6. toukokuuta 2012

Opi - A-taupe the space needle

Nyt esittelyyn pääsee jo viime tiistaina tehdyt kynnet äitille. Jouduin ottaa todella mmonta lakkaa mukaan, että äiti saa sitten itse valita mitä kynsilleen tällä kertaa haluaa, äitistä kun on tullu vaativa, ettei tuu samaa lakkaa kynsille, kuin on jo ollu ja että koristukset ovat aina erillaiset. No onhan se kiva, että joka kerta tehdään joitan uutta. Ja heti kun olin ottanut lakat pussista niin se oli siinä ruskeeta tällä kertaa, ja käyttöön pääsi opi - A-taupe the space needle.

Viljami taas kuvannu, oikeen maniosti!

:)
Tälläset kynnet sitten tällä kertaa, aluslakkana toimi essence : base coat, päällä 2 kerrosta opi : a-taupe the space needle, riitti peittämään todella hyvin, melkeenpä yksikin kerros olisi riittänyt, mutta laitoin sitten kaksi. Kuivuvuus oli todella hyvä, olin saanut molemmat kädet lakattua, niin kun rupesin levittämään toista kerrosta niin oli jo kuivunu, mulla on kyllä hyvä juttu en oo vielä kertakaan joutunu käyttämään pikakuivattajaa. Etusormiin ja nimettömiin laitettiin isot ruskeat kukat, ja muihin sormiin strassit ja ympärille mikrohelmiä, idean sain Inkulta. Sitten vielä päälle yesensen - top coat, ja valmista!

Äitin mielestä kynnet olivat kauniit, ja varsinkin kukat ihanat, jätinkin sille 4 kukkaa varmuuden vuoksi, kun kumminkin illan aikana se saa ne irti, ja pääsin kotiin niin johan tuli soitto että tiskatessa oli lähteny yksi :D ylläri, onneksi siis jätin, jotta se sai ite illalla laitettua kukan takasi paikalleen, ja mentyö hienolla kynsillä töihin ;)

Kuva tarvikkeista, joita käytin. kultasia strasseja, kultasia mikrohelmiä, jotka muuten levis ympäriinsä, osan sain pelastettua. ja ruskeita kukkia
Onneksi ostin noita kukkia sillon eerikalta, ne oli todella ihania, täytyyki jostain tilata lisää noita 3D koristeita. Vai mikskä noita kutsutaan? Mikrohelmien käyttö on mulle edelleenki hermoja kiristävä homma, ku aina saan ne levitettyy jotenki, nytki ne lens niin, että niitä oli pöydällä, lattialla,vaatteissa ja mun SUUSSA! arght.

Sitten taas ihan muihin asioihin, tänään on jo sunnuntai ja taas yks viikko hurahti sinne :D minne tää aika oikeesti menee. Viljamin äiti tuli tänään meille yöks, kun taas tota jääkiekkoa tulee niin saavat sitten yhdessä katsoa peliä, kunhan peli loppuu teen anopille kynnet, ja sitten alkaaki jo idols finaali, ja toivottavasti DIDI voittaa! :)

Pakko muuten hehkuttaa että tein tänään oikeen mahti hyvää ruokaa. Valkosipuli-kerma perunoita, leivitettyä kanaa, leivitin ne siis ite, aurojuusto-kerma kastike, ja fetasalaattia naaammm! <3

Nyt mä lähden juomaan ilta kahvit, lakkailemaan kynsiä ja laittamaan pyykit, ja sitten istun alas, enkä nouse minnekään siitä :D  ------> paitsi lenkille!

2 kommenttia:

  1. tuli mieleen, voisitko tehdä postaukset susta ja sun äidistä, eli äititytär suhteesta. vaikuttaa että teillä on niin lämpimät välit :) kun oot muutenki täällä vähän näyttänyt kuvia jossa sun äiti on (tai niin ainaki oletan) :) olis kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voin tehdä postauksen :) mulla ja mun äitillä on tosi hyvät välit. :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥