31. tammikuuta 2016

Mies testaa -postaussarja

Vihdoinkin pääsen kertomaan tästä teille. En edes tajua miten olen voinut olla koko tammikuun mainitsematta sanakaan uudesta alkavasta postaussarjasta. Viljami on seurannut vierestä mun blogin kirjoitusta yli 4 vuotta ja viimeisimmät sanotaanko 2-3 vuotta ovat menneet siihen, että kynsilakkoja ja kosmetiikkaa kannetaan sisään ikkunoista ja ovista. Kodista puolet olen vallannut omilla tavaroillani tai no valehtelin hiukan 3/4 asunnosta on mun tavaroiden vallassa.

Siitä se idea putkahti yksi ilta viime vuoden lopulla. Viljami kysyi ihan itse voisimmeko ostaa hänellekin kunnon kosmetiikkatuotteita? Herravarjele tottakai? Olenhan mä nyt aina ostanut tottakai dödöt, suihkugeelit, partavaahdot ja sellaiset perustuotteet, mutta ei Viljami ollut koskaan maininnut, että haluaisi esim. kasvorasvoja, silmänympärysvoiteita ymym.

Viljamin kosmetiikkatuotteet ovat lisääntyneet puolella ja hän on ylpeänä ruvennut käyttämään ostettuja tuotteita. Siitä me keksittiinkin tämä koko postaussarja. Monet miehetkin varmasti käyttävät kosmetiikkaa, vaikka siitä puhutaan vähemmän kuin naisten kosmetiikan käytöstä. Tästä sarjasta voit löytää hyviä vinkkejä esim. mitä voisit ostaa omalle miehellesi.


Näin ollen 2 viikon välein vierailevana tähtenä blogissa on Viljami. Sovittiin että minä kirjoitan, mutta tuotteiden arvostelut ja mielipiteet tulevat täysin Viljamilta. Toki alkuun koitan parhaani mukaan auttaa esim. miten tuotteita käytetään, mitä kannattaa ottaa huomioon ja miten saadaan enemmän mielipidettä kuin "ihan kiva".

Hauskinta tässä on se, että me ollaan molemmat yhtä innoissaan tästä. En olisi vielä vuosi sitten uskonut, että minun mieheni suostuisi edes testailemaan kosmetiikkaa. Näin ne asiat muuttuvat.


Kuvissa näkyy tuotteista, joita tulee esiintymään postaussarjassa. Ollaan saatu testiin tuotteita sekä ostettu itse niitä. Mukana tulee olemaan niin dödöjä, tuoksuja kuin rasvoja. Voihan olla että keksitään vielä jotain muuta hauskaa mukaan? Esim. joku haaste?

Jos teillä on mielessä jotain toivomuksia mistä haluaisitte kuulla, niin laittakaa niitä tulemaan. Kirjataan kaikki ylös ja pyritään toteuttamaan niitä mahdollisimman paljon.


Viljami on äänessä seuraavan kerran kahden viikon päästä. Katsotaan mistä hän haluaa ensimmäisenä kertoa. Postauksen "kosmetiikka" kuvat ovat Viljamin ottamia. Hyvin on jäänyt mieleen, että käytän joskus kuvien alla torkkupeittoa. :D

Miltä tämä kuulostaa teistä?
Onko teillä antaa postaustoiveita? 


22 kommenttia:

 1. Mielettömän hyvä idea! Tätä jään innolla odottamaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea :) hauskaa että olet saanut miehesikin innostumaan aiheesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Katsotaan mitä mielipiteitä sieltä sitten tulee. :D

   Poista
 3. Ihanaa! Jee hyvä Viljami! :-D Jään innolla odottelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisteet Viljamille, en olis kyllä uskonut. :D

   Poista
 4. Hauska idea! Mun poikaystävä ei juurikaan käytä varsinaisesti miehille suunnattua kosmetiikkaa, koska multa saa aina voiteita ja muita tuotteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viljami on kanssa muutamia kertoja käyttänyt mun tuotteita, mutta nyt kun omissa lukee Men, niin kyllä se on enemmän innoissaan. :D

   Poista
 5. Hei - tosi hyvä idea. Odotan innolla ☺

  VastaaPoista
 6. Vitsit, todella kiva idea tämä postaussarja! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä mieltä Viljami on uusista tuotteista :) Jos vaikka sitten ostaisi omallekin miehelle, tosin tiedä häntä innostuuko se yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, kyllä mä uskon että innostuisi tai sitten tosiaan ei. :D Katsotaan mitä mieltä Viljami on omista tuotteistaan. :)

   Poista
 7. Tää on ihan huippu idea!! ^.^

  VastaaPoista
 8. Tämä on kyllä huippujuttu! Ei ole turhan montaa blogia joissa kirjoitettaisiin myös miestentuotteista. Helpottaa niin miehiä, kuin naisiakin jos ajattelee lahjanostoa ja sitä, kuinka vaikeaa se usein on. Kun joku on valmiiksi arvioinut tuotetta, se helpottaa paljon.

  Mekin jäämme innolla ja mielenkiinnolla odottamaan. :)

  T. Davvin Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin vastaan tulee kirjoituksia miestentuotteista, joten ajattelin tämän olevan ihan kiva juttu. :) Uskon, että myös monet miehet ovat kiinnostuneet kosmetiikasta, vaikka siitä vähemmän puhuvat kuin naiset.

   Mahtavaa! Katsotaan mitä kaikkea saadaan aikaan!

   Poista

Kiitos kommentista ♥