11. toukokuuta 2012

Postia jälleen ja magneetti kokeilua

Tänään saapuikin taas postia :) Meinaan Sannataranailart (yhteistyökumppanini) oli lähettäny mulle kokeiluun tämmöset tuotteet.

Mikrohelmiä ja water decals arkin
Mun mielestä toi mikrohelmi kiekko on niin ihana, noi tulee varmaan kestämään mulle todella kauan, koska aika harvoin mikrohelmiä käytän, (niitten pienen koon takia) menee aina hermo kun niitä lentää joka puolella, mutta toisaalta niillä saa kaikkea kivaa aikaan! :) Itsellesi tuollaisen kiekon löydät TÄÄLTÄ hintaan 3,50e. Mukana tuli myös water decals arkki (eli siirtkokuva arkki) mulla on näitä jo pari arkkia ennestään, mutta en oo vielä kertaakaan koittanut :) Mietin että äiti tulee huomenna meille yö kylään ja se voisi olla mun koe kaniini kun näitä testaan ! Niistä lisää sitten, kun ovat päässeet testaukseen. Ja tämmäsen arkin löydät TÄÄLTÄ hintaan 1,40e. Ei tosiaankaan ole kallista. Mutta näistä lisää sitten kun ovat päässeet testaukseen.

Tänään päätin ensimmäistä kerta koittaa noita essencen magneetti lakkoja. Koitin kyllä siis vain kiekolla, onneksi meinaan vaatii todellakin harjoittelua.

Kuva ilman salamaa

Vähän parempi kuva ilman salamaa

Salamalla

Ja toinen salamalla
 Elikkä siis kynsille kokeiltu kumpaakin essencen magneetti lakkaa. Essence : Magic wand! ( Vaalean lila) Ja Essence : Love potion (Kupari). Ensin laitoin lakkaa vaan yhden kerroksen ja koitin viedä magneetin todella lähelle lakkaa, niin ei mitään? :o kerkesköhän se sitten kuivua jotenkin, vai pitääkö magneetti lakkaa, laittaa vähän paksumpi kerros? No sitten lisäsin toisen kerroksen lakkaa ja vein magneetin lähelle, niin sain mä tollaset viivat aikaan?? Kauheen vaikeeta, mutta ei auta muu kuin opetella kyllä se siitä lähtee sujumaan toivon mukaan. Mun mielestä nää magneetti kynnet on upeita sitten kun ne oikeesti saa esiin! Tuo essencen : love potion! otti jotenkin paremmin sen magneetin niin kuin varmaan huomaattekin? Sitten taa tämä magic wand! ei oikeen ottanu sitä, vaikka yhtä lähellä pidin siihenkin magneettia, ja samanlaiset lakka kerrokset oli kumpaakin?? Niin kuin huomaatte niin tuohon ekaan kynteen ei tullu yhtikäs mitään.. Vaikka kuinka yritin ja yritin, toiseen magic wandiin sain pari hassua viivaa aikaan. Kun taas tuohon love potioniin sain tehtyä viivoja vaaka suoraan ja sivuttain, vaikka en nyt kauhean hyvällä menestyksellä mutta silti!

Antakaa hei vinkkejä näitten magneetti lakkojen käyttöön? Millainen kerros lakkaa? kuinka lähelle magneetti pitää viedä ? Mulla se jo pari kertaa osu lakkaan.. Vai onko tuo essencen magneetti vaan huono?

Huomenna äiti tulee taas pitkästä aikaa tänne meille yöksi, ja oikeen saan tehdä sille uudet kynnet. Let`s see, mitä saadaan aikaan! :) Aijotaan myöskin tehdä täytettyä paprikoita, herkutella mutakakulla, ja äitin tekemällä kakulla. Ja vietetään aikaa yhdessä, joten huomenna en varmaan kerkiä tulla tänne kirjottelemaan, mutta eihän se haittaa, on kiva välilä pitääki päivän tauko.

Sunnuntaina sitten vietetään äitien päivää, me ollaan eka täällä kotona mun äidin kanssa, ja sitten ilta päivällä mennään vielä käymään viljamin äitin luona, siinähän se sunnuntai sitten menee ( kakkua syödessä) :D Palaillaan sunnuntaina sitten. Mä en muuten enään jaksa odottaa että saan antaa omalle äitilleni äitienpäivä lahjan, mun tekis mieli antaa se sille heti :D Kai mä jaksan sunnuntaihin ;)


Nyt toivottelen hyvät viikonloput teille kaikille ihanille!

4 kommenttia:

 1. mulleki tuli noita helmiä tänään ulkomailta 18 pulloa ,en oo koskaan viel kokeillu =)
  sit on tulos magneetilakka ja leimasimia mut ei kyl niistäkään mitään tietoo =)

  kiitos et luet blogiani ja nii se kirja ois kiva =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi helmet on kyllä tosi kivoja, varsinkin jos laittaa niitä strassin ympärille :) ne on niin näyttäviä.

   No magneettilakkat vaatii ainakin opettelua mulla :D

   Se kirja ois oikeesti kiva! Kiitos samoin =)

   Poista
 2. magneettilakoista sellanen vinkki että laita ensin 1 kerros ja anna kuivua. sitten laita toinen kerros ja vielä kun se on märkä niin laita se magneetti siihen . mahdollisimman lähelle kynttä ja sit sitä magneetii kadee pitää siinä päällä aika kauan.ja sit jos lakkaat koko käden ni tee se toinen kerros kynsi kerralla. anteeksi epäselkeet ohjeet. mutta oikeesti se on ihan helppoo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa okei :) eli sitä magneettia pitää pitää siinä kynnen päällä hetki :D mä otin sen melkeen heti pois :D nyt rupeen ymmärtää kiitos paljon vinkistä! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥