8. toukokuuta 2012

Ensimmäinen vesimarmorointi + Muuta löpinää

Haluun ihan ensiksi sanoo, että varokaa tästä tulossa maratooni postaus! :) Nyt on niin paljon taas kaikkea. Ja aamulla kun avasin blogin, niin oltiin saatu 30 lukija, nyt piakkoin rupean järjestämään teille arvontaa, lupasin sen jo sillon kun 20 täytty, mutta tässä on ollu niin paljon kaikkea, että en oo ehtiny ! Mutta arvonta siis tulossa mahdollisimman pian! :)

Sitten tähän kuuluisaan vesimarmorointiin, jota päätin koittaa viikko sitten ensimmäistä kertaa, ensiksi kun olin saanu teipit sormiin meinasin jo lopettaa. :D Mutta päätin koittaa loppuun asti. En oikeen osannu arvioida että millasta sen veden pitäis olla :D Mutta kädenlämpösellä se onnnistu ihan hyvin. Muutaman kerran jouduin pistämään suville viestiä ja kysymään että mitä ihmettä tässä tapahtuu, kun pisarat uppos pohjaan :D Muutaman kerran jälkeen se rupes sitten onnistumaan, kuvioitakin sain tehtyä siihen astiaan, mutta kun kynnen upotin sinne, niin ei se tullukaan niin hienosti kynteen :D tai siis kaikki kynnet oli ihan erillaisia :D ja vissiin 3 kynteen olin tyytyväinen.

Vasen käsi onnistu paremmin

Mun mielestä hienoin on tuo ensimmäinen kynsi.
Mitäs näistä voi sanoa? :D ei ne nyt ihan nappiin menny, mutta ei ihan pilallekaan, kyllä mä näillä kolme päivää viihdyin :) Peukaloon tein strasseilla sydämmen, ja muihin sormiin heitin sinne tänne niitä strasseja kun olin jo niin hermoromahduksen partaalla, kun niistä ei tullu ihan sellaset ku halusin. Vähän näköjään kynsinauhoille jäi lakkaa, mutta noo menköön :) Oli se siivoominen sen mukastaki, eka kynsinauhat, sitten lattia, ja lakkapullot, ja kaikki mihin sitä lakkaa oli menny.. Näitten tekemiseen tais mennä joku 4h, ja olin jo nuuskutellu sitä lakkaa niin kauan, joten kun kynsinauhojen siistiminen alko, piti mennä parvekkeelle puhdistamaan ne, ku oli jo pyörtyminen lähellä.

Kuva lakoista!

Kuva lakoista joita käytin, essencen : base coat, ja ennen kuin aloitin vesimarmoroinnin laitoin kynsiin kerroksen essencen : White secret, vesimarmoroinnissa käytin : h&m nail polish : Manhunter ja check me out. Ja china glazen : kiwi cool-ada. Ensiksi tiputin astiaan  mustaa lakkaa, sitten vihreetä ja lopuksi pinkkiä :) Kuvioita tein hammastikulla. Lopuksi päälle vielä top coat, strassit. Ja kynsinauhojen siistiminen. ja valmis! 

Aijon kyllä harjoitella vielä paljon tuota vesimarmorointia, jotta oikeesti onnistun siinä kunnolla, ja saan itekin olla tyytyväinen kynsiin. 

Sitten jatketaanki muista asioista, me käytiin meinaan eilen ostamassa mulle sotkasta lipasto, johon sain nyt kaikki lakat laitettua, ja ylimpään koristeet. Oisin halunnu sen helmer lipaston, mutta tyydyin nyt tohon, kun se sopii mun kynsipöydän kanssa yhteen. 

Kuva lipastosta

Alin laatikko

Alimmassa laatikossa mulla on kaikki nail art lakat, grafitti lakat, magneettilakat, ja muut lakat on merkkien kanssa järjestyksessä, tai yrittää olla, mutta näköjään oon saanu jo sen satkuseks :D Vaikka eilenhän mä sen vasta siivosin.

Toinen laatikko
Toisessa laatikkossa on sitten china glazet, color clubit, essencet, yksi opi, ja muutama vähän parempi lakka :) Myös siellä majailee alus - ja päällyslakat, pikakuivattajat, kynsinauha öljyt, ja hoitotuotteet kynsille.
Ylin laatikko
Ylimmässä laatikkosa on sitten strassi kiekot, ja koriste kiekot, dotting toolit, kynsitarrat, konad laatat ja tarvikkeet + muita kynsitarvikkeita :)

Kynsitarvike laatikko
Lipaston päälle paikkansa sai, työkalutarvike laatikko, jonka kävin starkista ostamassa mun pienemmille kynsitarvikkeille, folioille, sienille,manitarroille, pitsille, fimoille,liimoille, 3D kynsikoristeille, fimopusseille ja kaikille muille pienille tarvikkeille jotka mahtuu sinne, toi oli musta hyvä ostos, koska nyt löydän kaikki helposti, ja ne pysyy järjestyksessä.

Korituoli Parvekkeelle

Ja parveke pöytä ja tuolit

Käytiin ostamassa samalla parvekkeelle korituoli jonka viljami on jo pitkään halunnu, ja tuollainen parveke ryhmä jossa oli kaksi tuolia ja pöytä oli sotkassa nytten alennuksessa 40e :)

Sittenpä kerron teille tarinan joka tapahtui kun ostettiin tuo korituoli. Oltiin siis sotkassa ja tilattiin noi, ja se mies sanoi että voitte hakea ne varaston puolelta, me mennään hakeen ne, ensiksi ängetään kaikki noi viljamin äitin pieneen ka:han, siis lipasto, toi setti ja korituoli, ja minä vielä sinne taakse maaten : D Päästään kotiin, ja katotaan että toi korituolihan on muovirottinkia, vaikka esitteessä luki että aito rottinkia, eikä me mitään muovia haluta, viljamin äiti sitten soittaa sotkaan että tää on muovia, ja me ei haluta se mies vastaa siellä vaan " te ette näköjään tiedä mitä rottinki on, että rottinkia on montaa erillaista, ja me kinataan että kyllä muuten tiedätään ja tää tuoli on muovia se ei usko, ja lähtee katsomaan itse varastoon onko se muka muovi rottinkia, ja soittaa takasi, että se teidän tuoli on aito rottinkia, voitten palauttaa sen jos ei kelpaa... Se LUULI tosiaan että me ollaan ihan pöljiä. Viljami sitten lähtee palauttamaan sitä sotkaan, ja pääsee ovista sisään, ni se mies sanoo että oho teillä on meijän näytekappale, ja se tosiaan on muovia :D varasto miehet antanu väärän tuolin, ja kysyy viljamilta haluuko se sen aidon tuolin vai rahat takasi, no tottakai sen AIDON rottinki tuolin ! Teki mieli soittaa takasi, että luulitko sä tosiaan että mä oon niin tyhmä... Kyllä sitä miestäki nolotti :D ja taas näitä koottuja tapahtumia mitä ei voi käydä kellekään muulle ku meille. :) 


Sitten vielä mun ihanuus jonka hain eilen postista! Jäi viimeks niin jännään kohtaan, ni pakkohan se oli tilata heti jatko osa :) Lauren conrad : petoksia ja valheita, oon niin koukussa näihin kirjoihin, ja tän kirjan jatko osa tulee vasta keskäkuussa, ei passaa vielä alkaa lukemaan, tai sit se on pakko! 

Nyt mä lähen kattomaan viljamin kanssa jääkiekkoa, ja lukemaan samalla uusinta cosmoa, jonka kävin vasta eilen ostamassa! :) Ja koitan kaivaa jääkaapista jotain ruokaa masu huutaa nälkää! Palataan taas! 

Tän parissa meneeki loppu ilta! :)

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi sun marmorointi onnistu tosi hyvin ekaks kerraks! :) Ainakin verrattuna siihen mitä mä sain sillon joskus ekalla kerralla aikaan... :D

  VastaaPoista
 2. Komppaan Suvia! Oma eka vesimarmorointi, ei sitä edes voinu kutsuu vesimarmoroinniks... :D
  Ihanan paljon sulla kaikkia lakkoja sun muuta!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että onnistu ees jotenki sitten :)

   Kiitos ! :)

   Poista
 3. Mä en tollasesta vesimarmoroinnista (?) ymmärrä, enkä tiedä mitään, mutta sen tiiän, et hyvältä ne mun mielestä näyttää ! Väritki just mun mieleen !

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos ihanasta kommentista :) Mäkin tykkäsin niistä hetken :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥