22. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 22 / Yksi upeimmista lakoista


Luukku 22 ja esittelyssä on yksi vuoden upeimmista lakoista, swatchit ja kynnet tietysti. Olen halunnut, että joulukalenteri olisi vähän muutakin, kuin pelkkiä kynsiä, niinpä niiden esitteleminen on jäänyt hieman vähemmäksi. Kumminkin kalenterin loputtua saatte jälleen paljon kynsiä.


Tilasin Llarowelta hetki sitten muutaman Dance Legendin ja sujautin tämän kaunokaisen ostoskoriin katsomatta edes swatcheja siitä. Luojalle kiitos, että ostin tämän! Se on niin kaunis, että en voi sanoin sitä teille kuvailla. *Hengitys salpaantuu*


Dance Legend  Last Serenade on vuoden 2014 Wow Prism -kokoelmasta. Kokoelman lakat ovat jellypohjaisia ja sisältävät paljon holohippusia. Last Serenade on kokoelman pinkki, joka on täynnä holohiutaleita. Suoraan sanottuna täydellinen. Täydelliseen peittävyyteen tarvitsee 3 kerrosta.

idkuva

Lakka on niin kaunis, että otin kuvia varmaan enemmän kuin mistään muusta lakasta ikinä. Nyt myös kun kävin katsomassa muut Wow Prism -kokoelmaan kuuluvat lakat, niin arvatkaa vaan haluanko lisää? Haluan ehdottomasti!! Voisin kotiuttaa vaikka koko kokoelman. <3


Lakan pinta näyttää lähikuvassa ihan röpelöiseltä, mutta sitä se ei ole ollenkaan. Se on vaan niin täynnä holohippusia.


En halunnut peittää lakkaa mitenkään kovin paljoa, mutta jotain oli silti saatava. Lopulta päädyin leimaukseen ja aksenttikynteen. Leima MoYou:n Gothic -kokoelman 04 laatasta ja leimauslakkana MoYou:n musta. Kuviot nousi hyvin laatasta ja lakkakin oli hyvä, mutta itse olin hieman liian hidas. Meillä oli samalla vieraita, kun lakkasin kynsiä, niin en saanut kuviota ihan täydellisesti kynnelle, vaan rakoja jäi aika lailla. Sitä se teettää, kun höpöttää samalla. En kumminkaan jaksanut lähteä niitä enää korjailemaan.


Aksenttikynteen laitoin Minailsilta ostetut kristallit tuomaan vielä hiukan lisää kimallusta kynsiin. Näitä kynsiä pidin melkein 5 päivää, ennen kuin ne lähti kulumaan kärjistä, niin että ne oli pakko poistaa. Olisin kyllä jaksanut katsella niitä vielä muutaman päivän lisää.


Pyydän anteeksi kuvien paljoutta, mutta en osannut valita vaan muutamaa, niinpä saitte nyt kunnon kuvatulvan. Last Serenade on ehdottomasti yksi tämän vuoden kauneimpia lakkoja, sanoisin että tällä hetkellä kokoelmani upeus tai ainakin yksi niistä kaikista upeuksista. :D

Leimauksessa MoYou Gothic Collection - 04 * puuttuu kuvasta / Moyou Black
Kristallit

Enää olisi 2 luukkua jäljellä ja sitten ne on kaikki avattu. Noooou! Ciaten kalenterista tuli kultainen, joka sisältää hopeista shimmeriä, nimeltään Sand Dune. W7:n kalenterista tuli glitterlakka, joka sisältää paljon erivärisiä glittereitä. TBS:n kalenterista tuli Shea kermainen pesuvoide. Kaikki olivat tänään oikein mielenkiintoisia.

Kuinka moni sai pinkkiähkyn?
Entäs kuinkas monen himotuslistalle tuo lakka meni? 


28 kommenttia:

 1. Wautsi!!!! <3 Ei voi muuta oikein sanoa :o Sekin vielä, että oot tehnyt todella kauniit lakkaukset, kuitenkaan peittämättä tuota lakkaa. Ihan täydelliset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullun kaunis lakka<3!!
   Kiitos paljon Roosa. :)<3

   Poista
 2. Toi pinkkilakka oli niiiiin nätti ! <3

  VastaaPoista
 3. Upea ilmestys tuo lakka ja leima passaa tosi hyvin tuohon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. :3
   Kiitoksia paljon!

   Poista
 4. On se nätti! Mulla on samasta kokoelmasta Night Ranger, joka on ehdottomasti upein sininen mitä omistan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kokoelman kaikki lakat on kyllä niin upeita! Mä muistankin, kun esittelit sen sinisen ja ihastuin itsekin siihen! :)

   Poista
 5. No on tosiaan ihana lakka, jotenkin pirteä tollainen vaaleanpunainen talvellakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Sopii hyvin myös talvella käytettäväksi. :)

   Poista
 6. Oiiiih mikä herkku!!! Kyllä kelpais tuo mullekin..

  VastaaPoista
 7. Vau mikä upeus! <3 <3 <3 <3 Meni listalle! :D

  VastaaPoista
 8. Onpa kyllä erityisen upea hololakka! Poikkeuksellisen kaunis suorastaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tuota ei voi kuin tuijotella<3

   Poista
 9. Onpa upea lakka! Mulla on jotenkin sellainen kutina, että saatoin ostaa jonkin kokoelman lakoista itselleni joululahjaksi, mutta en muista varmaksi :). Laitoin kaikki vaan suoraan pakettiin, joten aattona sitten nähdään mitä sieltä ilmestyy, hih! Tämä pinkki versio se ei ainaskaan ollut, mutta nyt mä haluan myös tämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen! Jos muistan oikein, niin olen myös ostanut itselleni jonkun toisenki tuosta kokoelmasta lahjaksi! En katellut lakkoja sen enempää, vaan pistin ne suoraan pakettiin, joten huomenna sen sitten näkee! :D Mä haluan sen koko kokoelman<3!!!

   Poista
 10. WAU-UUU .. vaikkei ole mun lempisävyjä , niin toi on yksinkertaisesti komea lakka <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla<3!! Näkisitpä ne muut!! AHHHHH<3

   Poista

Kiitos kommentista ♥