mielestä tällainen kuukausittainen kooste kiva?
Mitkä ovat suosikkisi joulukuun kynsistä? 


8 kommenttia:

 1. 9.kuvan kynsiä jäin ehkä kaikista pisimmäksi aikaa tuijottamaan, vaikka ihania ovat kaikki :)

  VastaaPoista
 2. On kiva kooste, lisää vain tulemaan :-) Oma suosikki on nro 9, koska tuo lakka on niin kauniin värinen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Näitä tulossa joka kuukausi! 9 kynnet ovat kyllä aika ihanat. <3

   Poista
 3. Kyllä tällaiset koosteet on todella kivoja, näkee heti yhdellä vilkaisulla onko missannut jonkun lakkauksen ja muutenkin pääsee ihailemaan samalla kertaa niin monia kynsiä ! :D ♥ Näistä mun suosikit on nuo vitoset, mutta myös ensimmäiset ja kolmannet kynnet on hurjan kauniit :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailen aina sun kuukauden kynsiä. <3 Kiitos paljon Nena. <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥