25. tammikuuta 2014

Äitille kynsiä Osa 2

Viimeksi tein Osan 1 Täällä Marraskuussa. Nyt on taas luonnoksissa muutamia kynsiä ja ajattelinkin nyt taas koota tähän yhteen postaukseen neljät kynnet, jotka oon tehnyt äidille marras-joulukuu aikana. :)


Nämä taitaa olla ihan marraskuun lopussa tehdyt. Lakkana Essence We rock the green, ihana vihreä, jonka seassa on paljon kultaista ja vihreätä shimmeriä. Päälle laitoin KBShimmerin Candy cane crushin, jossa on punaisia ja valkoisia erikokoisia glittereitä. Lakka myös tuoksuu aika vahvasti piparmintulle. Äiti sanoikin, että vielä kolmantena päivänä tuoksu oli aika voimakas? Ei siis sovi ainakaan migreeni potilaille.


Nämä kynnet tehty joulukuun alussa ja muistan hämärästi, kun äiti tuli yllätys käynnille, eikä mulla ollut mitään ideaa, joten apinoin näitä Sissin upeita kynsiä. :) Muissa kynsissä L.A Girl Sparkle Ruby paitsi nimettömässä saman kokoelman Puprple Effect. Päälle leimat BM-406 laatasta. Leimaamisessa käytin Claire's merkin beigeä hololakkaa.


Nämä kynnet tehty vähän ennen joulua. Mulla oli ekana idea tehdä itselle nämä kynnet, mutta en vaan jotenkin kerinnyt niinpä tein ne sitten äidille. Nämä apinoitu Zigin tutosta. :) Punaisena lakkana toimi Ciaten boudoir ja China Glazen Goldie but goodie. Poroissa apuna käytin mustaa koristelukynää, jonka oon saanut Katalta. Näistä kynsistä äiti tykkäsi älyttömän paljon, myös töissä oli porukka näitä kehunut. :D Kiitos siis Zigille ideasta. :)


Viimeisenä sitten vuoden aloitus kynnet eli melkein samanlaiset mitkä tein itselleni. Vuosi 2014 -kynnet. Lakkana yksi upeimmista lakoista eli Opi My favorite ornament ja vuosi tehty Essencen mustalla ja pilkkutikulla. Ei päässyt ainakaan töissä unohtumaan mikä vuosi se nyt olikaan. ;)

Noista kynsistä eniten mun mieleen oli nuo ensimmäiset ja toiset. :) Onneksi äitini on tyytyväinen kaikkiin kynsiin, vaikka ne olisikin vähän epäonnistuneet. :)

Essence : We Rock The Green, KBShimmer : Candy Cane Crush, L.A Girl : Sparkle Ruby & Purple Effect, Claire's Beige Holo, Ciate : Boudoir, China Glaze : Goldie But Goodie, Essence : Black Is Back, Opi : Alpine Snow, Opi : My Favorite Ornament, BM-406 Laatta ja Koristelukynä 

Ennen olin sitä mieltä, että muille lakkaaminen on helpompaa, kuin itselle, mutta nyt oon sitä mieltä, että itselle lakkaaminen on todellakin helpompaa kuin muille :D10 kommenttia:

 1. Kivoja! :)

  Ja oot päivittäny bannerin! Hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Juu päätin päivittää sen jouluisen pois (:

   Poista
 2. Oiii miten ihania kynsiä oot tehny! :3 Noi porot on mun lempparit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos<3 Ne on aika söpöt! Varsinki ku tein killisilmät :3 :D

   Poista
 3. Tykkäsin etenki noista kakkoskuvan kynsistä

  VastaaPoista
 4. Kivoja, nuo on kauniit mitkä on joulukuun alussa tehdyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia toistamiseen :)

   Poista
  2. Heh, minä täälä vähän sekoilin :D hokasin kun olin jo painanut lähetä-nappia (no okei, julkaise-nappia), että määhän kyllä taisin jo kommentoida.. :D

   Poista
  3. :D Mulle käy joskus ihan samanlailla!

   Poista

Kiitos kommentista ♥