17. kesäkuuta 2014

Kesäistä

Swatchaus urakan jälkeen halusin kynsille jotakin värikästä ja kesäistä. Kun tein nämä kynnet, niin aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja oli lämmin.. Nyt kun kirjoitan tätä, niin ulkona on kamalan kylmä ja siellä sato tänään jopa lunta.. Hyih.


Kaivelin taas lakkalaatikkoa, eikä oikein mikään väri miellyttäny, joten päädyin pitkästä aikaa valkoiseen. Valkoisen kaveriksi valitsin vihreän ja lopuksi vielä kävin hakemassa nimettömään glitterlakan.

Valkoisena toimi Ginatricotin White, joka on kyllä paras valkoinen tällä hetkellä. Vihreänä Ghina Glaze Grass Is Lime Greener, jota lakkasin kynsille kaksi kerrosta. Olen lukenut melkein kaikilta, jotka omistaa tämän lakan, että lakka olisi laadultaan surkea ja vaatisi peittäekseen 4-5 kerrosta? Mulla ei ole kyllä tätä ongelmaa ollut. Ensimmäisestä kerrasta asti lakka on toiminut hyvin.

Nimettömään lakkasin valkoisen kerroksen päälle, yhden kerroksen Polish Me Silly Neon Lights glitterlakkaa. Kaikki isot glitterit on vajunut tuonne pohjalle ja vaikka kuinka koitin pitää sitä väärinpäin ja ravistella niin silti ne on siellä pohjalla. Tuo lakka on kyllä kanssa mieluinen, ihanan värisiä glittereitä.


Ensiksi valitsin koristeeksi ihan toiset siirtokuvat, jotka voitin Pinkkipantterin arvonnasta. Tunnin tappelin niiden kanssa ja nyt täytyy myöntää, että mä en osannut niitä laittaa kynnelle. Koitin vaikka ja mitä tekniikoita, mutta ei niin ei. Täytyy yrittää kysyä apua, miten niitä käytetään ja koittaa sitten uudestaan. Suunnitelma siis meni pieleen ja piti nopeasti keksiä joku muu, niinpä tyydyin pinkkeihin kukkiin ja pikkurilliin laitoin perhosen.

Keskisormeen laitoin pinkin ja vihreän niitin ja kukkien sisään pienet vihreät niitit vielä lisäksi.

Olin suunnitellut ihan erilaisia kynsiä ja tällaiset sain aikaan. Nää kynnet on ihan kivat, mutta ei ollenkaan parhaimmasta päästä.

Käytetyt

22 kommenttia:

  1. Uijui tuo neonglitter 8) Ihanan piristävät kynnet näin harmaaseen aikaan; meilläki tuli tänää rakeita -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana. :o Mua vähän harmittaa, että en hankkinu sitä täysikokoisena. :/
      Mikä ihme tuo sää oikeasti on? Pyytäisin aurinkoa! :D

      Poista
  2. Ihanat kynnet, tosi nätti tuo CG!

    VastaaPoista
  3. Ihanat, kauniit, söpöt!! :)

    VastaaPoista
  4. Ompas kauniit kynnet. Tollaiset kivan ööö..puhtaan näköiset. :D Mielesä oli viisaampi ilmaisu mut eipä tullu näytölle asti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Mulle käy usein samanlailla. Pitäisi kirjoittaa mielestä jotain ihan muuta, mutta sitten en vaa saa enään mieleen mitä. :D

      Poista
  5. Ihanat pirtsakat kesäkynnet! <3 Tuo vähän kesää tänne kylmyyden keskelle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awws kiitos <3! Paremmalta nämä näyttäisi jos tuolla paistaisi aurinko. :DD

      Poista
  6. Ompas tuo Neon Lights ihana! Alkoi nyt kyllä harmittamaan ihan himona, kun mulla on joskus ollut tuo mutta annoin sitten pois! Miksi mä annan kaikki ihanat pois?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on!! Tiiätkö mitä? Mä mietin usein ihan samaa.. Oon monta lakkaa kierrättäny eteenpäin ja jälkeenpäin harmittaa.. :D Muutaman lakan oon jopa joutunut hankkimaan uudestaan. xD

      Poista
  7. On nuo lakkaukset kyllä silti ihanat! Hempeät! <3
    Aika herkku tuo glitter lakka! Voi ku omistais itekki tuommosia maitopohjaisia :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, ihana<3!
      Mulle on nyt vasta eksynyt muutamia maitopohjaisia glittereitä ja oon ihan rakastunu niihin <3

      Poista
  8. Ooooo, nää kynnet on _upeat_! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥