28. lokakuuta 2015

Mustaa Magiaa-Magentaa

Esittelin eilen teille kaksi Cuccion lakkaa Fever of love ja 2AM In hollywood ja kerroinkin, että loihdin näillä kahdella lakalla samalla kynnet. Mielestäni musta ja magenta näyttivät niin hyviltä vierekkäin, että ne näyttäisivät varmasti hyviltä myös kynsillä. Otsikko on aika hauska, meinaan sen piti olla ensin mustaa magentaa, mutta mieleen tuli heti mustaa magiaa, vaikka ei kynnet niin kovin maagiset olekaan. :D


Jotkut saattoivatkin jo arvata, että tekisin glitterliu'un kynsille. Kynsillä kerros 2AM in hollywood mustaa ja nimettömässä päällä yksi kerros Fever of love glitterlakkaa. Tämän jälkeen töpöttelin vanupuikon avulla glitteriä kynsille, jotta sain niihin liu'un aikaiseksi.


Olen aina töpöttelyt glitteriä vanupuikolla kynsille ja nyt ensimmäisen kerran huomasin ottaneeni lakkaa liikaa ja sen takia se ei levittynyt niin kauniisti kynsille. Ensi kerralla täytyy koittaa ottaa lakkaa vähemmän tai yksinkertaisesti koittaa jotain toista tapaa? Lakan oman siveltimen avulla en ole onnistunut ikinä samaan kuin muutaman glitterin sinne tänne ja taas sienen avulla en ole ikinä koittanut tehdä liukua.


Lakat kumminkin sopii hyvin yhteen ja näistä tulikin mielestäni "bilekynnet" :D Itsehän en paljon ulkona käy juhlimassa, joten olkoon nämä sitten vain itselle piristys kynnet.

Huomatkaa muuten keskisormessa koirankarva. Onko mitään ärsyttävämpää, kuin vasta lakatuissa kynsissä K-A-R-V-A... Ja vielä se etten ole huomannut sitä. En halunnut lähteä poistamaan sitä kuvista, koska näinkin voi käydä ja karvoja sattuu välillä löytymään kynsistäkin.


Lakat saatu testiin yhteistyön merkeissä. En hyödy linkkien klikkauksista. 

Mitä te pidätte kynsistä? 
Kuinka teiltä hoituu glitterliu'un tekeminen? 20 kommenttia:

 1. Ihanat! Mustan kanssa kaikki glitterit ovat ihania! Ja tämä väriyhdistelmä on ehkä parhaimpia mahdollisia! :)
  Itse töpöttelen glitterit omalla sudilla, harvoin on ollut hankaluuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustan kanssa kyllä toimii melkein mikä vaan väri/lakka. :) Itse jos käytän lakan omaa sutia, niin mun mielestä sitä kirkasta lakkaa tulee jotenkin liikaa mukana. :D

   Poista
 2. Kyllä, ne on täydellinen pari! <3

  VastaaPoista
 3. Glitterliuku mustan päällä toimii aina! Upea lakkaus <3
  Mä teen glitterliu'un aina lakan omalla sudilla, sillä en oo muilla tavoin saanut siistiä jälkeä :D Tottumisestahan se riippuu; ite ku aina oon lakan sudilla tehny niin se tuntuu luontevimmalta. Tarvittaessa lisään lopuksi yksittäisiä glittereitä vanupuikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni. <3
   Hmm, pitäisiköhän mun pitkästä aikaa koittaa tota ihan omalla sudilla? :o EIkö sulla tule siinä sitä kirkasta lakkaa mukana?

   Poista
  2. Joo, tuleehan sitä. Teen aina ekan kerroksen liu'usta tosi kuivalla sudilla, silleen että siinä on ihan muutamia glittereitä. Sitte aina lisään samalla tyylillä lakkaa aina lähemmäs kärkeä (tai juurta, riippuu kumminpäin tekee). En mä yleensä saa hirmu paksua kerrosta glitteriä, kun tosiaan pyyhin siitä sudista suuren osan lakkaa pois silleen et glitteriä kuitenki jää :)

   Poista
  3. Ahaa, kiitos paljon vinkistä. :) Täytyykin ensi kerralla koittaa itsekin noin! Josko saisin sitten yhtä upean liu'un kuin sinä. <3

   Poista
 4. Oih upeat, tykkään. :) Mää en ookkaan tehny glitterlakalla liukua. Ainuastaa irtoglitterillä muutaman kerran. :D

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen liuku! :) Mulla sujuu glitterliu'un teko vaihtelevasti, mutta johtunee siitä että harvemmin jaksan käyttää muuta välinettä glitterin levittelyyn kun lakan omaa sutia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Mun mielestä siinä lakan oman sudin mukana tulee niin paljon sitä kirkasta lakkaa, että ne glitterit leviää? Mun täytyykin koittaa pitkästä aikaa miten käy? :D

   Poista
 6. Oih, kyllä nää vaan toimii yhdessä ♥

  VastaaPoista
 7. Vau, onpa ihana yhdistelmä! Kyllähän nää nyt aika maagiset on ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi. <3 Ehkä otsikko onkin oikein sopiva? <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥