24. toukokuuta 2012

Pinkkiä!

Oltiin siis viimeviikolla lauantaina käymässä meijän mökillä ja siinä samassa tein sitten äitille kynnet, niitä en ookkaan täällä vielä kerenny esitellä!

Pohjalle laitettiin essencen : base coat, jonka oon muuten todennu todella hyväksi, kohta sekin jo loppuu? Mistä mä sitten saan sitä lisää, ku niitä myydään vaan ulkomailla arght! Suosittelen kaikille sitä! Jos vaikka matkustatte jonnekin ja törmäätte siellä siihen!

Sitten laitoin china glazen : Shocking pink (neon), jonka vasta vähän aikaa sitten tilasin Ihanatkynnet verkkokaupasta, lakasta sen verran että oli aika luirua, laitoin kolme kerrosta eikä oikeen vieläkään meinannu peittää, mutta jos olisin laittanu 4 kerroksen, niin siitä olisi tullu jo ruma! Todella neon pinkki lakka kyllä, ei äiti olisi ees tälläistä lakkaa halunnu, mutta satuinpa ottamaan vaan yhen lakan mukaan, ja tämä näytti silloin silmään niin hyvältä : D

Tällä kertaa äiti halusi tarroja, joten otin sitten ihanat kukka siirtokuvat mukaan! Näistä muuten tulossa pian tuto! Nämä siirtokuvat olen saanut sannataranailart.fi verkkokaupasta kokeiluun, ja aijon jatkossakin tilata sieltä näitä lisää! Ekan käden kanssa kävi niin hullusti että se kerkes kuivahtaa ennen kuin olin asetellu sen kunnolla, niin se meni hieman yli. Päätettiin siinä sitten, kun kylmäkin jo oli, ettei nyt korjata sitä vaan laitetaan toisessakin kädessä samasta sormesta hieman yli se! : D No näitähän sattuu, eikä se nyt niin hullulta näyttäny! Päälle vielä Mia secret ultra gloss top coat ja Ready!

Onpas ne pinkit ;)
Vähänhän ne meni yli reunojen : D

Mutta ei nyt niin kauheen pahasti!
Käytetyt lakat ja tavarat! :) Essence : base coat, China glaze : Shocking pink(neon), Mmia secret : ultra gloss top coat, siirtokuva arkki, sakset ja pinsetit!
Mökkiläinen!
Luv u ! <3
Tässäpä vielä muutama kuva miltä me näytetään ku lähetään mökille : D eräjormat saapuu!

Ainiin ja viel yks kuva! Kävin tänään ostaa itelleni aivan ihana pipon, oon niin kauan ettiny tällästä ohkasta pipoa, mieluiten oisin halunnu sen missä lukee bad hair day , koska mulla se on joka päivä, mutta kun ystäväni mona saapui pihaan tämmöinen samanlainen pipo päässä, ni sanoin suoraan missä noita myydään JA SINNE JA HETI!! : D Oon koittanu ettii näit vaikka mistä !! :)

Minu! Ihana piponi, missä takana on rypytys! <3
Huomenna sitten vuorossa ois mun kynsilakkasormuksien esittely, palataan silloin siis! See u !

6 kommenttia:

 1. Sun kannattas painella noita kynsinauhoja sisäänpäi ni sais lakan sinne loppuun asti laitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kannattais, en muistanu ottaa mökille kynsinauhatyönnintä (: Ja unohdan aina sen :s

   Poista
 2. ihanan räikeet pinkit kynnet <3

  VastaaPoista
 3. Onkos sitä täytettyjen paprikoiden ohejetta tulossa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tulossa, koitan tänään tehdä sen! :) viim, huomenna! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥