9. syyskuuta 2015

KAUHEIMMAT lakkaukset Top 10

Belegwen listasi hetki sitten blogiin oman postauksen, johon oli kaivanut 10 kauheinta lakkausta. Mun oli pakko lähteä mukaan tähän ja tänään tulette näkemään blogissa omat kauheimmat/rumimmat lakkaukset. Musta tuntu että niitä olisi ollut enemmänkin, mutta koetin karsia sieltä ne kaikista kauheimmat tähän. Näette pian myös Top 10 kauneimmat lakkaukset ja tämän hetken 10 listan lempilakoista. Mä nyt tuun hieman jäljessä näiden kanssa, mutta ei kai se haittaa.

Mua hirvittää jo nyt tuoda nämä uudestaan esiin. :D

10. Upea lakka ja muuten onnistuneet koristelut, mutta näyttää kuin mulla olisi nimettömässä banaaneja? Värit ei sovi yhteen ja kukka ei näytä kukalta.


9. Lakka kuuluu yhtiin mun suosikkeihin, mutta koristelu pilasi nämä kynnet. Tuo hiekkalakka näyttää nahkalta ja leimat ei näy kunnolla. Kynsinauhat on myös vähän epäsiistit.


8. #ablecs15 -haasteeseen tekemäni tekstuurit. Muuten voisi toimia, mutta kynnet on eripituiset ja nimettömän kuvio? Mauton!


7. Opin I Lily Love You, kaunis lakka pullossa ja luulin saavani sen myös näyttämään hyvältä kynsillä. Näyttää siltä kuin kynsissä olisi reikiä/koloja. Lopuksi vielä leimasin Cupcaken nimettömään, jota ei meinaa edes erottaa.. Toki kaiken tämän kruunaa tuo yksi strassi. :D


6. Mitkä nämä on Fani? Saanen nauraa. Jotenkaan tuo väri ei edes sovi tuon glitterin kanssa yhteen. 


5. Viime vuonna blogissa pyöri vesimarmorointihaaste, jossa oli ideana marmoroida joka kuukausi. Tässä ensimmäiset marmoroinnit ja edelleen häpeän näitä. Värit ei toimi, lakka kuplii ja kuviot pielessä. 4. Joopajoo! Ei, ei ja ei! Miten olen edes kehdannut esitellä nämä blogissa? Varsinkin tuo keskisormi.


3. Ei toiminut viivojen piirtäminen alkuaikoina, joten voisiko se toimia näin 4-vuoden jälkeen? EI. Ehkä nyt vihdoin tajuan jättää viivojen piirtämisen muille.


2. Tässä rupeaa olemaan jo kaikki pielessä. Epäselvä kuva, lakkaa kynsinauhoilla, epätasaiset kynnet ja toi kuvausasento???


1. No mutta! Tässä yhdet hirveimmistä ikinä! Mä oon vielä siinä kirjoituksessa kehunut näitä kynsiä. :D Nounounou! Kaikki pielessä..


Siinäpä olisi top 10 kauheimmat lakkaukset, jotka ei vaan ole onnistunut. Kyllä ihan hävettää näytellä näitä uudestaan blogissa, tekisi mieli vaan unohtaa ja katsella niitä onnistuneimpia. 

Seuraavaksi katsotaankin sitten Top 10 kauneimmat lakkaukset, jotka oli oikein helppo valita. Onkohan niitä niin paljon vähemmän kuin näitä epäonnistuneita! :D 

Eihän aina voi onnistua? 


29 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) tosin ei sunkaan listalla kaikki lakkaukset ole läheskään niin pahoja kuin väität. Pitää itsekin ehkä tehdä tällainen tää on niin kiva idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva nähdä myös sulta tämä. :D Sitä on jotenkin itse niin kriittinen!

   Poista
 2. Ah! Nauratti kyllä välillä kuvat. Tulee niin mieleen omat räpellykset tän harrastuksen alkuvaiheilla... :D Aina ei vaan voi onnistua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan voi. :D Varsinki noi 1 ja 2!! Siinä on kyllä niin "onnistuneet" kynnet. :D

   Poista
 3. Mun mielestä toi 10-lakkauksen banaanikuvio on hieno, jotenkin sellainen andywarholmainen fiilis siinä on :). Mutta tää 10 kauheimpien ja kauneimpien lakkausten listausidea on mainio, näitä on tosi kivaa lukea ja katsella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no kiitos nyt paljon. :) Pian tulossa sitten vielä ne kauneimmat!

   Poista
 4. Ihanaa että säkin teit tän! <3 Kyllä säkin vaan oot hurjasti kehittynyt alkuajoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitä joo pikkusen kehittynyt. :D Tää oli kyllä mahtava idea, kiitos sulle. <3

   Poista
 5. Hahaa olipa hauska postaus! Mutta mitä minä näin ei ollut kyllä mitään hävettävää noissa! Ehkä osassa oli muutamia epäonnistumisia, mutta ei aina voi onnistua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista. :) Aina ei vaan voi onnistua! :D

   Poista
 6. Ihana postaus! Banskut on fantsut :)

  VastaaPoista
 7. Hei, mut "banaanit" on makeet! Voisit toteuttaa noi ihan tarkoituksella, hedelmäteemaa. <3 Mä oon saanut kans tollaiset kynnet, mitkä näyttää kuin niissä olis reikiä tai joku sieni, kun yhdistin Mavalan hempeää persikkaa ja China Glazen Snow Globea, ei toiminut ei. :D Musta kutoset on taas nätit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sopisi siihen. :D Täytyisi tehdä ne joka kynteen. "Teen kukkia, mutta niistä tulee banaaneja" :D Flakieslakoilla kyllä voi saada juuri kynnet näyttämään niin hirveältä, mutta sitten taas jos onnistuu niin kynsistä voi tulla todella mageat! Kiitos Jonna. <3

   Poista
 8. Hih, olipas hauskaa luettavaa. :D Juu ei aina voi onnistua ja huomaa että oot -pikkusen- kehittynyt kynsienlaitosa. ;)

  VastaaPoista
 9. Hih ihanaa että säkin teit tän :D Oli kyllä piristävää luettavaa, kun huomaa ettei kukaan tosiaan aina onnistu :) Monet näistä oli silti hienoja, enkä ymmärrä mitä vikaa niissä muka olisi! Etenkin numerot 10 ja 8 on mielestäni onnistuneita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nyt Nena. <3 Onkohan sitä itse jotenkin niin kriittinen? Jos niistä ei tuu juuri sellaiset kuin on ajatellut. :D

   Poista
 10. Minusta nuo banaanit on hienot! Olet kehittynyt huimasti, kyllä sen huomaa :)

  VastaaPoista
 11. Hauska postaus, jatko-osaa odotellessa :)

  Tuo 2. väri oli kyllä ihgu, vei huomion muusta (eli en kiinnittänyt minkäänlaista huomiota muuhun :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pian tulossa jatko-osa. :)

   Hahha, onneksi sentään lakka on upea siinä! :D

   Poista
 12. Minusta tässä oli ihan kauniitakin lakkauksia =)

  VastaaPoista
 13. Nää postaukset on kyl tosi hauskoja :D Huomaa hyvin kehityksen ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Itse tykkään kanssa lukea näitä :D

   Poista
 14. Hello I'am Chris !
  I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
  The "directory" is 25 million visits, 194 Country in the World! and more than 20,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  i followed your blog, please follow back
  Best Regards
  Chris

  VastaaPoista
 15. Seiskakohdassa lakat olisivat näyttäneet paremmalta yhdessä, (ja yleensä muutenkin) mikäli olisit ottanut kuvat paremmassa valossa, ja ennen kaikkea ilman salamaa. :) En pahalla sano, mutta osui nyt vai itselle silmään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa yhdissäkään ei ole käytetty salamaan? Enkä ole ikinä kuvannut kynsiä salaman kanssa. :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥