7. tammikuuta 2014

Nail Books

Sain joululahjaksi äitiltäni ensimmäiset kynsikirjani ja vielä kerralla 3. :) Lupailin pientä postausta näistä kirjoista ja nyt kun olen itse kerrinyt niihin vähän tutustua niin ajattelin kirjoitella niistä tänne.


Ensimmäisenä vuorossa Nail Candy. Sivuja kirjassa on 143 ja hintaa 10.65. Kielene tässä englanti. Mun mielestä toi kirja näyttää kauhean söpöltä?


Ensimmäisillä sivuilla kerrotaan kynsistä, kynnen rakenteesta, miten tehdä täydellinen manikyyri. Toisella sivulla esitellään kaikkia kynsiin liittyviä tarvikkeita, koristeita, lakkojen koostumuksia yms ja kolmannella sivulla sitten taas kerrotaan kynnen malleista ja oikeasta viilaus tavasta. En viittiny kuvata teille koko kirjaa, joten mun mielestä nämä 3 sivua oli kaikista tärkeimmät tähän alkuun. Seuraavilla sivuilla kerrotaan mm. kynsilakan levittämisestä oikein, väreistä mitkä sopii ihon sävyyn yms.


Alku inffojen jälkeen loppu kirja onkin vaan täynnä tutoja! Eli tässä kirjassa taitaa olla lähemmäs 60kpl erillaisia ideoita ja kaikkiin niihin tutot vaihe vaiheelta, mitä tarviset ja sitten tietenkin kuva.

Olin niin tyytyväinen tähän kirjaan. Nyt ei kyllä ideat pääse loppumaan, kun on niin paljon kokeiltavaa ja uusia koristelu tapoja. :)


Toinen kirja on The Wah Nails Book Of NAIL ART. Sivuja tästä kirjasta löytyy 94 ja hintaa 10.95e. Kielenä tässä on myös englanti.


Tässä kirjassa on siis 25 tyttöä, jotka jokainen esittelevät yhdet kynnet. Tässä myös kerrotaan vaihe vaiheelta miten kynnet tehdään. Nyt onkin hyvä aika sitten opetella englantia, koska tässä on todella paljon luettavaa. Voin sanoa, että en todellakaan ymmärrä paljon yhtään englantia ja oonkin koittanut aina uuden sanan tullen katsoa sanakirjasta mitä se tarkoittaa.


Kirjasta löytyy myös muutama sivu erillaisia ideoita ja lopussa voit piirtää muutamat kynnet. :D

Tämä kirja ei heti ainakaan ollu kauhea mieleinen. Tässä kun on enemmän tekstiä ja mun englannin kielen taidolla mulla menee vuosi tän lukemiseen. :D Toki niille ketkä osaa englannin, niin tämä voi olla ihan mielenkiintoinen.


Viimeisenä esittelyyn pääsee Nails, NAILS, Nails! Sivuja kirjasta löytyy 127 ja hintaa on 12.10e. Tässäkin kirjassa kielenä jälleen se ihana englanti..


Tässäkin kirjassa kerrotaan alussa historiaa kynsistä, kynnen rakenteesta, koristeluista, yms :) Melkein samat jutut löytyy tästä kirjasta kuin tuosta ensimmäisestä. Tässä ne on vaan lyhennettynä.


Loput sivut ovat sitten tässäkin tutoja erillaisiin kynsiin. En ole vielä tähän kirjaan kauheasti perehtynyt, mutta nopeasti selattuna taisi olla vaan yhdet samanlaiset kynnet, kuin tuossa ensimmäisessa kirjassa. Tässäkin kivasti kaikkia uusia ideoita ja miten niitä tehdään. :)

Tästä kirjasta mulla ei vielä ole sen suurempaa mielipidettä, kuin että tykkään! Nyt ei ainakaan tarvitse valittaa, kun ei ole ideoita tai en tiedä millaiset kynnet tekisin. Kirja käteen vaan ja kyllä sieltä aina jotain löytyy.

Hinnat on kyllä aika halpoja näissä kirjoissa? Ajattelin, että kynsikirjat maksaisi kauhean paljon, mutta näköjään ihan halvallakin saa :)

Selasin äsken suomalaista kirjakauppaa ja löysin sieltä vielä muutaman kiinnostavan kynsiaiheisen kirjan, jotka tuun varmasti jossain välissä hankkimaan, mutta ainakaan vielä niille ei ole tarvetta.

Omistatteko te yhtään kynsiaiheista kirjaa tai oletteko aikoneet ostaa? 

Fani 

18 kommenttia:

 1. Ei ole aikasemmin ollut toivelistalla, mut nyt mää haluan kans ton Nail candy -kirjan!! :) Tosi kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli musta näistä kaikista parhain ja sitä voin suositella kyllä kaikille :)

   Poista
 2. Kivoja kirjoja ja taidan omistaa 4 kirjaa joita ebaystä saa.Lähinnä niissä on malleja,mut jonkin verran tutoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa joskus ollut ebaysta muutama kirjanen, mutta niissä oli kuvat niin pieniä, että ei ollu oikein mun mieleen. :/

   Poista
 3. Äh, mä haluisin lainata noita kirjoja kirjastosta, muttei sielä ole, kun joku hamstraa niitä... Noh ehkä kk päästä sit taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa kerran katoin kirjastosta, mutta ei ollut ei.. Täytyy olla nopea, jos haluaa kirjastosta laitana nuo :D

   Poista
 4. Toi eka kirja kiinnostaisi kovasti! Mistähän näitä on hankittu?:) Mulla oli kerran sellainen nail art- kirjanen, en kamalasti tykännyt, kaikki liian överiä ym:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaikki on hankittu suomalaisesta kirjakaupasta. Nyt siellä vielä taitaa olla ale, joten kannattaa mennä pikaisesti katsomaan :) Mullakin on ollu sellanen ebaysta tilattu, mutta ei ollu ollenkaan mieleinen :D

   Poista
 5. Vaikuttaa mielenkiintoisilta ja varmasti täynnä ideoita lakkauksia harrastaville , eikä todellakaan kalliita ostaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Näitä kirjoja voin kyllä suositella. Varsinki tuo eka on todella mielenkiintoinen :)

   Poista
 6. Kyllä kiinnostaisi sellainen kirja, missä kerrotaan kaikki kynsitaivaan "termit"! Oon niin meinaan vähätietoinen mitä mistäkin tyylistä sanotaan ja sitten haluaisin tietää enemmän kynsilakoista eli miten niistä oikein huomaa tietyn koostumuksen ja mikä sen määrittelee. Kaikki kynsiblogit puhuu aina niin hienosti, että tämä on tämmöinen "helmiäisen creme" "jellypohjainen" eikä se sano mulle melkein mitään. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen kirja ja suomenkielellä olisi kyllä ihan mahtava!! En minäkään noista termeistä kauheesti ymmärrä. Muutamia on jäänyt mieleen, mutta jotkut termit on sitten ihan neverhööd :D Mun mielestä sonnelan blogista löytyy ainakin sellanen kynsilakka sanasto. Missä on selitetty nuo kaikki termit? :)

   Poista
 7. Voi vitsi, mäki haluun kynsikirjoja! :'D Tuo eka näyttää mielenkiintoisimmalta, sellaisen vois vaikka ostaakin.. :) Ei nimittäin oo kyllä hinnalla pilattuja nämä kirjat! ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten vaan kipin kapin suomalaiseen! Nää on meinaan todella halpoja! :)

   Poista
 8. Vautsi, pitäs ehkä itekkin hankkia nii ei loppuis ideat koskaan kesken! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä hankkimaan edes yhden! :) <3

   Poista
 9. Näyttääpä ihanalta! Kiitos esittelystä :) Nämä kirjat ja paljon muita löytyy myös brittiläisestä bookdepository -nettikaupasta. Kaupasta löytyy siis vain englanninkielisiä kirjoja, mutta hinnat ovat aika edullisia. Mikä parasta, niihin sisältyy postikulut! Kannattaa kurkata, jos suomalaisesta ei löydy :) http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=nails&search=Find+book

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli mieluinen :) Ahaa, kiitos tiedosta. Täytyykin mennä heti tutkimaan, josko sieltä löytyisi se kirja minkä vielä haluisin! Rahan menoa ei voi estää :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥