15. tammikuuta 2014

Työpiste, Säilytys, Kuvaus

Multa on jo pitkään pyydetty postausta missä kertoisin hieman työpisteestäni, säilytyksestä ja missä kuvaan. Vihdoinkin sain aikaiseksi toteuttaa tämän teille. Mietin ensiksi, että olisin siivonnut pöytäni, mutta mitä sitä turhaan siistimään. Näette ainakin totuuden millainen se on eli sotkuinen. Tosin kahden viikoin välein mulla on pölyjen pyyhintä, jolloin pöytäkin on siisti muutaman tunnin. :)


Tässä se nyt on missä melkein kaikki tapahtuu. Yleensä suurin osa päivästäni kuluu tämän ääressä. Tällä hetkellä pöytä on siis sotkuinen, mutta ei vielä niin sotkuinen, kuin joinain päivinä.

Pöydältä löytyy tietokone, tabletti, muutama vihko, kynsikirjat, purkkaa, blogiin esittelyyn tulevia lakkoja, muistilappusia ja tällä hetkellä vaan yksi vesilasi ja kahvikuppi, mutta pahimmassa tapauksessa niitä on siinä lähemmäs 10. :D


Tällä hetkellä kynsilakkani ovat pöydän toisella puolella Helmerissä ja toisella puolella on tuollainen lipasto, jossa on ylimmissä laatikoissa kaikki kynsikoristeet yms ja alimmassa isossa laatikossa kynsilakanpoistoaineet, vanulaput, siveltimet ja kaikki hoitotuotteet. Tosin tämä tulee kohta muuttumaan, koska tilasin tänään toisen helmerin.


Kaikki kuvat otan joko puhelimellani ( Iphone5S ) tai kamerallani ( Samsung Galaxy ). Yleensä kuvaan lakat ja kynnet tuolla boxissa, mutta välillä on poikkeuksia, jolloin käyn ottamassa kuvat ulkona. Tästä on jo todella kauan, kun hankin tämän valoteltan, mutta mä en vaan osannut luopua mun vanhasta oma rakentamasta, kun olin tottunut kuvaamaan siinä. Yhtenä päivänä tuossa joulun jälkeen päätin kumminkin ottaa tämän käyttöön. Hintaa tällä taisi olla n. 7e ja mukana tuli 4 eriväristä taustaa. Yleensä käytän itse valkoista taustaa, mutta muutamaan kuvaan oon vaihtanut mustan.


Käytössä mulla on kaksi luonnonvalolamppua. Toinen tuli vasta eilen eli en oo vielä kerinnyt koittamaan, että miltä ne kuvat nyt näyttävät. Tuo uusi lamppu on muuten todella todella kirkas. Tuon toisen ostin prismasta, joskus  puoli vuotta sitten ja hintaa oli 5.99. En oo käynyt nyt pitkään aikaan katsomassa, että onko niitä vielä saatavilla. Sellaista huhua oon kuullu, että ei olisi enään saatavilla. :( Uudesta lampusta sain pulittaa sen 19.90e..

Samalla kun tilasin tuon lampun, niin tilasin myös kamerajalustan ja sekin saapui juuri äsken jälkijunassa, mutta siitä juttua myöhemmin. Myös osa 2 tulossa, kunhan saan toisen helmerini, niin pääsette näkemään niitten sisälle sitten :)

Sormeni ihan syyhyää ja lähdenkin tästä samantien testailemaan uutta jalustaani! Happyhappy! :)


12 kommenttia:

 1. Sunhan työpiste on siisti verrattuna esimerkiks mun.. :D Mä tarvisin kans jalustan kameralle ku muute pitää kikkailla kameran kans et saa tarpeeks tarkkoja kuvia, mut oon kyl toisaalt tottunu siihen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin joskus ottaa siitä kuva, kun se ei ole lähällekään siistiiä, eikä edes sotkuinen vaan kaaos :D Mä löysin jalustan niin halvalla, että päätin sen vihdoinki ostaa. Hintaa sillä oli 19e :)

   Poista
 2. Mistä tuo uusi lamppu on? Tällaisia postauksia on aina kiva lukea kun näkee kuinka erilaisissa tiloissa kaikki koristelee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on verkkokauppa.comista ja http://www.verkkokauppa.com/fi/product/1159/cvgbv/Falcon-Eyes-ML-40-paivanvalolamppu tuossa vielä linkki :) Mä kanssa tykkään tälläisistä postauksista :)

   Poista
 3. Mistä oot hankkinut tuon valoteltan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta :) http://www.ebay.com/itm/16-40-x-40cm-Photo-Studio-Light-Shooting-Tent-Cube-Soft-Box-4-Backdrops-/200928232031?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec841825f hinta on pikkusen noussu siitä kun itse ostin, mutta halpa se on silti :)

   Poista
 4. Siisti pöytä omaani verrattuna:D

  VastaaPoista
 5. Miulla on kaikki mahdolliset tässä pöydällä :D Poltan tuikkuja lautasella, poistoaine, swatch-tikut (silloin, kun uusia lakkoja tulee eli aika usein), laatikko missä on testituotteet ja toinen laatikko, missä on kynät, kuulokkeeet jne., purkkaa, osoitteita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli kaikki mahdollinen :D Mä tilasin nyt toisen helmerin ja sitten sellaisen säilytyslaatikon, niin katsotaan saanko järjestettyä tätä jotenkin :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥