7. toukokuuta 2012

Alennuskoodi teille !

Sain juuri sähköposti viestiä Ihanatkynnet verkkokaupasta, joka tarjoaa nyt teille lukijoille ja minulle -15% alennuskoodin verkkokauppaan.

Ohjeita alennuskoodiin :

-Alennus on -15% ja alennus lasketaan kassalla kun laitat koodin : blogfani5  " alennuskoodi" kenttään ja painat lunasta alennus.

- Yksi asiakas voi käyttää koodia vain kerran.

-Alennus koodi on voimassa 30.5.2012 asti.

-Alennus koskee kaikkia tuotteita, myös jo alennettuja.

Tässä vielä muutama kuva,jotka ovat tällä hetkellä tarjouksessa ihanat kynnet verkkokaupassa.

Foliot!

Akryylipuuterit
Ja tässä vielä linkki josta pääsette ihanatkynnet verkkokauppaan ja tarjous sivulle, jossa myös muitakin tarjouksia Verkkokauppa ja Tarjoukset.

Itse aijon varmaan jo huomenissa tehdä tilauksen, saas nähdä mitä kaikkea kivaa sieltä tällä kertaa tarttuu mukaan, ainakin muutama china glaze on pakko hamstrata ja varmaan paljon muutakin ::)) Esittelen ne sitten täällä kun oon saanu tilauksen tehtyä! :)

NYT KAIKKI SHOPPAILEMAAN! blogfani5 ( Koodi)

<3 : Fani

5 kommenttia:

 1. ompa hienoa että olet heti saanut yhteistyösopimuksen aikaan. itsekö ehdotit vai ehdottivatko he? mitä kaikkea siihen kuuluu, mitä etuuksia olet saanut ja tuletko jatkossa saamaan? oletko muuta saanut blogin kautta :) oot ihana bloggari, kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse laitoin viestiä ja kysyin (: nno siihen kuuluu se että he lähettävät minulle välillä näytteitä ja minä esittelen ne täällä blogissa, sitten juuri näitä alennuskoodeja. Tuolla alempana o postaus mitä juuri sain, muutaman lakan, kynsinauha öljyn, 3D rusetin, ja peilaavia sydämmiä ( koristeita) Tulen varmaan jatkossakin samaan näytteitä ja ne sitten esittelen täällä ja tietenkin koitan niitä ja kerron oman mielipiteeni. Olen saanut blogin kautta ainakin muutaman ihanan kaverin! :) Kiitos paljon sinulle mukavasta kommentista. Ja kaikkea hyvää sinullekin! :)

   Poista
  2. Ja tottakai kuvan pitäminen tuolla, missä lukee nuo yhteistyökumppanit :) Ja sitä klikkamaalla pääsee suoraan verkkokauppaan ! :) olen ollut kyllä todela tyytyväinen.

   Poista
 2. Fani ! Tiiätkö nyt olevaa alennuskoodia ihaniin kynsiin ? :) + tosi kiva blogi ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä en tiedä, mutta ilmoitan heti täällä kun alennuskoodi taas tulee :) ! Kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥