25. tammikuuta 2016

Tästä se kaikki alkoi - KBShimmer It's Razz-Ical

Olen pikkuhiljaa ruvennut järjestämään lakkalaatikoitani uuteen järjestykseen ja samalla karsinut rankalla kädellä lakkoja myyntiin, vaikka se on ollut hyvin vaikeaa. Kannattaa käydä kynsikoristekirpparilla katsomassa, jos sieltä löytyisi vaikka juuri sinulle mieluisia lakkoja. Vielä on paljon järjesteltävää ennen kuin olen täysin tyytyväinen. Koitan saada tämän projektin pian loppuun, jotta pääsisin vihdoinkin esittelemään teillä lakkauspisteeni ja laatikkoni miten säilytän lakkoja.


Järjestellessä indielakkoja eteeni tuli ihan ensimmäinen indieni mistä kaikki alkoi. Tein n. kaksi vuotta sitten vai olisiko jo kohta kolme, ensimmäisen tilauksen Harlow & Co -verkkokauppaan ja sieltä ihka ensimmäisenä ostoskoriin pääsi KBShimmer It's Razz-Ical. En ole kertaakaan käyttänyt kyseistä lakkaa, joten nyt oli sen aika viimeinkin päästä kynsille.


It's Razz-Ical on violetinmagentanpinkki jelly, jonka joukossa on hologlitteriä ja pinkkeä hexejä. Lakkahan on aivan upean kaunis ja se on odottanut näin kauan kynsille pääsyä? Onneksi en ole myynyt lakkaa, vaikka olen monesti sitä miettinyt.


It's Razz-Ical peittää suoraan sanottuna aika huonosti. Kynsillä 3 kerrosta ja valoa vasten kärjet kuulsi vieläkin läpi. En lähtenyt kumminkaan enää laittamaan 4 kerrosta, sillä kynnet olisi kestäneet kuivua huomattavasti kauemmin mitä paksumpi kerros niissä oli ollut lakkaa. Koostumukseltaan lakka oli kyllä hyvä levittää. Olisin voinut vannoa tämän olevan peittävämpi yksilö.


Kamerani suoraan sanottuna sekosi lakasta ja jouduin muokkamaan kuvia aika rankalla kädellä. Lakka on luonnossa paljon kirkkaampi kuin kuvissa. Ihastuin joka tapauksessa lakkaan niin paljon, etten lähtenyt koristelemaan sitä. Tämä pitää lakata pian uudestaan kynsille ja miettiä jotkut kivat koristelut ja koittaa kuvata lakka paremmin.

Tällä hetkellä omistan indielakkoja todella todella paljon enemmän kuin muutama vuosi takaperin. KBShimmereiden saldo näyttää 23kpl ja viime viikolla luokseni saapui 6 uutuutta, joista lisää tulevassa ostospostauksessa.

Indielakat ovat petollisia, upeita, himottavia ja niitä haluaa koko ajan muutaman ja muutaman lisää.  Siitähän se rahapussi tykkää. Uusia merkkejä ja kokoelmia tulee jatkuvasti, etten edes haluaisi nähdä kaikkia, jotta välittyisin köyhtymiseltä.

Onko indielakat vienyt jo teidät mukanaan? 


22 kommenttia:

 1. Onhan ne indiet ihania ja useimmiten laadultaankin hyviä. KBShimmerit ovat jäänet vähemmällle huomiolle koska Harlowilta tilaaminen tuntuu hankalalta mutta onks se? Tuskin hankalaa mutta rahaa sinne uppoaa niin välttelen sitäkin :D Nätti lakka tämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä! Nyt täytyy kertoa, että Harlowilta tilaaminen on todella helppoa. :DD Ainoa, että rahaa sinne todellakin uppoaa, mutta muuten niih. :DD

   Poista
 2. Tää lakka on jotain niin ihanaa, yks mun lempilakoista! Onneksi omistan sen ♡♡♡

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis lakka. Mulla on aika vähän indielakkoja, olen niin vannoutunut Essie, Zoya ja Opi -tyttö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiesin, että sulta löytyy noita merkkejä! Indieistä sulta taitaa ainakin löytyä muutama Picture? :)

   Poista
 4. Upea lakka, kuuluu myös omiin ekoihin indieihini :)

  -JossuK

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihana lakka ♡ En yhtään ihmettele, että olet tämän lakan myötä hurahtanut indie-lakkoihin :D Mie en nyt äkkiseltään muista mikä miulla oli ensimmäinen indie-lakka, mutta aika lailla kurkkua myöten mie olen hurahtanut PP:n lakkoihin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha. :D Pitikin ostaa tämä!! Tästä se rahan meno sitten alkoi! PP:n lakat ovat kyllä vieneet itsekin mennessään, niitä taitaa löytyä tällä hetkellä lähemmäs 60?? :DD

   Poista
 6. Se on ihana! <3 Harmi kun et myy sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EN! :DD Paitsi jos joskus tulee joku vastaava ja upeampi, mutta en jotenkaan uskon. :D

   Poista
 7. Mun pitäis myös karsia omaa kokoelmaa, mutta mä luulen, että annan niitä eteenpäin. En raaski luopua indielakoista kovin helposti, joten ne halvimmat taitaa päätyä johonkin eteenpäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvimmista oon itsekin luopunut todella paljon, mutta indieistä vähemmän, vaikka se voi näyttää että olen laittanut niitä paljon myyntiin, mutta silti niitä on edelleen kokoelmassa todella monta. :D

   Poista
 8. Mulla ei ole yhtään kyseistä merkkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vielä joskus sullekin tulee tämän merkin lakkoja. :)

   Poista
 9. Oih että, onhan se nätti tapaus! ♥ Ja kyllähän niitä indieitä salakavalasti hiipii omaankin kokoelmaan jatkuvasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tää on kyllä tosi nätti! Oon huomannut, että sullekin on ruvennut niitä tulemaan.. Siitä ensimmäisestä se aina alkaa!

   Poista
 10. Indielakat on kivoja, ne on monesti paljon persoonallisempia tapauksia kuin kaupalliset kynsilakat. Tämäkin magentainen ihanuus on tosi kaunis :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä. :) Tosin monet markettilakat ovat nyt ruvenneet panostamaan enemmän lakkoihin. :) Esim. Lumenelta on ilmestynyt monta ihanuutta!

   Poista

Kiitos kommentista ♥