8. lokakuuta 2015

Mani swap with Scratch me with your nails

Olen niin kaivannut blogia tässä viikon sisällä. Käsi rupeaa tuntumaan paremmalta ja tuen kanssa pystyn kirjoittamaan nyt, kun kävin vaihtamassa sen erilaiseen. Kynnet oli melkein viikon nakuina ja siinähän kävi sitten niin, että jouduin lyhentämään kaikki kynnet. Olisi pitänyt vaan laittaa niihin edes yksivärinen lakka suojaamaan, nyt saatte taas hetken katsella nysäkynsiä.

En olekaan tainnut mainita vielä blogissa, että me muutettiin uudestaan!!! :D Asutaan edelleen samassa talossa, mutta toisessa päädyssä. Kaikki on melkein samanlailla, mutta tässä on käytetty neliöt 100x paremmin ja asunto on paljon avarampi. Sain juuri purettua kaikki tavarat viime asunnossa ja nyt olen viikon verran purkanut tavaroita täällä. Kyllä näin kaksi muuttoa peräkkäin tehtynä tekee mieli todeta "mä en muuta enää koskaan".


Nyt kumminkin pitkästä aikaa kynsiin. Mani swappailin viimeksi Kosmetiikkamatkalla -blogin Niinan kanssa ja sen jälkeen sovin muutaman muun bloggaajan kanssa uudesta swapista. Nyt olisi vuorossa kynnet, jotka on ihanan Scratch me with your nails -blogin Roosan kanssa toteutettu. Mulla oli muutamatkin kynnet vaihtoehtona, mutta lopulta päädyin näihin upeisiin "Tähtitaivas" -kynsiin.


Lakkani odottavat vielä purkajaa, joten jouduin hetken kaivella laatikkoa jotta löytäisin juuri näihin kynsiin sopivat lakat. En löytänyt Essien mustaa tähän hätään, joten otin käyttöön Zoyan Storm:in, joka on aivan upea musta höystettynä pienellä holoshimmerillä. Lakkasin kaikkiin muihin kynsiin paitsi nimettömään kaksi kerrosta Stormia. Tämän jälkeen lakkasin peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin Dollish Polish Charming Starry Sky glitterlakkaa. En saanut yhtään tähteä kynsille, joten jouduin niitä kalastella tovin. Charming Starry Sky pääsi jo toistamiseen kynsille ja edelleen ihailen sen upeutta. Kyllä on Charming Nailsin Taina suunnitellut upean lakan.

Nimettömään lakkasin kaksi kerrosta Dance Legendin Argentum hopeaa hiekkalakkaa ja lopuksi vielä leimasin MoYou:n valkoisella keskisormeen tähtileimat Pueen-60 laatasta.


Hetken ihmettelin mitenkäs tuo nimetön näyttää niin erilaiselta, mutta luettuani uudestaan Roosa olikin käyttänyt Pueen-61 laattaa ja minä taas Pueen-60. Mutta ei kai se haittaa. Mun mielestä nämä onnistu hyvin ja itse ainakin tykkään, vaikka näyttäähän ne nyt paremmalta Roosan pitkillä kynsillä. *Sniif*


Nyt taidan lähteä purkamaan lakkalaatikkoa, jotta ei tarvitse etsiä lakkoja tuntia, vaan ne löytyy helposti laatikosta. :D

Scratch me with your nails -blogista näette mitkä kynnet Roosa valitsi ja miten hän onnistui! Innolla odotan itsekin. <3


Mitä mieltä te olette? 


18 kommenttia:

 1. Kyllä on hienot kynnet :) ja sun kynsien muoto ja pituus on ihan jees. ei nuo mitkään kamalan nysät ole. Kyllä ne siitä äkkiä kasvaa :)) ja onnea uuteen kotiin...taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) No nyt täytyy odotella taas muutama viikko-kuukausi, niin ollaan taas siinä OIKEASSA mitassa. :D Kiitos taas kerran!

   Poista
 2. Hih, noista sun lakkauksista tuli tosi ihanat! :) <3 Kylläpä sopii Storm hyvin noiden tähtileimojen alle, olisinpa itekkin tajunnut tuon! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa. <3 Kyllä pelkkä mustakin näyttää hyvälle! ;) <3

   Poista
 3. Ihanat kynnet! <3 Tainan lakka on mun lemppari noista kaikista.

  VastaaPoista
 4. On kyllä uupeat molemmat! Mää maniswapit on kyllä tosi kiva idea ja näitä on aina kiva kahtua. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva idea ja hyvin toteutettu, tosi nätit molempien lakkaukset! En kestä, muutitte uusiks! :D Aika hurjastelija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hahha joo muutettiin! Ainoo hyvä puoli täs on, että oon saanu karsittua ihan sikana tavaraa pois. :DD

   Poista
 6. Tosi hyvin onnistunut maniswap, kaunis on lopputulos ♡

  VastaaPoista
 7. Kivat kynnet ja onnea uuteen kotiin jälleen

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥