19. kesäkuuta 2014

Absolut Torr Tosi Kuiva

Olen noin puoli vuotta sitten liittynyt Reddville palveluun, jonka kautta tulee ilmaisia tamponeja kerran kuukaudessa. Liityin samalla myös SheSocial -blogiyhteisöön, jonka kautta saan välillä kampanjapaketteja. Toukokuun kampanjan teemana on 0% hikoilu. Mahtavaa päästä testailemaan näin kesällä tällaisia tuotteita.


Ylhäällä olevassa kuvassa näkyy toukokuun paketin sisältö. Kaksi pakettia tamponeja, Tosi Kuiva Wipes -kosteuspyyhkeitä ja Tosi Kuiva dap-on Antiperspirantti + esitteet.


En ole ikinä kuullutkaan tällaisista Tosi Kuiva tuotteista, joten oli kiva päästä testaamaan uutta tuotetta.

Absolut Torr - Tosi Kuiva dab-on Antiperspirantti on erittäin tehokas antiperspirantti hikoiluun. Sopii kainalo-, käsi- ja jalka hikoiluun. Tuotetta painellaan puhtaalle ja kuivalle iholle ennen nukkumaan menoa, annetaan vaikuttaa yön yli ja pestään aamulla pois. Kainaloissa tehon pitäisi kestää jopa 7 päivää. Ei suositella käytettäväksi, jos olet juuri sheivannut ihokarvat. Kirvely voi olla todella suurta meinaan.


Uutuutena on nyt tullut Tosi Kuiva Antiperspirantti Wipes -kosteuspyyhkeet. Nämä kosteuspyyhkeet ajaa saman asian kuin dab-on. Eli sopii jaloille, käsille ja kainaloihin. Itse käyttäisin ennemmin näitä jalkoihin ja käsiin ja tuota toista pelkästään kainaloon. Nämä on esim. hyvä ottaa matkalle mukaan.

Testasin itse tuota dab-on tuotetta, mutta en osaa oikein sanoa juuta enkä jaata? Hikoilen itse todella vähän ja vaikka laitoin tuota kerran illalla, pesin aamulla pois, niin illalla oli kyllä samanlainen olo kuin joka muukin ilta? Eli todella vähän hikeä. Laitoin itse joka aamu vielä dödöä.

Olen kyllä lukenut tästä tuotteesta, että on toiminut monilla ja ajattelinkin kysyä jos Viljami haluaisi testata tätä, niin voisin sitten sanoa viimeisen mielipiteeni.


Paketin mukana tuli vielä kaksi tampponi pakettia! Jos sinäkin haluat joka kuukausi ilmaiset tampponit kotiisi, niin kannattaa käydä liittymässä mukaan Täältä.

Jos haluat tilata itsellesi testiin Tosi Kuiva -tuotteita, niin kipin kapin Apteekkituotteet sivulle. Kampanjakoodilla TOSIKUIVA, saat ne kotiin ilman toimituskuluja. Koodi voimassa 30.6.2014 asti.

Tuotteet saatu testiin blogin kautta. Linkit on teitä varten, en hyödy niistä itse mitään. Onko joku koittanut näitä jo? 


2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥