30. joulukuuta 2014

Colour Alike lakat testissä / Swatchit

Kerroinkin joulukalenterin yhdessä luukussa, että blogini on saanut uuden yhteistyökumppanin. Sain Naiskauneus -verkkokaupasta swatchattavaksi ja testattavaksi muutamia lakkoja. Viimeksi esittelin teille 3 Barry M:n lakkaa ja tänään olisi vuorossa Colour Alike:n lakat. Merkki on itselleni täysin tuntematon, joten innolla lähdin testailemaan millaisia lakkoja ne ovat.


Colour Alike on puolalainen kynsilakkamerkki. Valikoimassa on yli 50 eri sävyistä lakkaa, mukana on myös paljon hololakkoja, joista sain kaksi testiin. Tätä kynsilakkasarjaa on kehuttu paljon ulkomailla. Pullo on 8ml ja lakka lupaa pitkän kestävyyden, nopean kuivumisen ja hyvän peittävyyden.

516 & 513 
Heti saatuani lakat swatchasin ne tikulle ja jo silloin vaikutti hyvältä. Nämä kaksi väriä olivat juuri täydelliset itselleni. Katsokaa nyt miten kauniita ne on!


516 tämä on aika uusi lakka Colour Alike (CA) perheessä, joten tällä ei ole vielä nimeä. Luin jostain, että näille kumminkin pitäisi tulla nimet, joka olisi tietenkin iso plussa. Omasta mielestä pelkät numerot on tylsät ja niitä ei muista ikinä, mutta mielenkiintoiset nimet jäävät muistiin. 516 on pinkki, ehkä hieman berry-marjanpinkki sanoisin. Lakka on lineaarinen holo, jossa on pientä hopeaa shimmeriä mukana.


Lakka peittää kynnet hyvin yhdellä kerroksella, mutta itse laitan aina kaksi. Lyhyille kynsille riittää aivan varmasti yksi. Lakka on myös helppo levittää, sillä suti on tarpeeksi leveä. Kuivumisestakaan ei ole pahaa sanottavaa. Suoraan sanottuna yllätyin täysin. Holoefekti ei tule kuvissa kunnolla näkyviin, mutta kynsillä se on uskomaton. Tämä pitää laittaa heti kynsille, kun kevät ja ensi aurinko tulee. Uskon tämän näyttävän auringossa vielä upeammalle.513 joka on luultavasti nimeltään To Byl Maj, tämä on pastelli holokokoelmaan kuuluva lakka. Väriltään 513 on turkoosinsininen lineaarinen holo. Myös tämä peitti kynnet yhdellä kerroksella, mutta itse laitoin kaksi. Peittävyydeltä, laadultaan ja kuivumiseltaan täysi 10.


Tästäkään lakasta en saanut kuviin kunnon holoefektiä, mutta luonnossa se on todella voimakas. Voisin kuvitella nämä kynnet jonnekin todella lämpimään, missä meri on kirkas ja aurinko paistaa.Katseltuani kynsiä päivän halusin lisätä niihin jotain koristeita, mutta en halunnut silti peittää lakkaa paljoa, joten päädyin sydän decaleihin. Näiden kanssa kaikki ei mennytkään ihan putkeen. Nämä meinaan piti leikata muotoonsa. Kuvio ei meinannut millään irrota arkista, eikä tämän jälkeen meinannut millään tarttua kynsille. Harmillista, koska kuviot on niin kauniita.


Tilasin hetki sitten uusia decaleita testiin ja katsokaa nyt kuinka ihania nuo on, mutta niin pirulaisia, että saa tukankin nousemaan pystyyn. ( Onneksi on vielä tukka päässä). ;)

Blogiin tulossa pian vielä lisää swatcheja Colour Aliken lakoista, sain meinaan pikkujouluista yhden ja kaksi vaihdoin toisen bloggaajan kanssa.

* Lakat saatu testattavaksi yhteistyön merkeissä. Mielipiteeni ovat täysin omiani. En hyödy klikkauksista / linkeistä mitään. 

Kuinka moni ihastui näihin lakkoihin? 


24 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja ja oi noi pääkallokuvat <3

  VastaaPoista
 2. Oi kun on kauniit, etenkin tuo To Byl Maj on tosi ihastuttava <3 Ja nätit nuo siirtokuvatkin, harmi kun ryppyilevät :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Se on todella kaunis!<3 Olisin ollut niin tyytyväinen, jos nuo siirtokuvat olisi toimineet kunnolla. :/

   Poista
 3. Nätit sävyt kyllä! Mahtaisko nuo leimata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä kun kysyit. Testaan tänään ja kommentoin vielä tähän uudestaan, että toimiiko leimauksessa. :)

   Poista
 4. Onnea uudesta yhteistyökumppanista, onpahan herkulliset lakat. :) Iloista uuttavuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :)
   Iloista uuttavuotta myös sinne<3!

   Poista
 5. Ompas kivan näköiset juts noi sydän decalit ja holot on aina lähellä <3

  VastaaPoista
 6. Nuo lakat jättää kynnelle vissiin varsin sileän pinnan. Ainakin näyttää siltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä jättää. :) Kiva kun huomasit. :)

   Poista
 7. Hmmh .. taas ihan uusi sivusto tutkittavaksi , meenkin heti kattomaan kommentoinnin jälkeen ;)! Kivan näköisiä nuo lakat , turkoosi ainakin <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Tuolta löytyy vaikka mitä kivaa! ;) Nuo Colour Aliken lakat on kyllä upeita. :) <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥