16. tammikuuta 2014

Viva la Divan Glitterlakkoja + Glitterkynnet

Sain tuossa hetki sitten paketin Viva la Divalta ja sieltä löytyi minulle testiin viisi lakkaa. 4kpl lakoista on uudesta Stairway to heaven kokoelmasta ja yksi vanhemmista lakoista.

Black Out, Big Bang, Fireworks, Nro 66 & Moonlight Lady

Stairway to heaven on uusi kokoelma, joka sisältää kahdeksan kappaletta lakkoja, joista viisi on glitterlakkoja läpinäkyvällä pohjalla ja 3 kokoelman lakoista on sitten glitterlakkoja värillisellä pohjalla. Mulle sattui niin hyvä tuuri, että kaksi lakoista oli toppereita ja kaksi värillisellä pohjalla.


Tässä kuvassa kaikkia lakkoja yksi kerros. Kynnelle laittaisin toppereita eli kuvassa näkyviä kahta viimeistä Big Bang ja Black out lakkaa kerroksen ja sitten muita kaksi / kolme kerrosta.


Tässä kaikkia lakattu kaksi kerrosta. Mun mielestä nää kaikki on todella upeita, mutta eniten mieleen näistä on sininen Moonlight Lady, Nro66 ja toppereista Big Bang.

Viva la Divan lakkoja saa suomesta ostettua joko Nellyltä, jossa hinta on 5.95e/kpl tai Kicsistä, jossa hinta on 6.10e/kpl. Nellyn sivuilta kun kävin katsomassa, niin sieltä ei ainakaan löytynyt näitä uusia glittereitä, mutta äitini oli käynyt kicksissä ja ilmoitti, että sieltä ainakin löytyy. :) Ajattelin, että voisin noista uusista glittereistä kotiuttaa jossain vaiheessa vielä ne loput neljä. On ne meinaan niin upeita, vaikka hintakin on kyllä ihan kiva. Jos haluatte käydä katsomassa mitä lakkoja Viva la Divalla on ja miltä muut glitterit näyttävät niin ne löytyy Täältä.

Mä mietin kauan mikä näistä pääsee ensimmäisenä kynnelle ja päätin sitten ensiksi testata molemmat topperit eli Big Bangin ja Black Outin.


Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Mellalta joululahjaksi saamaani GinaTricotin Pinky lakkaa, joka peitti yhdellä kerroksella, mutta itse laitoin kumminkin kaksi. Lakka on aivan upea tummapinkki, jonka seassa on todella paljon hopeaa ja pinkkiä shimmeriä.


Nimettömään lakkasin kerroksen Big Bang glitterlakkaa, josta löytyy mustia pienempiä ja isompia glittereitä sekä tummanpinkkejä glittereitä. Ei kauhean hyvin erotu nuo pinkit glitterit nyt pohjavärin takia.


Muihin kynsiin töpöttelin sivuihin luomiväri siveltimella Black Outtia, jossa on myös mustia erikokoia glittereitä, sekä hopeisia isompia. Lopuksi vielä laitoin tuollaiset spiraali siitokuvat ja valmista. Nää on niiin mun mieleen! Pinkkiä ja glitteriä? Aina kun niistä kahdesta on kyse, niin uskon, että miellyttää kyllä mun silmää. :) Sen verran vielä noista glittereistä, että oli kiva kun sitä tuli kynnelle kerranki sopivasti eli ei liikaa, mutta ei liian vähääkään. Ei siis ainakaan näistä mitään pahaa sanottavaa.


Käytetyt
Essie Sensivity Aluslakka
GinaTricot : Pinky
Viva la Diva : Black Out & Big Bang
Siirtokuvat

Mitä mieltä te ootte näistä lakoista? Onko joku jo käynyt hankkimassa näitä? 


22 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Ja hauska idea nuo spiraalikuviot, joista lähtee nuo glittert muka sitten :) <3
  Mä ihastuin totaalisesti tuohon Fierworksiin ♥ ja Big Bangiin :) oioi.. Ei tuo Moonlight Ladykaan yhtään pahalta näytä! Ootan innolla muita kynsiä, joissa on näitä uusia ihanuuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä mietin todella kauan, että mitä ihmettä mä keksin noilla siirtokuvilla, mutta sitten rupesi tulemaan useampikin idea :D Pian tulossa lisää kynsiä näillä. Mun olis tehny mieli laittaa kaikki samalla kerralla :D<3

   Poista
 2. Nämä ois kivoja, mutta harmi kun ei saa mistään :/

  VastaaPoista
 3. Oooooo vähän ihania glittereitä! Ja nuo kynnet, niiiiin herkulliset! :3 <3

  VastaaPoista
 4. Kivoja lakkoja oot saanut testiin

  VastaaPoista
 5. Mä ostin siskolleni joululahjaks ton Big Bangin iha nimen takia, kun tykätää kattoo Big Bang Theorya :D Onhan nuo kivannäkösiä, mut hinnan takia jää kyllä kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mätsää lakka ohjelmaan! :) Ehkäpä saat joskus lainata sitä lakkaa?
   Ne on kyllä aika hintavia.. :(

   Poista
 6. Fireworks ja Moonlight Lady oli hienoimmat, varsinkin toi moonlight lady! Muut oli ihan kivoja :)

  VastaaPoista
 7. Toi ML on upein noista. :) Hauskat noi sun kynnet!

  VastaaPoista
 8. ihania glitteryrjöjä ja hauskat kynnet ;)

  VastaaPoista
 9. Ihanat kynnet. <3 Ja glittereitä ei missään nimessä voi olla liikaa. :D Moonlight lady ja Fireworks varsinkin nättimyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Niitä ei kyllä ikinä voi olla liikaa. Varmaan puolet mun lakoista on glittereitä ? :D Tuo ML on kyllä todella todella upea <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥