26. tammikuuta 2016

Pantone 2016 -kynnet

Pantone julkaisee vuosittain uuden trendivärin, tänä vuonna värejä onkin julkaistu poikkeuksellisesti yhden sijaan kaksi. Viime vuonna trendiväri oli Marsala, joka oli viime vuoden #ablecs15 -haasteessa yksi teemoista ja niinpä pääsin inspiroitumaan silloin ensimmäistä kertaa Pantone väristä. Tänä vuonna useassa blogissa on jo vilahtanut 2016 väreistä luotuja kynsiä ja halusin itsekin loihtia kyseisillä väreillä kynnet.

Kuva lainattu*
2016 vuonna värit ovat Rose Quartz & Serenity vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Itsellä ensimmäisenä väreistä tulee mieleen vastasyntyneet vauvat. :D Värit ovat enemmän mieluisat, kuin muutamana vuonna aikaisemmin ja keksin heti millaiset kynnet loihdin.

idkuva

Pantone kuvassa kaksi väriä on yhdistetty toisiin liukuvärin muodossa, joten kynsille oli myös tehtävä liukuvärjäys. Valitsin kynsille Color Club Pastel Neon -kokoelmasta Feathered Hair Out To There vaaleanpunaisen ja Meet Me At The Rink vaaleansinisen. Lakkasin ensin kynsille kerroksen Ginan valkoista, jonka jälkeen tein meikkisienen avulla liukuvärjäyksen. Olen kerran käyttänyt lakkoja ilman valkoista alla ja silloin huomasin että sain tehdä enemmän kerroksia. ( Ne kynnet muuten odottelee edelleen luonnoksissa. )


Odottelin kynsien kuivumista hetken, jonka jälkeen tein vinyylien avulla keskelle kynsiä glitterviivat Essencen Get The Party Started glitterillä. Hihi, hyvin huomaa tuon keskisormen paksumman viivan, joka on muutenkin ollut hyvin murheenkryyni kynsi. Se poikkesi vielä lisää ja nyt se on todella lyhyt. Kädet ovat muutenkin älyttömän kuivat, kiitos pakkasien. Tuntuu että saisin rasvata käsiäni joka sekuntti, eikä siltikään auta.


Koitin muistella ja etsiä löytyisikö lakoistani vaaleanpunainen-vaaleansininen glitterlakka, mutta ei ainakaan silmiin pistänyt. Get The Party Started sisältää pientä kultaista ja hopeaa glitteriä sekä isompia hopeisia, vaaleanpunaisia ja violetteja hexejä. Mielestäni glitteri mätsäsi ihan kivasti liukuvärin kanssa yhteen.

Pidin kynsistä hyvin paljon, glitterit toivat räväkkyyttä muuten hempeisiin kynsiin.
Mitä mieltä olit vuoden 2016 Pantone väreistä? 28 kommenttia:

 1. Oi, aivan mielettömän ihanat! Rakastuin <3 tuo väriyhdistelmäkin on täydellinen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet ja kauniit ovat tämän vuoden värit :)

  Mullakin ihan ihmeellisesti on nyt lohkeillut kynnet ja joutunut vetämään ne ihan superlyhyiksi - liekköhän syynä tuo pitkä pakkasjakso mikä ei hellinyt muutoinkaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. :)

   Mä luulen, että toi kova pakkanen vaikutti paljonkin kynsiin. Musta tuntu välillä että oisin saanut rasvata käsiä ja kynsinauhoja minuutin välein. Nyt on onneksi ne pakkaset takana päin. :)

   Poista
 3. Voii että miten suloinen lakkaus, kyllä tällaisia kelpaa katsella ♥♥ Pantone-väritkin on tänä vuonna ihanat, etenkin näin kynsien laiton kannalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. <3 Pantone värit kyllä upposi ja lujaa! :)

   Poista
 4. On he niin suloiset. Miks mä muistin vasta jälkeen mun pastellihömpötysten tekemisen jälkeen että mulla on nää kans, söpöläiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. :) Hahha, sun pitää kaivaa uudestaan esille pastellilakat! :D

   Poista
 5. Nätit. <3 Pinkki on selvästi suositumpi näin keväällä, syksyllä kaikki tulee luultavasti olemaan sitten vaaleansinistä. :D

  VastaaPoista
 6. Älä ny viitti.... KUOLEN. Rakastan näitä värejä, yhyyyyyy <3333

  VastaaPoista
 7. Oih, tosi kivat kynnet! Mun on tässä pitäny kans tehdä nuista väreista kynnet, ja hassua tässä on se, että en aikasemmin tienny mitään tuosta Pantone jutusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Nyt vaan sitten kaivamaan vaaleanpunaista ja vaaleansinistä esiin!
   Ps. Mä sain vasta kanssa viime vuonna tietää Pantonesta, kun siinä haasteessa oli se, että perässä tullaan täälläkin sivistyksen kanssa. :D

   Poista
 8. Tosi kauniit kynnet! Tuo glitter sopii niihin kyllä hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Kauniit (: Vaaleanpunasen ja -sinisen yhdistelmä on jotenkin niin söpö ja ihana♥

  VastaaPoista
 10. Mua niin harmittaa, että mulla ei ole sopivia lakkoja Pantone-kynsiin! Täytyy tyytyä katteleen muiden kynsiä, nääkin on tosi nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sulla Ciatelta esim. löydy vaaleansinistä ja vaaleanpunaista? Miten tässä on nyt näin sitten päässyt käymään. :D

   Poista
  2. Jooo kyllähän mulla on sekä vaaleansinisiä että -punasia, mutta kun ei ne mätsää noihin Pantone-sävyihin. Tai sitten oon vaan liian tarkka :D

   Poista
  3. No voihan vitsi. :/ Ei toi munkaan vaaleansininen, kyllä oo ihan tuota Pantone -sävyä. :D

   Poista
 11. Pantone-väriyhdistelmä on kaunis. Sopii tosi hyvin liukuun :)

  VastaaPoista
 12. Oih, ihanat nää kynnet ♡
  Ja tänä vuonna on kyllä hyvät värit Pantonessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3
   Iski kyllä värit tänä vuonna. Viime vuoden Marsala oli vähän plääh. :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥