21. toukokuuta 2012

Essie : Going incogito

Omille kynsille päätin heti testata tätä essien lakkaa, joka tuli minulle jo viime viikolla! Tämän lakan siis vaihdoin facebookin kirpputorilla cg : Dance babyyn! Ja oon ollu kyllä todella tyytyväinen, tämä oli ensimmäinen essien lakkani, ja aijon varmasti ostaa jatkossa näitä lisää. Hyvä suti, helppo lakata kynsiä, kuivuu todella nopeasti, ja peittää jo melkeen ensimmäisellä kerroksella, toinen kerros niin on täysin peittävä!

Miten ihanan vihreä!

Ikkunaa vasten!
Tää lakka on vaan niin jotenkin mun mieleen. Vihreä ei oo ollu mun mikään lempiväri kynsillä, mutta tämä on ehdottomasti yksi lempilakoistani ja väreistäni tällä hetkellä!

Kynsillä : Essence : Base coat, kaksi kerrosta Essie : Going incogito,vaaleen vihreitä strasseja, nimettömissä vihreitä glitter diamondeja, ja mia secret : top coat päällä!

Ensiksi ajattelin että en koristele näitä mitenkään, että oisin vaan jättänyt yksiväriseksi, mutta päätinkin laittaa kaikkii sormiin strassit, jonka jälkeen muistin etten oo pitkään aikaan käyttäny glitter diamondeja, ja niitä sitten vielä nimettömiin!


Mites te tykkäsitte tästä lakasta?

Oon saanu tänään paljon aikaseksi, kävin läpi mun kaikki korut, ja vaatteet ja laitoin niitä myyntiin facebookin kirpparille, ihan hyvin oon saanu ne menemään! Saapahan tilaa uusille! Hihi! Nyt musta tuntuu että oon istunu ihan liikaa koneella päätä särkee, ja migreeni rupee hiipimään, joten taidan lähteä välillä koirien kanssa ulos! huomiseen!

4 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥