11. tammikuuta 2014

It's All San Andreas's Fault

Blogini on saanut uuden yhteistyökumppanin ja sen johdosta sain Kauneudenkauppa.fi kautta paketin :) Sain viestiä, että mitä haluaisin testata, mutta en halunnut itse valita, vaan annoin heille vapaat kädet. Sattuikin muuten hyvä tuuri, enkä omistanut näistä vielä yhtäkään. :)


Paketti sisälsi 3kpl Opin lakkoja. Mulla oli aluksi hieman vaikeuksia valita mikä pääsee ensimmäisenä kynnelle, mutta päädyin kumminkin tuohon ruskeaan hiekkalakkaan, vaikka sininen houkutteli myös paljon.

It's All San Andreas's Fault, Dating A Royal, White Shatter
Kuvassa lakat swatchattuina. Muhun ei kauheasti ole yleensä siniset iskenyt, mutta tuo Datind a royal, näyttää aika hyvälle. Shatterin swatchasin mustan päälle ja ajattelin tuolla koittaa ensimmäistä kertaa crackle lakkaa töpöteltynä kynnelle.


It's All San Andreas's Fault on vaaleanruskea creme tekstuurilakka. Tässä lakassa outoa oli se, että kuivuessaan tämä ei muuttunut ihan mattaiseksi vaan kuten huomaatte niin siihen jäi hieman kiiltoa? Tekstuuripinta tulee aika hitaasti kynnelle esiin. Olisi ehkä vielä kannattanut odottaa hetki, ennen kuin räpsäsin kuvat.

Lakkasin tätä kynsille kaksi kerrosta juuri sen takia, että olisin saanut enemmän sitä tekstuuria esiin, mutta jotenkin huonosti se tuli, tai sitten tämän lakan vaan kuuluu olla vähemmän tekstuurinen.


Jos en olisi saanut tätä lakkaa yhteistyönkautta, niin en usko, että olisin tätä itse hankkinut. Nyt kumminkin kun katson tätä, niin mä ehkä ihan oikeasti rupean tykkäämään tästä. Yleensä oon siis lykännyt kaikki tekstuurit mitkä ei oo glitterisiä, niin eteenpäin.

En kumminkaan halunnut lakata kaikkia tuolla, joten nimettömän ja peukalon lakkasin Essie Glamour Purse lakalla, joka oli muuten kirppislaatikossa, mutta kun etsin kaveria tuolle tekstuurilakalle, niin mulla ei ollut helmerissä yhtäkään tuon ruskeaa, joten Essie päätyy kyllä takaisin helmeriin! Mun mielestä ne sopii hyvin yhteen ja voisi näyttää hyvältä teippimanin kanssa?


Olin kyllä oikeen tyytyväinen jälleen kerran Opin lakkaan. Ehkä olisin kaivannut hieman paremman tekstuurin syntymistä, mutta menee se näinkin.

Lakka on saatu yhteistyönmerkeissä Kauneudenkauppa.fi:ltä ja Tässä vielä linkki lakkaan, jos haluat hankkia itsellesi tämän :)

Käytetyt
Opi : It's All San Andreas's Fault
Essie : Glamour Purse
Niitit

Ajattelin, että en samaan postaukseen testaa kaikkia saamiani lakkoja, vaan pikkuhiljaa aina lakkaan niillä ja sitten aina postaus. En halua pelkästään swatchata lakkoja ja sen perusteella sanoa mielipiteitä.
*Linkit on vain teidän hyödyksi eli en hyödy niistä mitään enkä myöskään jos ostatte jotain. *

Mitä mieltä te olette tästä lakasta? 

Fani 

12 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! :)
  Itse en välttämättä tuon väristä lakkaa kynsille laittaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   On kyllä nyt aika vieras väri kynsillä :D

   Poista
 2. Muhun ei hirveästi iske tuo ruskea tekstuurilakka, koska tekstuuriefekti on siinä niin heikko, ja muutenkin tykkään enemmän semmoisista kimaltavista tekstuureista. Värinä tuo on kyllä ihan nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on kyllä aika heikko tuo efekti :/ Voisi näyttää paremmalta, jos se olisi kunnon röpelöinen.. Kyllä muhun myös iskee enemmän ne kimaltavat tekstuurit :)

   Poista
 3. Itsellekään ei ehkä ekana tulisi mieleen hankkia ruskeaa hiekkalakkaa, mutta tossa sun kynsillä se näyttää melko kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi kyllä munkaan tullut hankittua tätä :D On meinaan hieman vieras väri ja vielä tekstuurina heti.. :D

   Poista
 4. Kivoja lakkoja sait ja onnea uudesta yhteistyökumppanista

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta yhteistyökumppanista, tuo on varmaan paras yhteistyöläinen mitä voi olla (mun mielestä)! :)

  Muhun ei iske ruskeet lakat eikä glitterittömät tekstuurit, mut tuo sininen creme näyttää tosi kivalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Oon kyllä tosi iloinen tästä!

   Tuo sininen oli kyllä ehkä eniten myös mun mieleen :) Täytyykin pian lakata sillä!

   Poista
 6. Nää on kyllä tosi kivat kynnet. ^_^ Tuo Andreas näyttää näissä maitokaakaolle. Iteki vierastan näitä ei glitterisiä tekstuureja, mutta nää on kyllä tosi sievät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Niin muuten näyttääkin! :D En kyllä usko, että tuun hankkimaan siltikään enempää glitterittömiä tekstuureja :p

   Poista

Kiitos kommentista ♥