8. tammikuuta 2016

Shiseido Ever Bloom

Viime vuoden lopussa alkanut tuoksuperjantai -postaussarja jäi pienelle lomalle ja jatkuu tänä vuonna uusin tuulin. Tuoksu esittelyjä oltiin kaivattu ja niitä on luvassa paljon. En osaa sanoa tuleeko tuoksuja joka perjantai blogiin, mutta ainakin joka toinen viikko on luvassa uusi tuoksu. Rakastan itse yli kaiken hajuvesiä ja niitä löytyykin täältä useampia pulloja. Olen kaipailluit tuoksuilleni uutta säilytysratkaisua ja nyt vihdoinkin tarkan harkinnan jälkeen päädyin yhteen tiettyyn vitriiniin. Tästä luvassa erillinen esittely, kunhan saan kaappini kotiin, kasattua ja aseteltua tuoksut siihen, 


Tänään esittelyssä Shiseido Ever Bloom, joka on julkaistu syksyllä 2015.

Heti kun Ever Bloom saapui Sokos Emotionille myyntiin kävin tuoksuttelemassa sitä. Olin luonut päähäni mielikuvan, etten usko tuoksun olevan minua tai että se sopisi syksyyn saatika tulevaan talveen, voisinhan hankkia tämän kesäksi, jos pidän tuoksusta. Miten kävikään? Ihastuin tai oikeastaan rakastuin tuoksuun oitis! Tämähän on juuri sopiva tuoksu talveen, tuoksusta oikein huokuu lämpöä jota kaipaan. Kassan kautta kotio uuden rakkauden kanssa.

" Jotkut haluavat tulla huomatuksi - toiset on luotu muistettavaksi"

idkuva

Tuoksun kerrotaan olevan pehmeä ja sensuellin tuoksuinen, joka täyttää tuoksullaan koko huoneen.
Raikas tuoksu korostaa naisellisuutta ja persoonallista kauneutta.

Ensituoksussa lootus, jasmiini ja ruusu. Sydäntuoksu avautuu appelsiininkukalla ja keikarinkukalla. Pohjalla syklameeni ja myski.

Ruusu on tuoksuna itselleni hieman vieras, mutta tässä tuoksussa se ei nouse sieltä voimakkaana esiin. Suihkutettuani tätä raikkaalla pakkassäällä saan itselleni lämpimän, raikkaan ja virkistävän tunteen. En olisi uskonut tuoksujen ja pullon perusteella, että tästä tulisi yksi suosikki talvituoksuistani.


Ihastuin itse tähän viimeiseen kuvaan, kun heitin ruusunterälehtiä ilmaan ja yksi laskeutui korkin päälle. Pullo on kauniin muotoinen ja katsomalla sitä saan mieleen kesätuoksun, mutta voin sanoa tämän sopivan täydellisesti talveen.

Ensimmäisen kerran suihkautin tätä aamulla ja odotin huomaako Viljami, että olen ottanut uuden tuoksun käyttöön ja kyllähän se huomasi. Ensimmäinen kysymys olikin mikä tuoksu on näin hyvä? Arvasin että myös Viljami pitää tuoksusta ja kun suihkautan tätä aamulla, niin kyllähän se kulkeutuu mukana koko asuntoon.

Tuoksu kestää iholla hyvin pitkään, eikä sitä tarvitse lisätä päivän aikana.

Suositushinta EdP 30ml, 56€

Omistatko kyseisen tuoksun jo?


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tää on kyllä hyvä! Kannattaa tuoksutella jos tulee eteen!

   Poista
 2. Olen monesti pohtinut tätä mutta aina kun olen käynyt jossain liikkeessä katsomassa on tää ollut loppu. Nyt taidankin tietää miksi, pitää päästä kyllä itsekin testaamaan! :)


  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa tää on loppu molemmista Emotioineista ollut jo hetken. Mutta jos eteen tulee, niin suosittelen tutustumaan. :)

   Poista
 3. En ookaa tuota päässyt haistelemaan, millainen tuote on kyseessä! Mut tosi söpön näköinen on pullo kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä nätti ja tuoksu todella hyvä. :)

   Poista
 4. Ihanan houkuttelevia kuvia ja kaunis pullo. Miksei vois saada tuoksunäytettä kun sutii tota kuvaa??? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin ihan samaa? :DD Jos siihen sais sellasen lähettimen, joka lähettää tuoksua teille? :DD

   Poista
 5. En ainakaan vielä omista kyseistä hujuhajua ;D
  Mie täsä yks päivä kävin vähä kaupoilla ja tuoksuttelin Escadan kesätuoksua, rakastuin siihen ihan täysin! Olis jo kesä! ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää tuoksutella tätä! :D
   Mä kanssa kävin vähän tuoksuttelemassa sitä Escadaa ja mukaanhan sekin lähti. :D <3
   Kesää odotellessa. <3

   Poista
 6. Ei ole ennestään tuttu tämä. Kuvat on kyllä tosi houkuttelevan näköisiä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥