5. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 5 / Arvonta


Tänään laitetaan käyntiin 500 lukijan kunniaksi arvonta ( on niitä jo hieman yli ) ja samalla tämä on yksi blogini jouluarvonnoista. :)

Kurkistetaan kumminkin ensin mitä sain itse tänään kalentereista.


Ryntään suoraan sängystä availemaan kalentereita, ennen kuin teen mitään muuta on pakko päästä kurkistamaan päivän luukut. Tänään Ciaten kalenterista tuli Ciate : Sloaney, Sweetie. Laitoin aamulla vaan pikku valon päälle ja katoin ensin, että onpas ihana kultahippulakka, mutta tarkemmalla vilkaisulla huomasin, että se onkin tikkuglitteri! Nooouh! Ne ei vaan iske muhun sitten ollenkaan, mutta pakkohan tuolla on edes yhdet kynnet toteuttaa. W7:n kalenterista tuli jo kolmas minilakka, nimeltään tuo taitaa olla Pink Dazzle. TBS:n kalenterista tuli ihana ihana Frosted Cranberry Shimmer Lotion. Toivottavasti TBS:n sama linja jatkuu ja sieltä paljastuu kaikkea kivaa, eikä mitään kynsiviiloja enää.

ARVONTA

idkuva

Moni varmaan tietääkin, että yksi lempimerkeistäni on OPI, joten tällä kertaa arvonnassa on vain Opin tuotteita. Olen hankkinut kaikki palkinnot itse ja myös kustantanut ne. Mukana on myös arvonnan voittajalle lahja, mitä en kerro etukäteen, sen voin kumminkin paljastaa, että myös se on Opia. Lahjan tulen paketoimaan pakettiin, joten halutessaan voittaja voi avata sen jouluaattona.

Palkinnot :

Opi : Bearest Of Them All *Setti, sisältää lakan ja nallen.
Opi : Pure 18K White Gold & Silver Top Coat.
Opi : Don't Speak 18K Gold Top Coat
Opi Avojuice Violet & Orchid Hand & Body Lotion
+ Lahja, joka on myös Opia!

Arvonta alkaa tänään 5.12 ja päättyy 15.12 klo 12.00. Julkaisen voittajan samana päivänä ja otan heti yhteyttä, jotta palkinto saadaan perille ennen joulua. Voittajalla on aikaa vastata 24h.

Oikein paljon onnea arvontaan kaikille!
8 kommenttia:

 1. Oi, kun on ihana arvonta! Mutta en ihan tajunnut, että mitä tarkoittaa, kun tuossa lomakkeessa kysytään, että "mitä kautta seuraat Fani's nails and life -blogia?" ja sitten voi laittaa raksin ruutuun "1. vaihtoehto". Siis mikä 1. vaihtoehto? x.x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuon lomakkeen kanssa on ollut hieman ongelmia, mutta nyt olen ainakin korjannut tuon yhden kohdan. :) Elikkäs osallistumaan vaan. :)

   Poista
 2. Jos ei käytä facebookkia/instagrammia, ei voi vastata tuohon yhteen kohtaan mitään, jolloin tuota lomaketta ei saa lähetettyä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan asian tämän päivän aikana. :)

   Poista
 3. Multa lähti yksi vahingonlaukaus ennen aikojaan. Olen siis vastannut kahdesti... Toinen lähti ennen kommenttien kirjoittamista. Sen saa poistaa, jos pystyt.

  Marppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä juttu. :) Poistan toisen kommentin!

   Poista
 4. Osallistuin :)! mukana 10 arvalla
  http://i-am-irreplaceable.blogspot.fi/2014/12/arvonta-fanin-blogissa.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥