12. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 12 / The Finnish ( able ) Nail Art Challenge AW 2014 Week 5 "Something Borrowed"


Luukku 12 ja tänään olisi vuorossa kynnet. Kynnet ei ole kovin jouluiset, mutta niistä tulee mieleen pakkasyö, milloin taivaalla on paljon tähtiä. Jatkan jälleen #ablecaw -haastetta ja nyt tulen itse viikossa 5. Kynsille piti saada "jotain lainattua". En oikein tiennyt, että mistä lainaisin ja mitä, joten lainasin Tiny Nail Design -blogin Anniinan ideaa. :D Ovelaa eikös? Kun näin nuo kynnet, niin tiesin että ne on pakko apinoida omille kynsille. Ne on kertakaikkisesti vaan niin upeat. Anniina on nimennyt nämä "maailman helpoimmat galaksikynnet". Ja voin kyllä yhtyä tuohon samaan.


Ensin lakkasin kynnet Essien Licoricella, joka on minulle se THE musta. Lakka peittää täydellisesti yhdellä kerroksella, eikä ole ollenkaan liian luirua. Kuivuu myös nopeasti. Sen jälkeen päälle Essencen Icy Fairy ja vola valmista. Voitteko uskoa, että kahdella lakalla saa näin upeat kynnet? Aikaa kynsien tekoon meni hieman yli 10 minuuttia.


Icy Fairy on topperi, joka näyttää varmasti monen lakan päällä todella hyvältä. Itse aion ainakin koittaa tätä vielä lilan ja valkoisen päälle. Icy Fairy sisältää pinkkiä ja violettia shimmeriä, paljon pientä ja isompaa hopeaa glitteriä, sekä hologlitteriä. Lakka on suoraan sanottuna täydellinen. Voitteko uskoa, että hintaa on 1.95€? Luin, muuten että Tuurin Essence hyllyä on täydennetty, joten jos liikut siellä, niin kannattaa käydä katsomassa, josko tätä olisi saatavilla.


Näistä kynsistä voi jo melkein nähdä avaruuden. Halusin kumminkin tehdä kynsiin edes jotain omaa, vaikka ne matkitut onkin, joten maalasin valkoisella "tähtiä" jokaiseen kynteen. No ei ne nyt ihan täydellisiä ole, mutta eihän kaikki tähdet olekaan samanlaisia? Hehh.


Saanko vielä kerran hehkuttaa tuota kimallusta! Ai, että mä rakastuin näihin kynsiin ja tuohon Essencen lakkaan. Ei mulla näistä muuta.Joulukalenteireiden luukut 12. Niin on enää 12 päivää jäljellä aattoon, jotenkin mennyt kauhean nopeasti tämä aika, vaikka silti tuntuu, että se on madellut? Ciaten kalenterista tuli jälleen irtoglitter ja mä kun niin toivoin, että tuo olisi ollut lakka. Nimeltään se on Let It Snow ja onhan tuo glitter nyt varsin upea. W7:n kalenterista tuli joku mitä en todellakaan tiedä? Voisiko joku ystävällisesti valaista, että mitä tuo on. TBS:n kalenterista tuli ihana Apple Shimmer Lotion. Toivotaan, että sieltä paljastuu vielä se suihkugeelikin. :)

Mitä te tykkäätte kynsistä? 


22 kommenttia:

 1. Mielettömän upea toi Ice Fairy! <3

  VastaaPoista
 2. Just niinku öinen tähtitaivas nuo kynnet...

  VastaaPoista
 3. Toi w7:n tuubi on huulikiiltoa! Aika vetisen näköistä tosin :D Piti itekkin käskeä mies tarkastamaan kalenterin takaa että varmasti on kiilto mutta juu näin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en olisi kyllä ihan heti uskonut, vaikka sitä kyllä mietin itsekin. :D Onkohan siellä kalenterin takana nimet noille? :D

   Poista
  2. On :D Tuo huulikiilto taisi olla nimeltään lipgloss clear. :D

   Poista
 4. Ihanat kynnet :) Ja tuo W7:n juttu näyttää erehdyttävästi joko liimalta tai huulikiillolta... Ei tosin kannata ensimmäisenä huuliin testata :D Toivottavasti löydät mysteeriin vastauksen internetin ihmeellisestä maailmasta eikä jää täysin pimentoon putelin sisältö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Huulikiilloksi selvisi. Mieti kun olisi ollut liimaa ja minä olisin testannut huuliin onko se kiiltoa. :D Hihii! Oltais kyllä saatu hetkeksi Fani hiljaiseksi. :D

   Poista
 5. Ihanat kynnet, herranjestas miten ihana tuo Icy Fairy on!! Täydellinen! Pakko hankkia se itellekin. ♥____♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Sä ihan oikeasti tarvitsen sen!! Se on niin ihana. :3 <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥