29. helmikuuta 2016

Tulipallo kynsillä

Rakastan punaista väriä, mutta miksi sitä tulee harvemmin lakattua kynsille? Varsinkin punaiset hololakat saavat sydämeni sykkimään muutaman kerran enemmän. Koitin selata lakattuja kynsiä ja muistella milloin olisin viimeksi lakannut punaisella holollo, siitä on kauan! Nyt siihen tuli muutos ja tänään näette yhden upeimmista punaisista holoista kynsillä. :) 


Girly Bits julkaisi viime vuoden syksyllä What Really Happened In Vegas -kokoelman, josta tulin vasta nyt hankkineeksi muutaman lakan, vaikka silloin ensimmäiset kuvat nähdessäni kokoelmasta olisin voinut ostaa kaikki. Fani, ei aina tarvitse ostaa kaikkia, mutta kun..

It Was The Fireball on kokoelman ainoa lineaarinen holo. Upea punainen hehku, joka saa lakan näyttämään kuumalta tulipallolta? Näin lakasta kerrotaan, mutta itse en siitä tulipallo saa tekemälläkään. Upean punaisen kylläkin.


Lakka levittyy kynsille kuin unelma ja peittää kynnet kahdella helpolla kerroksella. Punaisten kanssa saa aina olla hyvin varovainen, ettei lakkaa valu/mene kynsinauhoille sillä sen poistaminen saa tuskanhien valumaan. Tämän kanssa onneksi sitä ongelmaa ei ollut, sillä tuntui kuin lakka olisi levittynyt kynsille itsestään.


Mutta kun punaista lakkaa pitää koristella? Koristeeksi hmm... Ei ainakaan mitään jouluista? Ja mihin päädyin kultaisiin siirtokuviin? Punainen ja kultainen yhdistelmänä = joulu. :D Koitin vielä jos saisin pelastettua lakkausta hiukan ja tein pilkkutikulla muutaman mustan pilkun, mutta ei siitä siltikään tullut mieluinen. Lakka oli upea, mutta koristelut vain pilasi sen.

On hyvin vaikea olla ilman koristeluja sillä lakka rupeaa näyttämään tylsältä, mutta välillä taas tuntuu että koristelut pilaavat täysin lakkauksen ja ilman olisi näyttänyt sata kertaa paremmalta. Välillä näin.


Mitä mieltä olette lakasta? 


22 kommenttia:

 1. Nämä on upeat, eikä ainakaan minulle tule yhtään joulu mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Oooooh miten hieno! Olen kyllä samaa mieltä, kivempi ilman koristeluita. Mutta tiedän sen tunteen kun tuntuu että on pakko koristella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun osaisi vaan joskus jättää koristelematta. :D Se vaan on aina niin vaikeaa..

   Poista
 3. Mun mielestä nuo koristelut on just tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 4. Herranen aika, mikä kaunotar tää lakka! Tuli semmonen tahtoo tahtoo tahtoo- reaktio... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi. <3 Tuo on kyllä todella todella upea!

   Poista
 5. Voi jehna, että näyttää upealta lakalta ♥_♥
  Miulla ei muuten taida edes olla yhtään punaista hololakkaa, asialle häätynee tehdä jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä upea!<3
   Noni ja taas... Nyt teet asialle hyvin äkkiä muutoksen. :D

   Poista
 6. Voi härregud että on upea punainen hololakka, ihan huikean kaunis! Tahtoo tän heti :).

  VastaaPoista
 7. Voi miten upea punainen! Saattaa mennä omallakin ostoslisttalle tämä :) ja koristelut sopivat oikein hyvin eivätkä ole jouluiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Tämä on kyllä todella kaunis, suosittelen ehdottomasti hankkimaan. :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥