26. tammikuuta 2014

MoYou Laatat + Mini arvonta

Tein ensimmäisen tilauksen Moyou verkkokauppaan jo viime vuoden lopulla taisi olla loka-marraskuussa. Silloin tilasin 4 laattaa, joista valitettavasti jouduin myymään kaksi pois liian pienien kuvien takia. Harmi. Nämä kumminkin valitsin silloin ja nämä kaksi jätin itselleni.

Kitty Collection - 02
Tämän laatan valitsin itselleni tuon voikukan höytyvän takia. :D Oon nähnyt useita kynsiä missä sitä on käytetty ja ne on niin ihanan näköisiä ollut. Kukkia voi myös yhdistää vaikka millaiseen lakkaukseen, joten niitä ei voi ikinä olla liikaa. :)

Princess Collection - 14
Ekaksi ajattelin, että nämä Xl-laattojen kuviot olisi liian isoja ja sen takia otin sitten kaksi niitä missä on pienemmät kuviot, mutta nämä olivatkin juuri sopivan kokoisia ja ne pienet oli aika nafteja. Kuvion koko : 1.5cm x 2cm. Tästä laatasta oonkin jo käyttänyt tuota tähtikuviota ja noita kukkia varsineen. :D

Mother Nature Collection - 01
Nämä 4 laattaa tilasin ihan vasta ja ne ovatkin niin uusia, että en oo vielä kerinnyt niitä käyttää ollenkaan.
Mä mietin kauan, että hankinko näitä laattoja missä on on tuollainen iso kuvio vaan, mutta päädyin ottamaan tämän yhden testiin. :) Muutama ideakin on jo mielessä.

Pro Collection - 04
Pakkohan se on omistaa edes yksi eläinkuvioinen laatta. Tässä vielä noi kuvat on tarpeeksi isoja! Noista eniten mieleen on leopardi, käärme ja seepra kuviot. :) 

Pro Collection - 11
Tätä laattaa ostaessa avasin välilehtiin kaikki laatat missä on kokokynnen kukkakuvioita. Tässä laatassa oli sitten eniten kuvioita, joita tulee varmasti käytettyä. :) 

Pro Collection - 07
Tämä laatta oli vaan pakko hankkia, koska noi kaikki kuvat on juurikin mun mieleen ja kaikkia tulen varmasti käyttämään. 

Moyou:lta haluaisin vielä vaikka kuinka monta laattaa.. Täytyykin taas pian laittaa laatta tilausta menemään. Laattojahan ei voi olla liikaa? 


Jälleen kerran näin Sissin ostaneen tällaisen suorakulmaisen stamperin ja luin sen kehuneenki sitä, joten päätin itsellenikin ostaa tämän testiin. :) 

Halusin myös ostaa yhden ylimääräisen, jonka nyt sinä voit voittaa itsellesi. 

Säännöt

* Arvonta alkaa nyt ja päättyy 29.1 kello 15.00. 
* Arvontaan osallistut jättämällä kommentin, johon tarvitsee laittaa nimi ja s-posti. Nyt myös anonyymit voivat osallistua. Silloin keksi itsellesi nimi.
* Kerro miksi juuri sinun pitäisi voittaa tämä?
* Voittajan arvon Random. Org sivulla ja ilmoitan siitä mahdollisimman pian täällä blogissa. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse ja vastausta odotan viikon verran. 

Nyt kaikki osallistumaan arvontaan! 

Palkinto Suorakulmainen Stamper
Ps. Muista tarkistaa, että laitoit varmasti nimen ja s-postin! 


12 kommenttia:

 1. Ihania on kyllä nää laatat, mäkin haluaisin vaikka kuinka monta vielä:) En nyt osallistu arvotaan koska mulla on jo stamperi mutta halusin muuten vaan kommentoida:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdelle laatalle vaan tulee aina hintaa ihan tarpeeksi. Ei viitsi montaa kerralla tilata :/

   Poista
 2. Kone lagas, toivottavasti mun kommentti pääs perille (:
  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria. Ei ole tullut kommentti perille. :/ Laitatko uudestaan, jos haluat osallistua arvontaan :)

   Poista
 3. Ihania! tykkään niin kovasti!

  VastaaPoista
 4. Oiii ihania noi laatat! :3 <3 mä en tällä kertaa osallistu arvontaan koska mä vaan en tykkää leimailusta, oon NIIIN huono! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa laatoissa on kyllä niin upeita kuvioita<3!! Et varmasti oo huono! Mäkin luulin niin, kunnes hankin löllön<3

   Poista
  2. Mulla on sellanen löllö myös, pyöreäpäinen... Se ei vaan oo mun kaveri... :D TAI! Sitten mulla on huono laatta! Hmm, nyt mun on pakko kyllä kokeilla tätä leimausta lähipäivinä uudelleen. :D

   Poista
  3. Hmm. mä oon varma, että kun muutaman kerran yrität, niin kyllä se sitten onnistuu! :D Mitä lakkoja käytät leimaukseen? :)

   Poista
  4. Mulla on yksi ainut leimauslakka, Konadin musta. :D Se on kyllä ollu ihan kiitettävä ku oon pari kertaa leimaillu sillä. :)

   Poista
  5. Se on kyllä hyvä :) + kaikki lakat mitkä peittää yhdellä kerroksella :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥