7. helmikuuta 2016

Kukkia ja kimalletta

Pidän yleensä uusimpia lakkoja ainakin hetken näkyvillä lakkauspisteelläni, jotta voin ihastella ja muistaa niiden olemassa olon heti. Uudet KBShimmerit, joista yksi upeus Sapphire on ollut jo blogissa esittelyssä ovat vieneet sydämeni mukanaan. Lakat ovat näyttäviä ja niitä on pakko saada kaikkia kynsille heti. Näin siinä kävi, että tartuin taas yhteen uuteen upeaan kaunokaiseen.


Huomasin että olen lakanut paljon kynsiä niin, että kaikki ovat samanlaisia. Nyt halusin rikkoa kaavaa ja tehdä osasta kynsistä yksinkertaisia ja osaan kynsiä kuvioita. Lakkasin etusormeen ja pikkurilliin kaksi helppoa kerrosta KBShimmerin Diamond timanttilakkaa, joka on huhtikuussa syntyneiden kivilakka. Diamond on vaalean hopea, joka taittaa hieman kultaiseen. Lakassa on paljon pientä metallilastua ja hologlitteriä. Aivan älyttömän kaunis, josta tulee täysin mieleen timantti.


Keskisormen ja nimettömän lakkasin Ginan luottovalkoisella, jonka jälkeen leimasin niihin Pueen 65 laatasta Rican Gold Diggerillä kukat. Mietin hetken olisiko kukat pitänyt leimata hopealla, mutta mielestäni ne sopivat myös noin Diamondin kanssa yhteen. Lopuksi lisäsin muutamaan kynteen kultaiset niitit ja kukkien keskelle laitoin hieman glitteriä Picture Polishin Rocky lakasta.


Nämä kynnet olivat pitkästä aikaa todella mieluisat. Diamond kimalteli kynsillä ja kukat toivat kevään mieleen. Olen muuten hyvin yllättynyt KBShimmerin Birthstone lakkojen kestosta, sillä viime kynsiin eikä näihin ollut tullut kuin suurennuslasilla nähtävää kärkikulumaa 5 päivän jälkeen. En voi kuin todeta, että mieleni tekisi hankkia kokoelman loputkin lakat. Sveta Sanders julkaisi juuri swachit kokoelmasta, suosittelen käydä katsomassa! Ei noita lakkoja katsoessa voi kuin huokailla.


Talkandbake blogin -Mimosa julkaisi juuri Facebookissa kuvan KBShimmerin uudesta Spring 2016 Mega Flame -kokoelmasta. Haukoin melkein henkeä Mega Flame lakat nähdessä. Ehkä tarvitsen myös ne?


Mitä pidätte lakasta, entä kynsistä? 24 kommenttia:

 1. Wau, aivan mielettömän upeat! Rakastuin näihin ihan täysin <3

  VastaaPoista
 2. Namuja nuo lakat! <3 Ja vitsi, että tykkään noista kukkaleimoista. Niin kauniit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. <3 Nämä olivat kyllä itsellekin mieluisat. :)

   Poista
 3. Siis aivan ihana lakka, ja myös kynnet ovat todella ihanat!! ♥
  En voi lakata tuijottamasta niitä ♥_♥

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kynnet! ♥
  Hei, meinaatko tuolla Mimosan kuvalla sitä kuvaa minkä hän lisäs Kynsikoristeluihin? Vai onks tää nyt joku uus kuva mitä mä en oo nähnyt?! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Meinaan juurikin sitä, ei oo vielä tullut mitään uutta! :)

   Poista
 5. Ohhoh wwaude! Nää on kyllä todella kauniit ja tyylikkäät, suorastaan upea kokonaisuus ♥♥

  VastaaPoista
 6. Oih, tosi kauniit kynnet ja uuuuupea lakka! <3

  VastaaPoista
 7. Oih, onpa se vaan tämäkin lakka sellainen tuijottelu lakka ♡
  Miusta noi leimat sopii tosi hyvin tälle kaveriksi ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Lakka on niin ihana, pakko saada se vielä kynsille yksinään. <3

   Poista
 8. Voi miten kaunista! Kynsilakka on ihan mahtava holosäihkeineen kaikkineen ja kultaiset kukkaleimaukset sopivat kokonaisuuteen ihanasti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon. :) Nää kynnet oli kyllä itsellekin todella mieluisat. :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥