13. tammikuuta 2016

Opi StarLight-kokoelman kolmikko esittelyssä osa 3

Tänään otetaan esittelyyn kolmikon viimeinen lakka. Jätin lakan tietyistä syistä viimeiseksi. Tämä oli lakoista ehdottomasti epämieluisin, enkä millään meinannut haluta lakata kyseisellä lakalla. Olin kumminkin päättänyt että kaikki lakat tulevat esittelyyn, vaikka ne eivät itseä niin kovin miellyttäisi. Jokaisella meillä on ne omat lempilakat, vaikka itse en lakkaan ihastunut, voi se jonkun toisen mielestä olla oikein ihana. 


Is This Star Taken? on väriltään kultaisen hopea metallinen, jonka seassa on holotikkuglittereitä. Opi kuvailee lakkaa "värikkäät jääpuikot lentelevät sileässä kullassa". Ei ei ja ei, saanko sanoa suoraan että lakka on kamala, huom. omasta mielestäni.


Lakka on koostumukseltaan erinomainen, peittää kynnet hyvin kahdella ohuella kerroksella ja kuivuu nopeasti. Tikkuja tulee lakan mukana kynsille sopivasti ( jos tykkää tikuista ). Mielestäni ne pomppaavat liikaa esiin, johtuen varmasti siitä että kyseessä on metallilakka. Ilman päällyslakkaa lakasta tulee mieleen China Glazen Crinkled Chrome Texture -kokoelman lakat, jotka eivät iskeneet myöskään ollenkaan.


Koitin ajatella mielessäni miltä lakka näyttää kynsillä ja mitä siitä tulee mieleen, mutta en saanut päähäni jääpuikkoja enkä muutakaan kaunista.


Koristeluiksi valitsin leimat ihan siitä syystä, että saisin lakan mahdollisimman hyvin peittoon. Leimasin Über Chic 01-02 laatasta MoYou:n mustalla villapaitakuviota. Kun olin saanut kynteni valmiiksi, niin pidin niistä hiukan. Kuvio peitti hyvin lakkaa ja tikut eivät näkyneet selvästi vaan ne näyttivät pientä holopilkahdusta kuvion alta.


Voinko sanoa että pidin kynsistä, mutten lakasta? Ilman tikkuglitteriä lakka olisi vielä ollut siedettävä, vaikka en siltikään olisi lakkaa itse hankkinut.

Olen lukenut että lakka on saanut myös paljon positiivistä palautetta ja se on ollut muutamista paikoista loppuunmyyty eli mielipide asioita nämäkin.


* Is This Star Taken? saatu. En hyödy klikkauksista/ostoista. 

Tässä oli StarLight-kokoelman viimeinen saatu lakka. Tulen nyt vähän jälkijunassa ja katsoin vasta äsken koko kokoelman swatchit. Ihastuin todella paljon Give Me Space, Super Star Status ja Ce-Less-Tial Is More lakkoihin, nuo kolme on pakko hankkia pian!

Onko siellä joku kuka ihastui lakkaan? 
Onnistuiko koristelut? 


24 kommenttia:

 1. Mä pullokuvissa ajattelin, että tää ois kiva, mutta kun näin tän kynsikuvissa, niin ei ei ei! Tykkään tikkuglitteristä, mutta en tykkää tosta pohjaväristä ja siltä että se näyttää niiltä China Glazeilta, en tykännyt niistäkään :D

  Kiva, että teit silti postauksen tästä, vaikka et myöskään ite tykkää tästä lakasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullossa se voi näyttääkin vielä siedettävältä, mutta kynsillä paljastuu lakan totuus! Muhun ei taas iske tikkuglitterit ollenkaan, joten tiesin jo heti etten tule pitämään lakasta! :/

   Mun mielestä on kiva testata kumminkin kaikkea, josko se mieli olisi vaikka muuttunut, mutta nyt ei ainakaan vielä käynyt niin. :D

   Poista
 2. Tää on munkin mielestä tosi outo lakka, ja mä sentään tykkään tikuista. Leimojen kanssa kynnet on kyllä oikein nätit :). Mulla on Ce-Less-Tial ja Gime Me Space, Super Star viellä houkuttelisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon että se johtuu tuosta pohjasta ja siitä millaiseksi lakan koostumus muuttuu kynnella. :o
   Kiitos. <3 Give Me Space on ehkä kokoelman upein lakka!

   Poista
 3. Itsekään en jotenkaan ole noille tikkulakoille syttynyt, mutta onneksi makuja on monenlaisia ja toiset tykkäävät yhdestä kun taas toiset toisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. :) Lakka on useasta paikasta ollut loppuunmyyty, joten varmasti tällekin on ottajia!

   Poista
 4. Katoin heti että eii, tikkuglittereitä! :D Vaikka ne onkin ihania hologlittereitä, mutta ei silti iske! Koristeluissa oot jälleen onnistunu, leimat sopii hyvin tämän kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :/ Ei ne iske tavallisena eikä holona. Kiitos Minna, koitin koristelulla saada lakkaa mahdollisimman hyvin peittoon, mutta kumminkin niin että se hieman näkyisi sieltä. :)

   Poista
 5. No joo, kyllä miulla edelleen tökkii nämä tikkuglitterit, vaikka kuinka koitan katsella kuvia (ilman koristeluja) ja etsiä jotain nättiä tästä lakasta. Väkisin vaan näen noi tikkuglitterit ja yöks! En tykkää :D
  Mutta kyllä noi leimat hieman kaunistaa tätä lakkaa :D Mutta voin kertoa, etten tule hommaamaan tätä kyllä itelleni :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei iske! :D Leimojen kanssa lakka näyttää siedettävältä ja pystyin olemaan kynsillä seuraavaan päivään! Ilman leimoja olisin varmasti joutunut poistamaan lakan heti! :D

   Poista
 6. Ei olisi munkaan lakka tämä :D Leimojen kanssa näyttää oikeesti tosi kivalle, kun ne peittää sen verran.
  Mä hankin Starlight-kokoelmasta vain sinisen Give Me Spacen, ja se on iiiihana! Koitan saada sen blogiin asti vielä tällä viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiesin heti ettei tää ole yhtään sun lakka!
   Kiitos paljon Anni. <3 Ooh, se on tämän kokoelman kaunein ja upein lakka! Mun on ehdottomasti hankittava se PIAN!<3

   Poista
 7. Mulla on ehkä hieman ristiriitaiset fiilikset tästä lakasta mutta sanottakoot että näyttää kyllä hyvälle leimattuna! :)

  VastaaPoista
 8. Tikkuglitterit on tosi vaikeita, joskus toimii, joskus ei, musta toi sopis hyvin vappukynsiinkin. :)

  VastaaPoista
 9. Koristelut on kivat, mutta en tykkää tuosta lakasta. :/

  VastaaPoista
 10. Ei kyllä iske muhunkaan tämä lakka. Tikkuglitter on vähän möh ja sitten kun tuo pohja on vielä metallinen niin se näyttää epätasaiselta kun glittereitä on seassa. Nuo leimat pelastaa kyllä paljon. Niiden kanssa näyttää oikeastaan hyvältä :) tuohon tarkoitukseen se voisikin toimia, mutta en kyllä silti hankkisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. :/ Ei kyllä yhtään Opimainen lakka. :D Onneksi leimoilla sai hyvin peittoo lakan epätasasuutta sekä tikkuglittereitä. :)

   Poista
 11. Hmm, onpa hankala tapaus! Jokin tässä viehättää mua, mutta en osaa sanoa mikä. En mä tätä kyllä itselle hankkisi, mutta noiden leimausten kanssa yhdistelmä on kuitenkin nätti :) Hyvin onnistuit muuttamaan hirviön kaunottareksi! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, hyvin sanottu muuten! :D Lakka olisi voinut olla todella upea ilman tikkuja ja niin että pohja ei olisi ollut metallinen ja joukossa olisi ollut vaikka kultaisia glittereitä? :)

   Poista
 12. Mä en oikein osaa päättää, että onko tää lakka hieno vai ruma. Välillä tekis mieli tilata itelle, mut sit välillä oon kuitenkin et "hyi onpas ruma" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha. :D No sehän selviää ainoastaan ostamalla tämä itelle! Toisaalta moni pitää tästä, joten voisi ollakin että tää olisi ehkä sun mieleen? :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥