3. tammikuuta 2014

Pikkujoulukynnet jäljessä!

Mä oon pikkusen jäljessä näitten kynsien esittelyn kanssa, mutta parempi ottaa ne heti nyt alkuvuodesta pois luonnoksista. Me päätettiin siis silloin, että pikkujouluihin tullaa nakuna ja siellä sitten lakataan kynsiä, koska Miracle oli saanut yhteistyökumppaniltaan Bornprettystorelta meille kaikkia kivoja juttuja testaukseen.


Olin ottanut muutamia lakkoja mukaan, joilla halusin lakata ja päätin yhdistää jälleen kerran punaista ja kultaista. Punainen lakka on Zoya Chyna, joka on aivan älyttömän upea punainen tekstuuri. Muihin kynsiin lakkasin Essence Dark Romancen kultaisella lakalla, jonka huomasin vasta lakatessa olevan tekstuuri ja se ei ollenkaan miellyttänyt mun silmää, joten siihen päälle piti vielä keksiä jotain. Niimpä laitoin kerroksen Ciaten Party Shoes glitterlakkaa, joka ei nyt oikeen kuvissa sitten näy. :/


Mun piti ensiksi laittaa tuo tonttulakki nimettömään, mutta se oli liian iso siihen ja olisi peittäny koko kynnen, joten laitoin sen sitten keskisormeen. Sain sen jämähtämään siihen kunnolla kiinni ja se pysy siinä yön yli ja seuraavan päivän siivouksen. Sitten oli jo pakko koittaa kuinka kovaa se oikein on kiinni ja kappas se irtosi heti :D Onneksi sain noita tonttulakkeja muutaman kotiin, niin niistä voi ensi vuonnakin sitten taikoa kynnet.


Kotiin viemiseksi jaettiin loput mitä meille jäi ja itse sain yhden siveltiminen, hexa- glittereitä ja tonttulakkeja. :) Bornprettystore lahjoitti meille siis Glittereitä, Sivellinsetin, Tarroja,, Water decalseja, ja tonttulakkeja.


Käytetyt
Zoya : Chyna
Ciate : Party Shoes
Essence : Gold 04 Sand ( Puuttuu kuvasta, koska se on jo lähtenyt uuteen kotiin )
Tonttulakit

Nyt nämä olisi sitten viimeiset joulukynnet! :) Ainakin mielestäni yhtään ei ole enään postaamatta!

Pikkujoulut Osa 1
Pikkujoulut Osa 2

Mitä tykkäsitte näistä? 

Fani 

10 kommenttia:

 1. Kivat kynnet ja ihania tonttulakkeja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Noi tonttulakit on kyllä söpöt!

   Poista
 2. ihanat noi tonttulakit :)
  aikas mageen näkönen toi punanan zoya. erooko muuten kauheesti sugar mateista pinnan tai koostumuksen kans?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi söpöjä :)
   Kyllä ne hieman eroaa. Pinta on hieman sileempi eli ei oo niin hiekkainen, vaikka onki hiekkainen :D Voisin tehdä jonkun vertailu postauksen niistä :)

   Poista
 3. Ihana ihana Chyna. :D Kaunis kuin mikä. Ja nuo tonttulakit on hauskoja, ite en vaan sais nimeksikään pysymään, yhä tapana repiä kynsiltä ulokkeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana!!! Isolla I:llä! :D Mä oon koittanu nyt päästä tuosta repimisestä eroon, mutta jotenki se on vaan niin vaikeeta : D

   Poista
 4. Hih, katsoin pikkukuvasta että omena oli kynsillä mutta selviskin sitten että se oli tonttulakki:D Tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha :D Se muuten nopeesti katsottuna näyttää omenalta :D Kiitos! :)

   Poista
 5. Vauuu vähän on ihanat! :3 <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥