20. toukokuuta 2012

1 Video!

Noni, tänään päätin etten jaksa kirjottaa mitään :) joten kuvasin teille videon!

Ja sain viljamilta luvan julkasta meijän hassuttelu videon :D Älkää ottako meit vakavasti :DTässä olisi sitten ensimmäinen video!
22 kommenttia:

 1. Miten sulla on oikeen varaa ostaa noin paljon kaikkia kynsitarvikkeita? nehän maksaa melko paljon? :) Oispa itsellänikin varaa... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, se vaatii vaan säästöä! Jättää jotain pois ja ostaa kynsitarvikkeita se on kohta a! Esim me ei käydä baareissa, johon uppois rahaa ::)

   Poista
 2. Käytätkö Trindin kovettavaa lakkaa? Muista myös rasvata ja viilata kynnet säännöllisesti. Lisäksi.. esim. jos tiskaat, siivoat tms. niin laita kumihanskat suojaksi :) Älä myöskään käytä kynsiä työkaluna. Esim. älä aukaise tölkin kansia tms. purkkeja kynsillä, varo ovia avatessa jne.. Saattaa kuulostaa ihan hassulta että noin paljon kaikkea varottavaa :P Mutta ite oon ainaki tottunu ja ei edes ajattele miten toimii, eli siis automaattisesti vaan toimii niin ettei kynnet ole uhan alla :) Lisäksi pidän lakkaa kynsissä aina. Se suojaa myös :) Näillä keinoilla olen saanut omani sen mittaiseksi mitä ne ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko trindin kovettava hyvä? Mulla on nyt käytössä sally hanssenin kovettava lakka, ja se ei ainakaan toimi! Noni, tässähän tuli siis kaikki miks mun kynnet on niin huonot, unohdan aina laittaa ne hanskat ku tiskaan :( Joten nyt kauppaan ostamaan trindin kovettavaa, kynsilakat kynsille ja kumihanskat käyttöön! :D Mäkin haluan pitkät ja ees vähän vahvemmat kynnet!

   Poista
  2. Juu, itelläni toimi kasvattajana hyvin :) nykyään en enää käytä sitä :P Tällä hetkellä en käytä mitään kovettavaa, annan kasvaa "luomuna" :P

   Poista
  3. Täytyypä munkin testata tota trindiä! :) Huomenna siis kauppaan!

   Poista
 3. Niin ja joo! Innostuin nyt kommentoimaan ;) Sori. Mutta kyllä järkkäri voittaa iphonen mennen tullen. Jengi varmaan tarkoittaa kuvien suurudessa sitä, kun kirjoitat postausta niin pystyt siinä päättämään minkä kokoisen kuvan laitat. Ei oo siinä vaiheessa kameralla paljon vaikutusta.. tai toki jos kuvaa sellaisella kameralla huonossa valossa jolla tulee rakeisia kuvia niin sellaisia ei kannata suureksi tietenkään laittaa :P

  Eli siis siinä vaiheessa kun lisäät kuvaa niin siihenhän tulee se vaihtoehto josta voi valita Pieni, keskikoko, suuri, erittäin suuri :P Ite käytän aina joko tuota suuri tai erittäin suuri vaihtoehtoa.

  Anteeksi jos tästä tuli nyt tällainen pätemiskommentti :P
  Mutta jatka samaan malliin, pirteä oli tämä video! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :D juu siis ei se mitään! Mä en vaan oo oppinu käyttämään tota mun järkkäriä ollenkaan, mutta jos valitsee erittäin suuri, jolloin ne kuvat olisi isompia, niin silloin ne menee niin kamalasti tonne sivupalkin päälle :D Nyt auttakaa miten saan käytettyä sitä erittäin suuri kuvaa, mutta niin ettei se mene yli :D olen avuton :D Kiitos ! <3

   Poista
  2. Levennä asetuksista tätä "valkoista osaa" :P

   Poista
  3. Kiitos paljon tiedosta ! :)

   Poista
  4. Ku kirjottaa tekstiä bloggerissa ja lataa iuvan ni sehän näkyy sellasena html koodina ja siel on sellaset kohdat kun widht ja height (en nyt muista miten ne kirjotetaan oikein) ni niissä on numerot eli vaikka 400px ja toinen 300px ja mä käytän tossa leveydessä 640px ja se on se widht (:D) eli leveys nii eli jos tajusit ni sieltä pystyy muokkaamaan kuvan kokoa ja mulla on blogissa yleensä 640x425 :)

   Poista
  5. Ahaa! Okei, täytyykin tänään koittaa tuota! :) Kiitos paljon vinkistä!

   Poista
 4. Vaikka minun mielestä kuvissasi ei oo mitään vikaa ja ne on ihan hyvän kokoisia :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä pienemmät kuvat on tosi jees! Pystyy puhelimellakin lueskelemaan ihan nopeasti ja sitten voi klikkailla itse isommaksi jos siltä tuntuu :)

  Omia kynsiä kasvatan uittamalla niitä aina vartin ruokaöljyssä, johon on lisätty suolaa, ennen kuin lakkaan kynnet. En tiedä onko siitä oikeesti mitään apua, mutta on mulla paljon kovempina omat kynnet alkanu kasvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että jotkut tykkää pienemmistäkin kuvista (: Munkin mielestä se on parempi sitten klikata niitä isommaksi, mutta kynsistä otetut kuvat vois olla sitten suuria (:

   Kiitos vinkistä, täytyykin koittaa myös tuota! :)

   Poista
 6. Tosi luontevasti sullaki sujuu toi videonki kuvaaminen! Ja älä välitä, et oo ainoo jolla ei oo pitkiä ja kovia ja hyväkuntosii kynsii. Mulla on kyllä kans iha pas*at... Mutta kyllä intoo lakkailuu on silti vaikka ei lakat voi olla ees päiväkää lohkeilematta... Ja sitte piti myös sanoo siit kesämmällä jutusta että... öö... emmäkää oikee tiä mut mä sanon kesemmälläXD Joo mutta tällästä kilometrikommausta multa tälläkertaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :) oon vähän tämmönen hassu :D en osaa oikeen aina sanoo kaikkii sanoi :D keväämmällä, syksymmällä, mutta että kesämmällä ? :D mäkin rakastan lakkailua vaikka mun kynnet onki surkeessa kunnossa :) Mut koitan koko ajan hoitaa niitä :) ja muitten kynsiä on kans ihana lakkailla :)

   Poista
 7. Ihana fani :)) hei siit järkkärin käytöstä ni ihan automaatti asetuksilla saa ihan hyviä kuvia ainaki päivän valossa :)

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä sillä saa tosi hyviä kuvia ulkona, mutta mites sisällä :D mitä sillo kannattais käyttää? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän sisälläki automaattia ja kuvaan yleensä vaan jos on valosaa ja ikkunan vieressä ja sit vedän verhot aina sivuun :) oon luovuttanu sen suhteen että illalla sais hyvii kuvii ilman lisä salamaa :)

   Poista
  2. Aa okei (: Hyvä siis tietää että muillakin on sama ongelma :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥