28. joulukuuta 2014

Vesimarmorointi joulukuu & Kooste 2014

Nyt ollaan vedetty taas yksi haaste päätökseen ja vielä ajallaan. E-S laitto tammikuussa aluilleen vesimarmorointihaasteen, jossa piti marmoroida joka kuukausi. Haasteeseen lähti mukaan itseni lisäksi Anni, joka on yksi marmoroinnin mestareista ja Miracle. Jos en nyt valehtele, niin olin ennen tammikuuta marmoroinut kerran tai max kaksi ja olin epäonnistunut täysin. Halusin lähteä mukaan haasteeseen, jotta näen itse, että edistynkö yhtään vuoden aikana. Ärräpäitä on lennellyt ja jos jonain kuukautena on onnistuttu, niin seuraavana ollaankin menty täysin mönkään. Annan kumminkin itselleni kymmenen pistettä ja papukaijamerkin, että ylipäätänsä suoritin tämän loppuun.

Nyt esittelen teille viimeisenä joulukuun marmoroinnin ja lopussa näette kollaaseina koosteen tästä haasteesta.

Kuva @Miracle
idkuva

Halusin tehdä suklaisen marmoroinnin, mutta valittuani lakat ja aloitettua hommat huomasin, että olinkin ottanut laatikosta Essencen Red Ahead:in, enkä sitä ruskeaa. Lakka levisi niin hyvin kippoon, että en lähtenyt enää vaihtamaan sitä, vaan päätin että näillä mennään näytti miltä näytti. Itse asiassa värit sopi ihan kivasti yhteen, vaikka ei olisi uskonut.


Kaikki onnistu tällä kertaa täydellisesti. Lakat levisi hyvin kippoon, kuviosta tuli kiva ja sain sen vielä kynsillekin. Ainoa, että kynsissä on jälleen reikiä yhtä paljon, kuin pappani verkkareissa aikoinaan. Tämä on ollut marmoroinnissa itselläni aina ongelma, en tajua mistä saan noita "kuplia" / reikiä siihen pintaan. En kumminkaan jaksa valittaa siitä, koska tällä kertaa en joutunut juosta vessassa 200 kertaa vaihtamassa vettä. Tosin se olisi tehnyt ihan hyvää nyt joulun jälkeen, kun on tullut syötyä niin paljon, että joku voisi kuvitella etten ole nähnyt ikinä ruokaa.


Marmoroinnissa lakkoina Essencen Red Ahead, joka on todella tumma viininpunainen, mutta tässä ei pääse väriltään oikeuksiin. Opin Taupe-less Beach, vaalea harmaanruskea ja You're So Vain-Illa, joka on väriltään täydellinen vaalean beige creme.
Pikkurilliin tein tarkoituksella eri kuvion, kun halusin vähän testata uutta, mutta nyt se jäi jotenkin yksinäiseksi muiden rinnalla.


En usko, että tulen jatkossa marmoroimaan kuukausittain, mutta varmasti aion marmoroida useammin, kuin kerran vuoteen. Vaikka tämä on hermoja kiristävää hommaa, niin olen ainakin itse huomannut vuodessa kehitystä. Lähdettiin nollasta ja nyt ollaan voiton puolella. Marmoroinnin mestaria musta ei kumminkaan tullut.


Lähtötilanteesta tähän päivään. Kuvassa ensimmäisenä on ensimmäinen marmorointi ikinä, johon taisin silloin jopa olla tyytyväinen. Nyt kun katson tuota, niin voi luoja soikoon. Sormet on niin jäykkänä, että jänteet on lähellä poiketa. Seuraavana on haasteen ensimmäiset eli tammikuun marmoroinnit ja viimeisenä nyt joulukuun! Näiden kuvien perusteella voin sanoa vain että WAU!

TAMMIKUU | HELMIKUU | MAALISKUU
Tammikuussa aloitettiin, helmikuussa tultiin perässä ja maaliskuussa saatiin jo ihan kivat kynnet aikaiseksi. Värit näyttää hyvältä ja kuviotkin onnistuivat.

HUHTIKUU | TOUKOKUU | KESÄKUU
Huhtikuussa kokeilin ensimmäistä kertaa holoa marmoroinnissa ja eihän se nyt toiminut niin kuin piti. Toukokuussa ja kesäkuussa onnistuin mielestäni hyvin.

HEINÄKUU | ELOKUU | SYYSKUU
Heinäkuun marmorointi onnistui ja elokuu, sekä syyskuu mentiin epäonnistumisen linjalla jälleen. Syyskuussa halusin jälleen testata holoja marmoroinnissa, kun en voinut ensimmäisellä kerralla ottaa opikseni, että ei ne toimi.

LOKAKUU | MARRASKUU | JOULUKUU

Lokuussa oltiin jälleen voiton puolella, mutta marraskuussa mätkähdettiin taas ja kovaa alas. Joulukuun marmorointi onnistu kiitettävästi.

Kiitoksia haasteesta E-S:lle ja nyt kohti vuotta 2015. Kyllä me keksitään uusi haaste, johon toivottavasti saadaan jälleen porukkaa mukaan. Katsotaan. :)

* Löydät kaikki postaukset Vesimarmorointihaaste 2014 -tunnisteella.

Nyt haluan kuulla teidän mielipiteen? 
Mitkä marmoroinneista on onnistuneimmat?


28 kommenttia:

 1. En osaa laittaa paremmuusjärjestykseen <3! Nää tuoreimmat on värimaailmansa puolesta erittäinkin mieluiset , ihanat <3!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Maarit<3! Näissä uusimmassa tykkään itsekin väreistä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vaatii todella paljon harjoittelua ja hermoja! :)
   Kiitos<3

   Poista
 3. Lokakuun marmorointi on ehottomasti mun lemppari!

  VastaaPoista
 4. Heinäkuu ja joulukuu on super! Mustavalkoinen on vaan aina niin kaunista ja tuo joulukuun väriyhdistelmä tuo mieleen kuningatartuutin tai jonkun ihanan kerroskiisselin. Itse en ole koskaan marmoroinut, joten saatan tehdä uudenvuodenlupauksen siihen suuntaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäkuun marmoroinnista tykkään itsekin paljon! Hei sinähän sen sanoit!!! Kuningatartuutiltahan nuo näyttää!! Mä mietin kauan, että mikä noista tulee mieleen, mutta en vaan saanut sitä päähäni... Suosittelen kokeilemaan sun kynnet on niin upeita, että onnistut varmasti tässäkin. :)

   Poista
 5. Mä tykkään ihan hirveästi noista kesäkuun, jotenkin noi värit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih!<3 Ne tein silloin, kun oli ne jotkut kisat? Oisko ollut jalkapallo? :D

   Poista
 6. Siis mun täytyy sanoo että mä tykkään tosta huhtikuun marmoroinnista tosi paljon, enkä tajua että mikä siinä holossa on vikana? Käyttäytyikö se huonosti vai mitä, kun mun silmään ainakin näyttää hyvältä :D

  Btw iso peukku sulle haasteen suorituksesta, vesimarmorointi on kyllä niin viheliäistä hommaa että nyt sopii kyllä olla ylpeä itsestään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis huhtikuussa se jopa ehkä onnistukin, vaikka tuntu että se ei oikein lähtenyt leviämään ja kuvio oli vaikea tehdä, mutta syyskuussa ne holot ei toiminutkaan sitten ollenkaan. :D Oon kyllä nähnyt monesti hololoilla marmorointia, mutta itseltä se ei onnistunut ihan niin kuin olisin halunnut. :D

   Kiitos paljon. :) Huhu, olihan muuten homma!

   Poista
 7. Aivan ihania kaikki! <3 Jospa olis ens vuonnakin joku haaste niin mä pääsisin osallistumaan! :) Mun lempparit näistä on Maaliskuu, huhtikuu ja heinäkuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Kyllä me varmasti keksitään joku, muutama on jo mielessä. :)
   Heinäkuu on kyllä ehkä oma suosikki myös. :)

   Poista
 8. Kaikki on nättejä, mut mun lempparit on joulukuun! Ne värit sopii niin hyvin! :)

  VastaaPoista
 9. Yritän alkaa täällä palaileen bloggauksen pariin ja jälleen on jäänyt muutamia postauksia miulta väliin... :/
  Mut nyt täällä ollaan ja kyllä vain huomaa siun kehityksen marmoroinnissa. Ja iso hatun nosto siulle, että jaksoit vetää tän haasteen kunnialla loppuun! ^.^
  Mie rakastuin heinä- ja lokakuun marmorointeihin eniten ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih ei. Ootko pitännyt hiukan joululomaa? :DD
   En olis vielä tammikuussa uskonut, että saan tän suoritettua loppuun, mutta niin se vuosi vaan hurahti ja tuli sitten marmoroitua. :D
   Heinäkuun marmoroinnista tykkään itsekin<3!

   Poista
 10. Tykkään eniten maaliskuun, heinäkuun ja näistä joulukuun marmoroinneista:) Hyvin sait haasteen suoritettua loppuun, vaikka aina ei olis sujunutkaa. Ja ootan mitä keksitään ens vuodelle!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän on jo yksi aika hyvä idea. ;)
   Kyllä se vaan pitää joku haaste olla, että näkee myös ensi vuonna onko tullut kehitystä lisää. :)

   Poista
 11. Aikamoinen kehitys ^__^ Tuo lokakuun marmorointi on kyllä upein :) Itse en jaksa kiusata itseäni marmoroinneilla kovin usein... tosin nyt, kun sanon näin, niin olen varmasti marmoroimassa alta aikayksikön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marmorointi on niin hermoja raastavaa puuhaa, mutta jos onnistuu siinä, niin on se kyllä palkitsevaakin. :)
   Kiitoksia. :)

   Poista
 12. Mun lempparit on kyllä sun maaliskuun kynnet, niissä näkyy hyvin marmorointijälki ja pirtsakat väritkin. :) Kiitos uljaasta mukanaolostasi haasteessa, kunniakkaasti suoriuduit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Maaliskuu onnistu kyllä ihmeen hyvin, vaikka oli vasta kolmas kerta. :D

   Poista
 13. loppuun asti vedetty haaste, hienoa! lokakuun kynnet on mielestäni onnistuneimmat :) Tykkään tosta puoliksi marmoroidusta kynnestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Se on muuten aika kivannäköinen. :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥